Fodbold skal streames live

Celta Vigo har netop hentet Emre Mor, og de har derfor fem tidligere Superliga-spillere i truppen. Du kan se alle deres kampe på live stream her!

Du kan se alle Celta Vigos kampe i 2017/2018-sæsonen på live stream.

Celta Vigo var stærke i Europa League

2016/2017-sæsonen var meget spændende for Celta Vigo. Det gik ikke særligt godt i La Liga, hvor de endte på 13. pladsen, hvilket var den dårligste slutplacering siden 2012/2013, hvor de rykkede op.

Det handlede dog i høj grad om, at klubben tidligt på sæsonen valgte at satse på Europa League. Det skulle også vise sig at være en god ide, da klubben nåede hele vejen til semifinalerne, hvor Manchester United dog blev for stor en mundfuld.

Celta var dog ikke længere væk end, at de havde chancen for at avancere i overtiden på Old Trafford, men John Guidetti svigtede. Selvom det ikke blev til nogle titler, så fik Celta stadig hentet mange penge fra Europa League-kampagnen, og det kan man se på transfermarkedet.

Emre Mor er klubben dyreste nogensinde

Celta har nemlig valgt at hente tyrkiske Emre Mor i Dortmund for en rekordsum på 13 millioner euro. Han er med afstand Celtas dyreste indkøb, hvor Pione Sisto tidligere var den dyreste med en sum på 6 millioner euro.

Emre Mors karriere i Dortmund var løbet ud på et sidespor, og det var givet, at han skulle finde sig en ny arbejdsgiver, men det er alligevel overraskende, at det blev Celta Vigo. Klubben fra Galicien har dog vist sig som et godt sted for yngre spillere at udvikle sig, og det er en spændende kantduo med Mor og Sisto.

Fem tidligere Superliga-spillere i truppen

Emre Mor er langt fra den eneste tidligere Superliga-spiller i Celta Vigos trup. De råder nemlig også over Pione Sisto, Daniel Wass, Andrew Hjulsager og Stanislav Lobotka. Sidstnævnte er også blevet hentet i dette transfervindue, mens Hjulsager kom i januar.

Forbindelsen til Danmark kom under den tidligere sportsdirektør Miguel Torrecilla, der i 2016 byttede Celta ud med Real Betis, hvor han lagde ud med at hente Riza Durmisi til klubben. Det var egentlig planen, at venstrebacken skulle med til Celta, men da han selv tog til Betis, røg Durmisi med derover.

Torrecilla var ansvarlig for transfers i Celta mellem 2009 og 2016, og det danske link startede med Michael Krohn-Dehli, som han hentede i Brøndby i 2012. Han havde stor succes i sine tre år i klubben, og han fik derfor øjnene op for det danske marked.

Da Krohn-Dehli røg til Sevilla valgte man at erstatte ham med Daniel Wass, og i sommeren 2016 blev Pione Sisto hentet. Et halvt år efter var Andrew Hjulsagers tur, og i sommeren 2017 hentede de så de to tidligere FC Nordsjælland-spillere Emre Mor og Stanislav Lobotka.

Tidligere Barcelona-assistent i spidsen for Celta

De bliver ledet af baskiske Juan Carlos Unzue, som overtog cheftrænersædet efter Eduardo Berizzo, der nu er i Sevilla. Unzue kommer fra et job som assistent for Luis Enrique i Barcelona, og før det var han også Enriques assistent i Celta Vigo, så han kender klubben.

Unzue er kendt for sin Barcelona-prægede stil, og derfor kommer Celta Vigo formentlig at være et underholdende bekendtskab under hans ledelse. De har stort set kun teknisk dygtige spillere, mens svenske John Guidetti er blandt de få fysisk stærke spillere på holdet.

Cheftræneren nød stor succes sammen med Luis Enrique i Barcelona, hvor de vandt The Treble i den første sæson. Han har også en fortid som aktiv spiller, og han vogtede målet for Osasuna, Barcelona, Sevilla, Tenerife og Oviedo i sin 17-årige karriere.

Du kan se alle Celta Vigos La Liga-kampe hos bet365.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk