Sådan streamer du finalen i den engelske FA Cup

Live stream FA Cup

Danske fodboldfans er vilde med engelsk fodbold, og to dage efter den danske pokalfinale er spillet i Telia Parken, skal en af verdens mest traditionsrige fodboldkampe afvikles på Wembley i London.

Den 27. maj skal Arsenal og Chelsea nemlig afgøre hvem af de to, der skal kåres som vindere af FA Cuppen 2016-2017.

Det er en kamp, du kan se i dit fjernsyn, hvis du har en af de helt store TV-pakker, men du kan også streame FA Cup finalen live online og i høj kvalitet!

Ved at live streame FA Cup finalen direkte har du altid kampen lige ved hånden, da finalen i FA Cuppen kan live streames både på mobil, tablet og computer.

Det er med andre ord muligt at se FA Cup-finale lige meget om svigermor har fødselsdag, eller kæresten har dikteret picnic under åben himmel. Det er bare at se Arsenal Chelsea via live stream!

Pokalturneringernes moder

I Danmark er der normalt ikke meget fokus på DBU Pokalen. Ganske vidst er det anderledes denne gang, hvor FCK og Brøndby står overfor hinanden for første gang i 19 år. Men eller er det så som så, hvad der bliver brugt af spalteplads på den turnering.

I England er det komplet anderledes. Intet sted i verden elsker de deres pokalturneringer så meget, som de gør i fodboldens hjemland.

Og ingen pokalturnering betyder så meget som FA Cuppen. Det er regnet for at være den ældste nationale turnering i verden, og denne gang er det 136. gang, at der skal spilles finale.

Skal rede sæsonen

For Arsenal er sæsonen ved at ende i en katastrofe. De har været en fast del af top-fire siden 1997 og har ikke misset Champions League siden 1999.

Sådan bliver det ikke i år. Længe var de med i opløbet om de fire pladser, men da det hele spidsede til i foråret, faldt The Gunners fra hinanden.

Det hele bliver kun mere ydmygende af, at ærkerivalerne fra Tottenham ender som nummer to og hermed sluttere højere i tabellen end Arsenal for første gang i 22 år!

Nu er det kun FA Cuppen tilbage, hvis skårene skal klikens, men det bliver ikke nemt.

Conte konge af Broen

På Stamford Bridge har de nemlig fået ny konge i denne sæson. Nu var man godt klar over, at Antonio Conte er en helt særlig manager, men at han gik direkte ind i engelsk fodbold og bragte the Blues i en position, hvor de meget vel kan vinde the double, var det vel de færreste, der havde troet.

Efter en lidt turbulent periode i begyndelsen af sæsonen har det hele kørt lige så stabilt som de røde fuldblodbiler i Formel 1.

Live stream

Herhjemme er det Dplay, du skal til, hvis du vil kunne live streame kampen med danske kommentatorer. Dplay er streamingtjenesten, der er ejet af SBS Discovery, som driver 6’eren, hvor kampen vises på tv.