Betalingsmetoder

I denne guide gør vi dig klogere på de forskellige betalingsmetoder hos betting og odds siderne i Danmark. Du kan blandt andet blive klogere på fordele, ulemper, gebyrer og behandlingstid i forbindelse med indbetaling og udbetaling.

Betalingsmetoder til odds

Som dansker har man glimrende muligheder for at foretage ind- og udbetalinger hos bookmakerne.

De fleste er i besiddelse af et Dankort eller andre kreditkort, som fungerer uden problemer og er gratis.

Derudover, så har man mulighed for at benytte eWallets og ikke mindst mobilbetaling.

Sidstnævnte er på kort tid blevet den klart mest populære betalingsmetode, hvilket nok skyldes, at den er nemmest at benytte og samtidig meget hurtig.

Vi vil gennemgå de forskellige betalingsmetoder, og gøre dig klogere på fordele, ulemper, gebyrer og behandlingstid.

Derudover skal man også være opmærksom på valget af betalingsmetode i forbindelse med odds bonusser.

Betalingskort

Alle mennesker har i Danmark har mindst et betalingskort i pungen. Det er vores klart mest foretrukne måde at handle fysisk såvel som online, hvorfor du selvfølgelig også kan bruge dem hos alle bookmakerne.

Der er dog flere forskellige typer, som vi gennemgår i guiden.

VISA

Alle bookmakere med dansk licens tager imod VISA-kort, hvorfor det selvfølgelig også er blandt de mest populære indbetalingsmetoder.

Størstedelen af danskerne er i besiddelse af et VISA- eller VISA-dankort, hvorfor det selvfølgelig er ganske logisk at benytte den.

Det er gebyrfrit at benytte VISA til indbetalinger.

Dankort

Danmarks nationale debetkort hedder Dankort. Det kombinerede VISA/Dankort gør det således også muligt at benytte det i udlandet, og det er således også det kort, langt størstedelen af danskere har.

Dankortet kan bruges hos samtlige bookmakere med dansk licens. Det er både hurtigt, nemt og selvfølgelig helt gratis at bruge.

Dankortet er den mest populære betalingsmetode i Danmark.

VISA Electron

VISA Electron er et debetkort, hvilket betyder, at du ikke kan bruge flere penge end der står på kontoen.

VISA Electron er ganske udbredt i Danmark, og kan således også bruges på bettingsiderne, men det er ikke alle bookmakere, der tager imod det.

Hvis VISA Electron er den eneste betalingsmetode, du kan benytte, så skal du altså lige sikre dig, at den givne bettingside tager imod det før du opretter dig.

Mastercard

Verdens næststørste betalingsløsning hedder MasterCard Inc. Du kan både få et kreditkort og et debitkort, som kan bruges hos langt de fleste bookmakere. Det smarte ved Mastercard er, at du har to kort i ét.

Du har nemlig både et kreditkort og debetkort samlet i en, hvilket kan være ganske praktisk.

Det er blandt de mest populære betalingsmetoder hos bookmakerne med dansk licens

Forudbetalt kredikort

Paysafecard

Paysafecard skiller sig ud fra alle de andre betalingsmetoder. Her har du nemlig mulighed for at købe et kort i din lokale 7/11 og derefter sætte pengene ind på din bookmaker konto online.

Man har to muligheder for at betale med Paysafecard: Med og uden registrering.

Fordelen ved ikke at registrere er, at du bare kan gå på tanken eller i kiosken og købe et kort, som du kan bruge til online indbetaling, men du kan til gengæld maksimalt indbetale 350 kroner med sådan et kort.

Hvis du laver en konto, så kan du derimod lave transaktioner på op til 8.000 kroner.

eWallets

En eWallet er en slags digital pengepung, hvor du har en konto. Der er flere forskellige udbydere, hvoraf PayPal nok er den mest kendte.

Hvis du har konti hos flere forskellige bookmakere, så kan det være en ganske god ide at oprette sig hos en eWallet, og du kan læse mere om de forskellige udbydere her.

PayPal

PayPal er nok den mest populære eWallet i verden. Udover at kunne sende venner til venner og familie, så kan du også bruge den som online betalingsløsning hos flere millioner websteder, herunder også bookmakere.

Når du har en PayPal-konto, så er den virkelig nem at bruge. Det er selvfølgelig også gratis at bruge.

Se hvilke bookmakere, der tilbyder PayPal her.

Skrill

Skrill, som tidligere hed Moneybookers, kan stort set bruges hos alle bookmakere. Du kan bruge den til at shoppe på nettet, men også til at handle med kryptovaluta.

Derudover, så har Skrill flere hundrede samarbejdspartnere, hvor du kan få rabat. Hos Skrill kan du også lave et prepaid Mastercard, som du kan bruge fysisk såvel som online.

Neteller

Neteller er mindre udbredt i Danmark, men er blandt andet stort i USA. Du kan sende penge til venner og bekendte, men også indbetale hos bookmakere.

Du kan handle med krypto og som Neteller-VIP har du en lang række fordele og rabatter, du kan benytte.

Mobil betaling

I takt med smartphonens udbredelse, så er mobile betalingsløsninger også blevet meget populære. Alle danskere kender til MobilePay, som fuldstændig har ændret markedet for overførsler i Danmark.

MobilePay er dog ikke den eneste udbyder af mobile betalingsløsninger i Danmark.

MobilePay

Der er ikke ret mange danskere, som ikke har en konto hos MobilePay. Den mobile applikation gør det ekstremt nemt at sende penge til venner, da du blot skal bruge et telefonnummer.

Det er nu også en betalingsløsning i webshops, supermarkeder og andre butikker. Derudover kan du hos nogle bookmakere også lave indbetalinger med MobilePay, så du ikke engang behøver at hive dankortet frem.

Du kan indbetale med MobilePay hos disse odds sider:

 • Checkmark Icon Største udvalg på dansk fodbold
 • Checkmark Icon Odds på små sportsgrene
 • Checkmark Icon Kæmpe live-betting udvalg
 • Checkmark Icon Stort udvalg af specialspil
 • Checkmark Icon Kæmpe live-betting udvalg
 • Checkmark Icon 500 kr. velkomstbonus
 • Checkmark Icon 1.000 kroner bonus
 • Checkmark Icon Stort udvalg af specialspil
 • Checkmark Icon Kæmpe live-betting udvalg
 • Checkmark Icon Stort udvalg af specialspil
 • Checkmark Icon Kæmpe live-betting udvalg
 • Checkmark Icon 1.000 kr. freebet

Apple Pay

Hvis du har en iPhone, så kan det være en god ide at overveje Apple Pay. Som Apple Pay-bruger erstatter du dine fysiske kreditkort med appen Wallet.

Her har du dit visuelle kort, men du kan bruge den i fysiske dankortautomater alligevel.

Du kan endda også koble Apple Pay til dit Smartwatch, så du kan betale med dit ur.

Andre betalingsmetoder

Trustly

Flere bookmaker med dansk licens gør det muligt for dig at benytte Trustly. Formålet med Trustly er at gøre ind- og udbetalinger så nemme og hurtige som muligt.

Helt praktisk, så indbetaler man direkte fra sin bankkonto. Det foregår øjeblikkeligt, hvilket ikke adskiller sig ret meget fra at bruge et betalingskort, som jo også et sat op med din bankkonto.

Til gengæld, så får man med Trustly den hurtigste udbetaling i Danmark. Der går maksimalt 15 minutter fra, at du har udbetalt hos bookmakeren til, at pengene rent faktisk står på din bankkonto.

Check

Det er nok de færreste danskere, der stadig bruger checks. Det er både omstændigt og langsomt, men det er alligevel en mulighed hos visse betting sider at indbetale med en god gammeldags check.

Gebyrer ved ind- og udbetalinger

Det er ganske træls at betale gebyrer, når man vil foretage ind- og udbetalinger, og det er noget man skal prøve at undgå så vidt, det er muligt.

Gebyrerne afhænger både af bookmakeren og betalingsmetoden, men generelt set, er der ikke mange gebyrer.

I nogle tilfælde (LeoVegas eksempelvis) giver bookmakeren x antal gratis udbetalinger pr. måned, hvorefter der kommer et gebyr på.

Det er dog næppe et problem for de fleste danskere, som ikke laver mange udbetalinger hos odds siderne hver måned.

Hvis du benytter de gængse ind- og udbetalingsmetoder, så er det ganske gratis.

Husk at være opmærksom på gebyrerne i forbindelse med udbetalinger.

Forskellen på debet- og kreditkort

Betalingskort kan deles i to kategorier: Debetkort og kreditkort.

Det er langt fra alle, der er klar over forskellen, da det ikke nødvendigvis har nogen indflydelse på det daglige liv.

Der er dog en væsentlig forskel, som kan have betydning.

Debetkort

Et debetkort hænger sammen med din bankkonto, og når du laver en transaktion med kortet, så bliver pengene trukket øjeblikkeligt fra din konto.

Man bruger så at sige bare sine egne penge, og du kan konstant følge med i, hvor meget du har på kontoen.

Kreditkort

Når du bruger et kreditkort, så bruger du faktisk ikke dine egne penge. Du låner faktisk penge af banken, og de bliver ikke trukket fra din konto øjeblikkeligt.

Du betaler typisk tilbage i slutningen af måneden.

Hvilken betalingsmetode er den bedste?

Det er svært at sige, hvilken betalingsmetode, der er den bedste. Det kommer selvfølgelig an på den enkelte, og hvad man har af konti og kort.

Generelt er der ikke mange i Danmark, der har problemer i forhold til betalingsmetoder hos bookmakerne.

Størstedelen har et VISA Dankort, som kan bruges hos samtlige odds sider i Danmark. Det er både gebyrfrit, hurtigt og meget nemt at bruge.

Det er en smagssag, hvilken betalingsmetode, man synes er bedst.

Betalingsmetoder til odds: Spørgsmål og svar

Hvilken betalingsmetode er bedst til odds?

Det er en smagssag og folk har meget forskellige holdninger til de bedste betalingsmetoder hos odds siderne. De mest populære er VISA Dankort og MobilePay.

Hvilke betalingsmetoder kan man bruge til at oddse?

De danske odds sider tager imod betalinger med VISA, VISA Electron, Dankort, Mastercard, Maestrocard, MobilePay, Skrill, Neteller, PayPal, Apple Pay og mange andre.