Odds på Superligaen 2024/2025

Her finder du alle odds på Superligaen 2024/2025. Du kan blandt andet oddse på, hvem der vinder, bliver topscorer, kommer i top seks og meget, meget mere.

De bedste odds på Superligaen

Den nye superliga sæson er lige rundt om hjørnet, der er kun 17 dage indtil AGF og FC Midtjylland åbner ballet den 19 juli i Aarhus. De fleste spillere har været på ferie, imens de heldige har brugt de sidste par uger på at spille ved Europamesterskabet. Nu er superliga trupperne så småt vendt tilbage til den tidlige sæsonopstart. Interessen for Superligaen er stigende og de danske bookmakere er begyndt at lave en masse lækre odds klar. I denne artikel giver vi blandt andet odds på vinderen, top 6, topscorer og nedrykkere.

Superliga vinder 24/25 odds: Hvem vinder guld i Superligaen?

Superligaen er en relativ konkurrencedygtig liga, der er flere gode hold, som godt kan være med i den lange bane og udfordre til titlen. Dog vurderes FC København som det stærkeste hold i Superligaen.

Ønsker man at oddse på at FC København tager titlen i år, får man altså 2.00 gange igen, det er altså bare endnu en indikator på at titlen ikke er sikret noget sted endnu. FC København sluttede på en lidt skuffende 3. plads i forgangne sæson.

Her blev de snydt af både FC Midtjylland og deres ærkerivaler Brøndby. De næststørste favoritter er FC Midtjylland og Brøndby, som giver henholdsvis 4.20 og 5.00 tilbage for en superliga titel. Selvom FC Nordsjælland har været med i toppen i de senere år, er de altså ikke de største favoritter, selvom man har forstærket defensiven med erfarne Peter Ankersen, antages det at de forventer en genopbygning sæson i Farum inden de for alvor kan udfordre til titlen igen, det ses også på det relativt høje odds på dem, som ligger på 10.00.

Odds på Superliga vinder 2024/25

Hvem vinder Superligen: (Odds hos Bet365)

Vinder bet365 odds
FC København 2.00
FC Midtjylland 4.20
Brøndby IF 5.00
FC Nordsjælland 10.00
AGF 29.00
Silkeborg IF 81.00
Randers FC 101.00
Viborg FF 101.00
AaB 126.00
Sønderjyske 301.00
Vejle 501.00
Lyngby BK 501.00

Superliga Top 3 odds: Hvem slutter i Top 3?

De klubber som har europæiske ambitioner, stiler oftest efter en plads i Top 3, det er nemlig der hvor de primære europæiske pladser er placeret. I denne sæson får vinderen af Superligaen en plads i Champions League, de træder ind i 2. kvalifikationsrunde.

Holdet som slutter på en andenplads i Superligaen, starter også i 2. kvalifikationsrunde, dog ikke i Champions League, men i Conference League. Tredjepladsen i superligaen skal spille den mytiske “EuropaPlayoff” kamp mod vinderen af nedrykningsspillet, vinderen af den kamp starter også i 2. kvalifikationsrunde sammen med andenpladsen. Den 4. og sidste europæiske plads går altså til vinderen af Oddset Pokalen, de starter nemlig i 1. kvalifikationsrunde i Europa League.

Det er altså derfor at disse top 3 pladser er så eftertragtet, ikke kun pga guld, sølv og bronzemedaljer, men fordi det åbner op for europa og en stor pose penge. Man kan argumentere for at vi i den danske Superliga, har fået en “Big 3” i de sidste par år, den består af FC København, FC Midtjylland og Brøndby. Bookmakerne har også valgt de 3 hold, som deres favoritter til at slutte i top 3.

Odds på Top 3 i Superligaen

Hvem slutter i Top 3 i Superligaen: (Odds hos Bet365)

Vinder bet365 odds
FC København 1.12
FC Midtjylland 1.40
Brøndby IF 1.50
FC Nordsjælland 2.00
AGF 5.00
Silkeborg IF 13.00
Randers FC 16.00
Viborg FF 16.00
AaB 23.00
Sønderjyske 41.00
Vejle 51.00
Lyngby BK 51.00

AGF har i mange sæsoner haft store ambitioner om europa og Uwe Rösler har formået at få vendt skuden i Aarhus, i så høj en grad at man nu er begyndt at forvente at AGF skal rode rundt oppe i toppen, vi har før set overraskelser i Superligaen der har åbnet europæiske fodbold op for hold man ikke havde forudset, for nyligt har det blandt andet været hold som Viborg og Silkeborg, derfor må man ikke afskrive nogle af holdene endnu, dog er det tydeligt at se at bookmakeren, selv har deres egne store favoritter.

Superliga top 6 odds: Hvem slutter i mesterskabsspillet?

Det er efterhånden en del sæsoner siden at superligaens struktur blev ændret og vi igen gik tilbage til blot 12 hold. Efter de første 22 runder i Superligaen bliver holdene delt i 2 puljer. De 6 hold med flest point efter de første 22 kampe, skal spille de resterende 10 kampe mod de andre bedste 6 hold, i mesterskabsspillet.

De 6 hold med færrest point skal spille deres sidste 10 kampe mod de andre dårligste hold i nedrykningsspillet. Det betyder at superligaen får noget ekstra spænding og nogle drabelige opgør med de bedste mod de bedste.

En anden måske lidt åbenlys gode, ved at slutte i mesterskabsspillet er jo at du er sikker på ikke at rykke ned i denne sæson. Hold som Viborg og Silkeborg er typisk et af de hold, som har mesterskabsspillet i deres målsætning, da de helst vil undgå at rode rundt i nedrykningsfare, men også netop fordi de kan muligvis nappe en europæisk plads og medalje.

Bookmakerne er nærmest fuldstændig sikre på at hold som FC København, FC Midtjylland og Brøndby, ender i mesterskabsspillet. Der er odds på 1.02, 1.05 og 1.083 på, at de 3 hold sikrer sig en plads i top 6. Det er her, hvor der begynder at være nogle gode og spændende odds på nogle af de andre hold, som for eksempel Silkeborg og Viborg.

Odds på Top 6 i Superligaen

Hvem slutter Top 6 i Superligaen: (Odds hos Bet365)

Vinder bet365 odds
FC København 1.02
FC Midtjylland 1.05
Brøndby IF 1.083
FC Nordsjælland 1.28
AGF 1.53
Silkeborg IF 2.20
Randers FC 2.30
Viborg FF 2.30
AaB 3.40
Sønderjyske 6.00
Vejle 7.00
Lyngby BK 7.00

Det er her hvor man kan se at der er lavere odds på de lidt svagere hold og dem som er rykket op i Superligaen fra sidste sæson. Det er jo netop fordi at det er hele 50% af Superligaen, som ender med at skulle spille i mesterskabsspillet. Selvom AaB for nyligt er rykket op i Superligaen, har de altså et forholdsvist lavt odds på 3.40 for at de slutter i Top 6.

Superliga nedrykning odds: Hvem rykker ned i NordicBet Ligaen?

Man kan aldrig være sikker på, hvilke hold der rykker ned fra Superligaen, der har ihvertfald været en del overraskelser i de seneste par sæsoner. Det er også en god og lovende ting, da det viser at dansk fodbold er i en positiv udvikling.

Der kommer flere og flere gode hold. Klubberne får bedre økonomi til at gøre sig selv endnu mere konkurrencedygtige og selve Superligaen har fået en større tiltrækkelsesevne for udenlandske spillere. NordicBet Ligaen er også i udvikling, vi har set flere hold, rykke op i Superligaen og overraske alle ved at formå at sikre sig overlevelse.

De sidste 2 sæsoner har Lyngby for eksempel formået at undgå nedrykning, selvom de har været store favoritter til en tur ned igen. I sidste sæson så vi traditionsklubben OB rykke ned og sæsonen før det var det AaB der højst overraskende skulle en tur ned i den næstbedste danske række.

Det er bare endnu et eksempel på at der er ingen hold som kan vide sig sikre og de fleste hold, skal faktisk se sig om, ellers kan de havne i en grusom nedrykningsfight.

Bookmakerne har for tredje år i streg valgt at have Lyngby som deres favoritter til at rykke ned. Med et odds på 1.76 er Lyngby sammen med Vejle favoritter til at rykke ned i NordicBet Ligaen.

Det er interessant at ingen af de 2 nyoprykkede hold er favoritter til at rykke ned igen i følge bookmakerne. SønderjyskE har odds 2.00 og AaB har odds 3.75. Det er også med til at understøtte vores påstand om at NordicBet Ligaen er i udvikling, da de kan sende hold op i Superligaen der faktisk allerede er på niveau med mange af de andre hold.

Odds på nedrykning fra Superligaen

Hvem rykker ned fra Superligaen: (Odds hos Bet365)

Nedrykker bet365 odds
Lyngby 1.76
Vejle 1.76
Sønderjyske 2.00
AaB 3.75
Viborg FF 10.00
Randers FC 13.00
Silkeborg IF 15.00
AGF 26.00
FC Nordsjælland 51.00
Brøndby IF 151.00
FC Midtjylland 201.00
FC København 501.00

Sønderjyske har et overraskende højt odds, på 2.00, selvom man bør forvente at de er på nogenlunde samme niveau som Vejle og Lyngby der altså har vist at de godt kan finde ud af at overleve i Superligaen. Det er også værd at lægge mærke til at bookmakerne heller ikke har den store tiltro til Viborg, som ellers for nylig spillede europæisk fodbold, mod for eksempel hold som West Ham.

Superliga topscorer odds: Hvem bliver målkongen i kommende Superliga sæson?

Der er desværre ikke nogle tilgængelige odds på topscoreren i Superligaen endnu. Da bookmakerne lige skal have tid til at afvente hvilke mulige transfers klubberne laver. Vi forventer at der går nogle dage, før de bliver lagt op.

Mulige kandidater til topscorertitlen i 2024/25 Superliga sæsonen

Vi har valgt at fremhæve 5 spillere der er interessante og kunne have en god chance for at blive topscorer.

German Onughka

Med 15 mål i forrige sæson blev den 190 cm høje russer topscorer i Superligaen i forrige sæson. German Onughka tørnede ud for Vejle i sidste sæson og har spillet for klubben i en håndfuld sæsoner nu.

Onughka brød for alvor igennem i nedrykningspillet, hvor Vejle sikrede overlevelse takket været hans gode præstationer og ikke mindst mål. Dog er det stadig usikkert om Onughka spiller i Vejle når transfervinduet lukker, der har floreret rygter om at FC København skulle være interesseret i ham, som erstatning til Andreas Cornelius, som stadig ikke har indfriet forventningerne.

Nicolai Vallys

Nicolai Vallys blev kåret som årets profil i sidste sæson og med en delt 2. plads på topscorerlisten scorede han 13 mål, fra sin kantposition. Nicolai Vallys har været et stort navn i Superligaen i de sidste par år, hvor han både har spillet for Silkeborg og nu for Brøndby.

Ligesom med German Onughka, kunne man også forestille sig at der er en stor interesse på Nicolai Vallys fra udlandet. Vallys kunne måske også selv aktivt forsøge at forlade Brøndby, skuffelsen af at gå glip af Europamesterskabet kan have sat nogle tanker igang hos Vallys og få ham til at tænke at hvis han vil tage skridtet op på landsholdet, skal han ud i en større liga i Europa. Brøndby har en masse talent i offensiven og kan Vallys få gavn af det og få indledt et endnu bedre samarbejde end sidste sæson kan det blive en stor sæson for Nicolai Vallys.

Franculino Dju

En af de klart bedste spillere i den danske superliga, som også er et brandvarmt emne i udlandet. Franculino kom til FC Midtjylland i sidste sæson fra Benfica på en fri transfer. 19 årige Franculino scorede et mål, hvert 133. minut i sidste superliga sæson. 11 fuldtræffere blev det til.

Det kan godt gå hen at blive Franculinos helt store gennembrudssæson, dog kan han ryge i slutningen af transfervinduet efter de første par kampe, eller i vinterpausen, derfor er han et lidt risikabelt bud.

Yuito Suzuki

Japanske Suzuki er måske et endnu mere risikabelt bud end Franculino. Ikke fordi vi ikke forventer at han kan komme til at brænde superligaen af, men fordi der simpelthen er så massiv interesse på ham. 9 mål blev det til i sidste sæson og lidt ligesom med Franculino spillede han ikke ligeså mange minutter, som hans konkurrenter.

Stuttgart skulle eftersigende være rigtig store bejlere til ham, men andre store klubber såsom Tottenham har også haft scouts ude og se ham.

Cho Gue-sung

Den sidste spiller vi har valgt at fremhæve er altså sydkoreanske Cho. Cho er også blevet et stort navn i Superligaen og har stor landsholdserfaring, hvor han blandt andet har spillet ved VM. Det blev til 12 mål for Cho i sidste sæson og hvis FC Midtjylland kan bygge videre på deres gode sæson som sidst, kan han få mange muligheder, nu har han haft tid til at vænne sig til Danmark og Superligaen og mon ikke det er en mulighed at han bliver topscorer i næste sæson.