Pernille Vermund odds: Hvilket parti bliver hendes næste?

I sidste uge meddelte Pernille Vermund på sine sociale medier, at hun har valgt at nedlægge Nye Borgerlige, som hun i efteråret 2015 selv var med til at stifte sammen med Peter Seier Christensen.

Vermund meldte i samme ombæring, at hun ikke er færdig i dansk politik, men at hun endnu ikke ved, hvor hendes politiske fremtid ligger.

Pernille Vermund odds på næste parti

Odds på Pernille Vermunds næste parti

Bookmakeren Unibet har odds på, hvilket parti Pernille Vermund er medlem af den 1. marts 2024. Du kan se Pernille Vermund odds herunder.

Parti Odds hos Unibet
Liberal Alliance 1.50
De Konservative 2,75
Danmarksdemokraterne 6,00
Dansk Folkeparti 7,50
Venstre 12,00
Socialdemokratiet 75,00
Radikale Venstre 100,00
Alternativet 200,00
SF 250,00
Enhedslisten 500,00

Hvis du har spillet på en af ovenstående spilmuligheder, og Pernille Vermund ikke har fundet et nyt parti inden den 1. marts 2024 klokken 20.00, vil du få din indsats tilbagebetalt.

Som oddsene viser, er Liberal Alliance Unibets favorit til at blive Vermunds næste parti, men også Konservative er blandt favoritterne. Netop Det Konservative Folkeparti var Pernille Vermund medlem af, før hun stiftede Nye Borgerlige i 2015.

Det var den 10. januar, at Vermund offentligt meddelte, at hun opløste Nye Borgerlige. Samme dag lavede TV 2 en afstemning om, hvor Vermund ender henne. Over 8.000 brugere har givet deres bud på Pernille Vermunds næste parti, og her tror 57 procent af brugerne på, at Vermund ender hos Liberal Alliance. 21 procent har stemt på Danmarksdemokraterne til at blive Vermunds næste parti, mens kun 5 procent tror på, at Vermund vender retur til Det Konservative Folkeparti.

Blandt outsiderne hos Unibet er Danmarksdemokraterne med Inger Støjberg i spidsen. De giver i skrivende stund odds 6,00 som Vermunds næste parti på Unibet.

Inger Støjberg skrev på Facebook, at Vermund og hende altid vil være venner, og hun takkede samtidig Vermund for et godt og fortroligt samarbejde.

Vermund skrev selv en kommentar til opslaget: “Tusind tak for de søde ord, Inger”

Taget deres relation og politiske værdier i betragtning ligner odds 6,00 på Danmarksdemokraterne et godt odds.

Danmarksdemokraterne som Vermunds næste parti: 6.00 hos Unibet

Da nyheden kom frem den 10. januar, sagde Vermund blandt andet følgende til TV 2: “Jeg er ikke færdig med politik. Det bliver definitivt et borgerligt parti, men hvilket har jeg ikke taget stilling til endnu.”

Pernille Vermund fortsætter som løsgænger i Folketinget, indtil hun har fundet sit nye parti.

Guide: Sådan oddser du på Pernille Vermunds næste parti

Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre for at sætte et odds på Pernille Vermunds næste parti, kan du læse med i vores trin for trin-guide herunder.

  • Gå til Unibet.dk og log ind eller opret en konto
  • Tryk på “Odds” og gå til “Politik”
  • Vælg “Danmark” og “Parti Pernille Vermund er medlem af den 1. marts 2024”
  • Tryk på det odds, du gerne vil spille på, og vælg din indsats

Husk kun at spille for et beløb, som du kan tåle at tabe. Hvis du er ny bruger hos Unibet, kan du få deres velkomstbonus, og du kan få op til 1.000 kroner i bonusbeløb. Dine bonuspenge skal omsættes 8 gange, før du kan udbetale.

Unibet har også andre specialodds tilgængelige, som f.eks. odds på X Factor, Vild med dans og så videre.

Unibet Casino

100% op til 1.000 kr.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.