Lars Madsen

- 14 apr, 2021

Champions League: Optakt og Live Stream til Dortmund – Manchester City

dortmunds stadion, signal iduna park

I vores optakt til Champions League-kampen Borussia Dortmund – Manchester City finder du live stream, TV, skader, karantæner, forventede startopstillinger og meget mere!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Dortmund tabte snævert i Manchester

Der var spænding for alle pengene, da Manchester City tog imod Dortmund for otte dage siden hjemme på Etihad Stadium.

Manchester City kom flot fra start, og allerede efter 19 minutter scorede Kevin De Bruyne til 1-0 for Pep Guardiolas mandskab.

Herefter kom Dortmund fint med i kampen, som blev mere jævnbyrdig, og det var egentlig fortjent nok, at Marco Reus kunne udligne til 1-1 med seks minutter igen.

Slutfasen var meget intens, da Man City virkelig gerne ville score en kasse mere, og det lykkedes i overtiden, da Phil Foden prikkede den i kassen.

Med 2-1-resultatet har Manchester City det bedste udgangspunkt, men intet er afgjort.

Dortmund kan gå videre med en 1-0-sejr, men det virker ikke realistisk, at de kan holde Manchester City fra at score, så mon ikke de skal score to eller tre gange for at gå videre til semifinalerne.

Se oversigten: Alle Champions League vindere

Manchester City er ikke uovervindelige

Manchester City har i perioder af denne sæson virket tæt på uovervindelige. De har vundet stort set alle kampe i 2021, men med to nederlag på en måned, så har vi fået bekræftet, at det altså er muligt at slå The Citizens.

For fem uger siden tabte Manchester City på hjemmebane med 2-0 imod Manchester United, og hvis man vil have opskriften på at besejre dem, så skal man studere Uniteds kampe imod City.

I weekenden var Manchester City på en relativt overkommelig opgave, da de hjemme på Etihad Stadium tog imod Leeds.

Leeds bragte sig foran efter 42 minutter, men fik en mand smidt ud umiddelbart inden pausen.

Da Ferran Torres udlignede til 1-1 efter 76 minutter blev presset intensiveret, men Leeds endte alligevel med at score sejrsmålet til 2-1 i dommerens overtid.

Selvom Manchester City sparede flere profiler, og derfor tog en smule let på kampen, så kan det muligvis ryste holdet en smule inden de møder Dortmund på udebane.

Dortmund skal have styr på defensiven

Dortmund kan som bekendt gå videre med 1-0, men man sidder ikke med følelsen af, at de kan holde Manchester City fra at score.

Ikke nok med, at Man City har scoret 67 kasser i 32 Premier League-kampe og yderligere 17 i Champions League, så er Dortmund virkelig ikke gode til at forsvare i denne sæson.

Selvom de har kæmpet med mange skader blandt forsvarsspillerne, så er det alligevel dårligt at indkassere 41 mål i 28 Bundesliga-kampe.

De har holdt buret rent en gang i de seneste fem kamp, hvilket til gengæld var i hjemmekampen imod Hertha Berlin.

Siden har spillet 2-2 imod FC Köln, tabt 2-1 imod Frankfurt, tabt 2-1 til Manchester City og senest vandt de så 3-2 over Stuttgart.

Derfor skal Dortmund-holdet forberede sig på at score tre gange, hvis de vil gå videre. Desværre får Dortmund-spillerne ikke hjælp fra den gule mur med 25.000 fans, da kampen selvfølgelig spilles uden tilskuere.

Dortmund – Manchester City: Skader og karantæner