caroline wozniacki live stream

Caroline Wozniacki er Danmarks bedste kvindelige tennisspiller, og du har muligheden for at se alle hendes kampe direkte via live stream. Læs nærmere her!

Du kan se alle Caroline Wozniackis kampe på WTA-touren direkte via live stream hos bet365. Opret en profil med det samme, indsæt mindst 50 kroner, og så kan du se tennis direkte på din computer, tablet eller mobil.

Caroline Wozniacki live stream 2018

Sådan live streamer du Caroline Wozniackis kampe hos bet365.

1. Opret konto hos bet365

2. Indsæt penge på din konto

3. Live stream så meget sport, som du har lyst til.

Wozniacki afsluttede 2017 med at vinde WTA Finals

Et spændende tennisår blev afsluttet perfekt for Caroline Wozniacki, som deltog i WTA Finals i Singapore, hvor verdens otte bedste kvindelige tennisspillere skulle møde hinanden.

Caroline Wozniacki var havnet i den røde gruppe, hvor hun skulle møde Simona Halep, Caroline Garcia og Elina Svitolina.

Wozzy lagde ud med at møde Elina Svitolina, som hun ellers har haft store problemer med, og danskeren vandt 6-2 6-0.

Herefter skulle hun møde verdensranglistens nummer et, Simon Halep, og endnu engang viste Wozniacki høj klasse med en sejr på 6-0 6-2.

Wozniacki var da allerede sikret deltagelse i semifinalen, men hun skulle alligevel møde spanske Caroline Garcia i den sidste gruppekamp.

Danskeren vandt det første sæt 6-0, og man forventede herme endnu en overlegen præstation, men Garcia kæmpede sig tilbage i anden sæt, som hun vandt 6-3. Desværre for Wozniacki, så tabte hun 7-5 i tredje sæt, men hun var alligevel klar til semifinalen.

I semifinalen skulle Caroline Wozniacki op imod tjekkiske Karolina Pliskova. Det første sæt var en meget tæt affære, og det blev afgjort på tie break. Her var Wozniacki dog stærkest, og hun vandt 11-9.

Andet sæt blev en noget nemmere omgang, og Caroline vandt det 6-3. Hermed var hun klar til finalen, hvor hun skulle møde Venus Williams.

Caroline Wozniacki fortsætte sit glimrende spil, og hun vandt kampen 6-4 6-4, og kunne dermed løfte WTA Finals-trofæet for første gang.

Foruden de vigtige point til verdensranglisten, så vandt Wozniacki over 11 millioner kroner i præmiepenge

Caroline Wozniacki har haft et blandet 2017

Det har i den grad været et blandet 2017 for Caroline Wozniacki. I løbet af året har hun kvalificeret sig til hele syv finaler på WTA-touren, men hun har kun vundet en enkelt titel. Wozniacki vandt WTA-turneringen i Tokyo, hvor hun besejrede Anastasia Pavlyuchenkova 6-0 7-5.

Det var den fjerde WTA-turnering, som Caroline Wozniacki deltog i i 2017, og det var en fantastisk start på året, som gav mod på mere. Efter sejr i semifinalen over Sloane Stephens endte hun også i finalen i turneringen i Toronto, men hun tabte finalen 6-4 6-0 imod Elina Svitolina.

Siden har Caroline Wozniacki tabt finalen i Båstad, Eastbourne, Miami, Dubai og Doha, og hun har aldrig tabt så mange finaler i det samme år. Selvom det i sig selv er negativt at tabe de afgørende kampe, så er det stadig positiv, at hun overhovedet ender i finalen i første omgang.

Caroline Wozniacki har ændret spillestil

Caroline Wozniacki havde i første mange år af sin karriere sin far Piotr Wozniacki som træner, og han hjalp hende hele vejen til toppen af WTA-verdensranglisten. Wozniacki fik dog meget kritik for sin spillestil, som mange mente var en anelse defensiv.

Hendes kampe var ofte præget af lange dueller, og Wozniacki forsøgte sjældent at slå vinderboldene, men forsøgte i stedet at vinde over sin modstander på udholdenhed, som er en af hendes styrker. Det har dog ændret sig en del med tiden, og efterhånden som Wozniacki er blevet ældre, så er fysikken ikke længere hendes største styrke.

Det har været en anderledes Caroline Wozniacki i 2017, hvor hun spiller mere offensiv og underholdende tennis. Duellerne er mere aggresive ligesom, at hun slår langt flere vinderbolde end tidligere.

Her er højdepunkterne fra finalen i Tokyo Masters, hvor Wozniacki besejrede Anastasia Pavlyuchenkova:

Wozniacki mangler stadig en Grand Slam

Selvom Caroline Wozniacki er den fjerdemest vindende, aktive spiller på WTA-touren, så mangler hun stadig at vinde en af de fire store Grand Slam-turneringer.

Hun havde virkelig gode muligheder for at vinde Wimbledon i 2017, hvor størstedelen af de andre topspillere havde meldt fra på grund af skader.

Det rakte dog ikke til mere end fjerde runde for Wozniacki, som røg ud til Coco Vandeweghe, og danskeren havde store problemer med at modstå de hårde serve, som trives på det hurtige græs-underlag.

Generelt er Wozniacki bedst på hard court, som ikke går lige så stærkt som eksempelvis græs, og derfor har hun skabt flere gode resultater under US Open, som afholdes i New York.

Hele fem gange har Caroline Wozniacki spillet sig i semifinalen i US Open, og to gange er hun gået videre til finalen.

I 2009 vandt Kim Clijsters finalen, mens Wozniacki blev besejret af Serena Williams i 2014.

Wozniacki har dog gentagende gange meldt ud, at det er hendes helt store mål at vinde en Grand Slam, og mon ikke hun når det inden karrieren slutter.

Serena Williams’ graviditet åbner op

Serena Williams har domineret WTA-touren igennem de seneste mange år, og det har selvfølgelig også forringet Caroline Wozniackis vinderchancer. Wozniacki og Williams har mødt hinanden 11 gange, og hele 10 af gangene har amerikaneren vundet.

Wozniackis eneste sejr over veninden Williams kom i 2012, hvor de to spillere mødte hinanden i kvartfinalen i Miami Masters, og Caroline Wozniacki vandt kampen 6-4 6-4.

Wozniacki og Williams har ikke mødt hinanden siden 2014, og der er ikke udsigt til flere møder lige foreløbeligt.

Den 35-årige amerikaner vandt Australian Open i starten af 2017, og siden da har hun ikke været i kamp. Hun har, naturligt nok, valgt at holde en længere pause fra tennis, da hun er gravid.

Det åbner op for de næstbedste spillere på WTA-touren, og det bør øge Wozniackis muligheder for at vinde en Grand Slam.

Live Stream Caroline Wozniackis næste kamp

Du kan altid live streame Caroline Wozniackis tenniskampe direkte hos bet365. Du skal blot oprette en bruger hos verdens bedste bookmaker, hvorefter du indsætter mindst 50 kroner, og herefter kan du se så meget tennis, du overhovedet vil.

Uanset om det er en Masters eller en Grand Slam-turnering, så viser bet365 samtlige kampe fra turneringerne, og du kan se dem både på din mobil, computer eller tablet.

Caroline Wozniacki har bøvlet lidt med skader i slutningen af 2017, men hun kommer til at være topmotiveret for at vinde en Grand Slam i 2018.

Wozniacki har været i masser af finaler i 2017, og hun skal blot fortsætte med det stærke spil, og så skal der nok komme nogle pokaler i hendes retning.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen