Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 16 apr, 2021

Copa del Rey Finale 2020/2021: Se Barcelona – Bilbao Online (Live Stream & Dansk TV)

estadio la cartuja i sevilla

I vores optakt til Copa del Rey-finalen 2021 Barcelona – Athletic Bilbao kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming af Copa del Rey, dansk TV og meget mere helt gratis.

Vil du se Copa del Rey-finalen 2020/2021? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Se Copa del Rey-finalen: Live Streaming og Dansk TV

Den spanske pokalturnering, Copa del Rey, sendes desværre ikke i dansk TV. Der er simpelthen ingen TV-stationer, der har købt rettighederne, hvilket kan virke en smule underligt.

Du kan dog se Copa del Rey-finalen med online live streaming hos bet365. Det kræver blot en finansieret konto eller, at du har foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Se Copa del Rey-finalen Barcelona – Athletic Bilbao her!

Bilbao og Barca med store traditioner i Copa del Rey

Athletic Bilbao og FC Barcelona er de to mest succesfulde klubber i Copa del Rey-turneringens historie.

Barca og Bilbao har vundet hhv. 30 og 23 gange, så det er på ingen måde overraskende, at netop disse to mandskaber mødes i finalen.

Det spanske fodboldforbund havde oprindeligt tænkt sig at invitere et mindre antal fans til kampen, men det er blevet droppet igen.

Kampen spilles på Estadio La Cartuja i Sevilla ligesom 2019/2020-finalen blev det for få uger siden.

Athletic tabte til ærkerivalerne fra Real Sociedad, hvilket var et stort slag for de stolte baskere, men nu står de så med alletiders mulighed for at tage revanche.

Der venter en noget sværere kamp, da FC Barcelona nu er modstandere, men det er få måneder siden, at Bilbao vandt Super Cup-finalen over netop Barca med 3-2.

Barcelona er godt kørende

Barcelona nåede sæsonens lavtpunkt, da de smadret af PSG på hjemmebane i Champions League med hele 4-1.

Siden er det gået betydeligt bedre for holdet, og stemningen er generelt blevet bedre efter, at Joan Laporta er blevet valgt som præsident i klubben.

Noget, der efter sigende kunne få Lionel Messi til at genoverveje sin beslutning om at forlade klubben.

Det er i hvert fald stensikkert, at argentineren har været i spillehumør i de seneste par måneder, og når det kører godt for Messi, så plejer det også at gå godt for Barcelona.

Barca tabte ganske vist El Clasico imod Real Madrid for en uge siden med 2-1. Selvom resultatet selvfølgelig er uacceptabelt, så var præstationen slet ikke så dårlig.

Real Madrid er stærke i øjeblikket, så man skal ikke konkludere for meget om Barcas niveau på grund af nederlaget.

Martin Braithwaite må starte på bænken

Martin Braithwaite har mistet sin startplads i Ronald Koemans startopstilling. De tre angrebspladser er godt besat af Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann og Lionel Messi.

Selv med danske briller på, er det svært at argumentere for, at danskeren skal slå en af disse spillere ud af startopstillingen, men han kan sagtens komme til at spille en rolle senere i kampen.

Martin Braithwaite kommer stort set altid på banen i anden halvleg, når han ikke starter inde. Man kunne forestille sig, at han kunne blive meget brugbar, hvis Barca skal forsvare en føring i slutningen af kampen.

Braithwaite roses i Spanien for sit løbepensum og sin fart. Hvis Bilbao er bagud, så er de nødt til at rykke bagkæden længere frem på banen, hvilket kan blive meget giftigt imod den hurtige og aggressive danske angriber.

Martin Braithwaite har i øvrigt ikke vundet en titel siden han sammen med Esbjerg vandt pokalturneringen tilbage i 2012.

Når man skriver under med FC Barcelona, så er det nok ikke umiddelbart Copa del Rey, man drømmer om, men omvendt, så er det stadig flot.

Barcelona – Athletic Bilbao: Skader og karantæner

Athletic-træner Marcelino må undvære Peru Nolaskoain, Yuri Berchiche, Yeray Alvarez og Oier Zarraga.

Det begynder at se bedre ud for Barcelona, som får Gerard Pique tilbage efter en skade.

Barcelona – Athletic Bilbao: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Copa del Rey-finalen 2020/2021:

FC Barcelona (3-4-3)

Marc-André ter Stegen

Gerard Pique – Frenkie de Jong – Clement Lenglet

Sergino Dest – Sergio Busquets – Pedri – Jordi Alba

Lionel Messi – Ousmane Dembélé – Antoine Griezmann

Athletic Bilbao (4-4-2)

Unai Simon

Oscar de Marcos – Unai Nunez – Inigo Martinez – Lekue

Alex Berenguer – Unai Vencedor – Dani Garcia – Iker Munain

Raul Garcia – Inaki Williams

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.