Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 16 jan, 2024

Se alle Caroline Wozniackis kampe via live stream

tennis live stream

Se Caroline Wozniackis næste kamp med live stream 2024

For under to uger siden tabte Caroline Wozniacki til Anhelina Kalinina ved WTA-turneringen i Miami, men nu får Wozniacki muligheden for revanche, da de to spillere mødes i anden runde ved WTA 500-turneringen i Charleston, der spilles på grus.

I første runde besejrede Wozniacki amerikaneren McCartney Kessler stensikkert med 2-0 i sæt. Kalinina sad over i første runde, og den 27-årige ukrainer har ikke spillet siden nederlaget til Yulia Putintseva ved WTA-turneringen i Miami.

Det er anden gang, at Wozniacki og Kalinina skal spille mod hinanden.

Vil du live streame Caroline Wozniackis kampe? Gør det på Unibet!

Indbetal penge for at se Wozniacki direkte!

For at streame hos Unibet skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Caroline Wozniacki er tilbage

Caroline Wozniacki er tilbage på det anlæg, hvor hun vandt sin første og hidtil eneste Grand Slam. Hvis du har fulgt tæt med i tennis, ved du selvfølgelig, at der er tale om årets første Grand Slam, Australian Open.

Wozniacki vandt Australian Open i 2018 efter sejr mod rumænske Simona Halep i finalen, og to år senere spillede hun sin sidste kamp i sin aktive karriere. Eller rettere sagt, det troede vi, for nu er Caroline Wozniacki tilbage på tennisbanen og tilbage i Melbourne, hvor hun triumferede for seks år siden.

Caroline Wozniacki meldte sit comeback i slutningen af juni 2023, og hun spillede sin comebackkamp den 8. august 2023, hvor hun slog Kimberly Birrell i to sæt i en turnering i Montreal. Før det opgør havde Wozniacki ikke været i aktion siden nederlaget i 3. runde til Ons Jabeur ved Australian Open 2020.

I turneringen i Montreal i 2023 tabte Wozniacki den efterfølgende kamp til Markéta Vondrousová.

Wozniacki afsluttede 2023 med at tabe til US Open-vinderen

US Open er en turnering, som Caroline Wozniacki har gode minder fra. I 2009-udgaven af turneringen stod hun som 19-årig i sin første Grand Slam-finale, som hun tabte med 0-2 i sæt til Kim Clijsters.

I 2014 spillede Wozniacki sig igen frem til US Open-finalen, hvor modstanderen var Serena Williams, men også her blev det til et nederlag på 0-2 i sæt for Wozniackis vedkommende.

Ved US Open i 2023 stillede Wozniacki til start i turneringen for første gang siden 2019. Dengang i 2019 tabte hun i tredje runde til den senere vinder Bianca Andreescu, og i 2023 røg hun også ud til den senere vinder i Coco Gauff, der besejrede Wozniacki i en spændende tresætskamp i fjerde runde.

Sådan ser du Caroline Wozniackis kampe

Hvis du gerne vil se Caroline Wozniacki spille, er det meget nemt. Du kan herunder se, hvad du skal gøre for at se Wozniackis næste kamp.

  1. Gå til Unibet og log ind eller opret konto
  2. Foretag en indbetaling
  3. Find Carolines Wozniackis næste kamp
  4. Live stream Caroline Wozniackis kamp

Live Stream Caroline Wozniackis næste kamp

Du kan altid live streame Caroline Wozniackis tenniskampe direkte hos Unibet. Du skal blot oprette en bruger hos bookmakeren, hvorefter du skal indsætte mindst 50 kroner, og herefter kan du se direkte tennis hos Unibet, der har rettigheder til mange forskellige turneringer i løbet af året.

Du kan se alle kampe fra Australian Open 2024 hos Unibet, og det gælder også Holger Runes næste kamp. Også Clara Tauson kan du live streame hos Unibet.

Australian Open 2024 er Caroline Wozniackis første turnering siden hun gjorde comeback ved US Open i 2023.

Mest stillede spørgsmål om Caroline Wozniacki

Hvornår spiller Caroline Wozniacki næste kamp?

Caroline Wozniacki spiller næste kamp onsdag d. 3. april, hvor hun skal spille mod Anhelina Kalinina fra Ukraine i anden runde ved WTA 500-turneringen i Charleston.

Hvor kan man se Caroline Wozniacki live stream?

Du kan se Caroline Wozniackis kampe på live stream hos Unibet. Du skal bare trykke på kampen, og så kan du se med, hvis du har midler på din konto.

Er det gratis at live streame Caroline Wozniackis kampe?

Det er ikke helt gratis, da du skal have en konto hos Unibet, hvor der er midler på. Hvis du har det, vil du kunne live streame Caroline Wozniacki hos Unibet.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.