6 undskyldninger til manden der GERNE vil se Champions League

Uden det bliver alt for kliché-agtigt, så vil vi gerne bevæbne jer med undskyldninger til aftener som tirsdag og onsdag. Der er nemlig Champions League i flimmerkassen, og mange ved ikke helt, hvordan de lige skal have vendt den med kæresten. Derfor bringer Mesterbold en infografik over reelle undskyldninger til at se den turnering, som vi alle elsker så højt.

Kan selv bruges mod den mest fodbold-hadende kæreste

Champions League er endelig kommet til den uundgåelige, men spændende knockoutfase, som egentlig er charmen ved denne mesterlige turnering. Det er dét fodboldfans har ventet et helt år på at begynde igen, for det er bare den bedste turnering til klubhold.

I psykologien er der faktisk gaver at hente, når man taler om fodboldkampe og holde med fodboldhold. Spiller dit yndlingshold godt og vinder bliver der dannet dopamin i hjernen. F.eks. når man spiser god mad eller dyrker motion udløser det dopamin i hjernen, hvilket illustrerer meget godt, hvorfor man overhovedet skal holde med et fodboldhold – så kom i gang!

Vi har i nedenstående infografik lavet 6 undskyldninger for at se fodboldkampe, og de er så overbevisende, at selv den mest fodbold-hadende kæresten vil sige: “Det lyder som en super idé! Se du bare den fodboldkamp i aften.”

6 gode undskyldinger for Champions League

Vil du bruge kortet på din egen side?

Kopier nedenstående HTML-kode og indsæt dette på din side.


Uhyggelige spændende kampe i uge 10

PSG tager imod Real Madrid på Parc Des Princes og der er lagt op til noget af en fodboldkamp. Sidst trak Real Madrid det længste strå med en 3-1 sejr på Bernabéu. Flere af Real Madrids spillere har udtalt, at de skal ud og score mål og spille for at vinde i Frankrig, men de skal virkelig være varsomme.

PSG har nemlig scoret 71 mål på 18 hjemmekampe. Det svarer til 3.9 mål i gennemsnittet, hvilket bare vidner om en verdensklasse offensiv. Real Madrid skal spille på deres bedste niveau, hvis de vil holde PSG væk fra målet.

Topkamp med dansk deltagelse

Om onsdagen gæster Juventus Wembley, når de skal spille imod Tottenham. En kamp der på lidt overraskende vis endte 2-2 efter at Juventus scorede 2 mål på under 10 minutter. Juventus kunne have gjort til 3-0 lige inden pausen, men Gonzalo Higuaín missede hans straffe.

Men det skete så ikke, og nu skal Juventus ud og jage et mål på udebane. Tottenham har spillet stabilt for tiden, og virker som en god fasttørmet organisation med den danske Christian Eriksen på midtbanen – som i øvrigt spillede en fantastisk kamp i Turin.

2 udebanehold der virkelig skal på arbejde

Det kommer selvfølgelig an på hvilke briller man ser kampene med, men de 2 andre kampe i denne uge er rimelig meget afgjort på forhånd. Selvfølgelig kan alting ske i fodbold, men Porto tager til Liverpool og skal score minimum 5 mål for at have en chance for at kvalificere sig – og her skal man tage in mente, at Liverpool ikke scorer et eneste mål på hjemmebane.

Basel gæster Etihad stadium og skal på en svær opgave ligesom Porto. Manchester City scorede 4 mål i Schweiz og derfor skal Basel ud og jagte mange mål mod skarpe City, som har været forrygende denne sæson. Så holder man enten med Basel eller Porto, skal man tage optimist-hatten på og bede til de højere magter om en masse mål og en stærk defensiv.