Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 23 apr, 2020

Se Bundesliga direkte på live stream online [2022/2023]

stream bundesliga online

Vil du se Bundesligaen på live stream? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Coronavirus: Bundesligaen starter igen!

Fodbolden har selvfølgelig stået stille siden Coronavirussen for alvor ramte Europa tilbage i marts måned. Efter godt to måneders pause fra fodbold, så begynder verdens bedste sport så småt at komme tilbage på skærmen.

Bundesligaen bliver genoptaget lørdag den 16. maj, hvor vi blandt andet kan se frem til kampen mellem Borussia Dortmund og Schalke 04.

Kampene i 2019/2020-sæsonen bliver med al sandsynlighed færdigspillet uden tilskuere, da det simpelthen ikke ville være forsvarligt, som tingene ser ud nu.

Man kan dog håbe på, at samfundene bliver klar til, at vi igen kan se fodbold med tilskuere på stadion igen i næste sæson, men det vides selvfølgelig ikke.

Bundesliga 2020

Bundesligaen er blandt de bedste ligaer i verden, og den er særligt interessesant for danskere på grund af de mange danske spillere, vi har i ligaen. I 70’erne og 80’erne var Bundesligaen samlingssted for verdens absolut bedste spillere, men over de senere år er det kun Bayern München, som har kunne følge med de største klubber.

Borussia Dortmund havde nogle store år under Jürgen Klopp, men de har haft svært ved at holde på stjernerne. De har valgt at afskedige Thomas Tuchel, og i stedet ansatte de den tidligere Ajax-træner Peter Bosz, der er meget dygtig til at give chancen til unge spillere. Han fik knapt en halv sæson for Dortmund, hvorefter de ansatte Peter Stöger. Dortmund har mistet stortalentet Ousmane Dembélé, der er taget til Barcelona for 145 millioner euro.

RB Leipzig er hadet overalt i Tyskland, men det er stadig et spændende hold at se på. De spiller noget fantastisk underholdende bold, og det er ekstremt imponerende at kvalificere sig til Champions League som oprykker.

HSV har haft nogle meget hårde sæsoner, hvor de har været tæt på at rykke ned, men uret tikker fortsat på Volksparkstadion. De er kommet bedre i gang i denne sæson, og det er godt for Bundesligaen, at HSV klarer sig godt.

Bayern München har domineret Bundesligaen

Spændingen har i de senere år haltet i Bundesligaen. Bayern München har siden slut-00’erne været altdominerende i Bundesligaen, og de har bibeholdt positionen ved at hente konkurrenternes bedste spillere. Værst var det, da de hentede Dortmund-topscoreren Robert Lewandowski på en fri transfer, og han har været et kæmpe aktiv for Bayern München.

Bayern München har vundet de seneste fem mesterskaber, mens Dortmund vandt i 2011 og 2012. Da Pep Guardiola var manager spillede Bayern noget af det bedste fodbold, der er set i tysk fodbold, og de tabte først kampe, når mesterskabet var afgjort.

Op til denne sæson har de hentet Hoffenheim-duoen Niklas Süle og Sebastian Rudy, og fortsætter dermed traditionen med at hente tyske profiler hos de andre topklubber. De har stadig stjerner som Arjen Robben, Franck Ribery, Thomas Müller, Jerome Boateng og Lewandowski, så de er også kæmpe favoritter til at vinde årets Bundesliga.

Flest tilskuere i Bundesligaen

Bundesligaen er den mest besøgte liga i verden. I 2016/2017-sæsonen var der i alt 12.702.427 tilskuere til de 306 Bundesliga-kamp, og det er et gennemsnit på 41.511 pr. kamp.

Listen toppes af Borussia Dortmund, som havde 79.653 tilskuere i gennemsnit. Det er faktisk det højeste tilskuergennemsnit i verden foran Barcelona, Manchester United og Bayern München.

Det bliver formentlig højere i 2017/2018-sæsonen, hvor hold som Ingolstadt og Darmstadt er rykket ned til 2. Bundesliga. I stedet har vi fået storklubben Hannover 96 tilbage i Bundesligaen, og de har som regel 49.000 tilskuere til deres kampe.

Der er altid fantastisk stemning på stadion, og modsat Premier League-kampe, så er det klubbernes fans, der er på stadion. Det er tilladt at stå op, man må drikke øl, og billetpriserne er holdt nede, så alle har muligheden for at se deres hold på stadion.

Danskere i Bundesligaen

Der har altid været mange danske spillere i Bundesligaen. Den geografiske afstand, og den tyske kultur har altid gjort Bundesligaen attraktiv for danske spillere. De største profiler er Thomas Delaney, Yussuf Poulsen, Jannik Vestergaard og Frederik Sørensen, som alle er faste mænd på deres klubhold. Især Thomas Delaney har gjort sig flot bemærket ved at blive viceanfører efter kun et halvt år i klubben.

De 11 danske fodboldspillere i Bundesligaen 2020

Navn Position Hold
Thomas Delaney Midtbane Borussia Dortmund
Jacob Bruun Larsen Angriber TSG 1899 Hoffenheim
Yussuf Poulsen Angriber RB Leipzig
Mads Bidstrup Midtbane RB Leipzig
Andreas Poulsen Forsvar Borussia Mönchengladbach
Robert Skov Forsvar/Midtbane TSG 1899 Hoffenheim
Frederik Rønnow Målmand Eintracht Frankfurt
Mads Pedersen Forsvar Augsburg
Frederik Sørensen Forsvar FC Köln
Jakob Busk Målmand Union Berlin
Marcus Ingvartsen Angriber Union Berlin

Se alle danskere i udlandet her!

Rekorder i Bundesligaen

  • Flest mesterskaber: Bayern München – 36
  • Flest mål: Gerd Müller – 365
  • Flest kampe: Karl-Heinz Körbel – 602

Se Bundesligaen på live stream

Du kan se samtlige 306 Bundesliga-kampe direkte på live stream hos bet365. Du skal have en bruger, men du skal ikke betale noget som helst for at se kampene fra Bundesligaen direkte på live stream!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.