dortmunds stadion, signal iduna park

Det kræver en vild præstation, hvis Dortmund skal slå Manchester City ud, men intet er umuligt. Læs alt om Borussia Dortmund – Manchester City her!

Dortmund tabte snævert i Manchester

Der var spænding for alle pengene, da Manchester City tog imod Dortmund for otte dage siden hjemme på Etihad Stadium.

Manchester City kom flot fra start, og allerede efter 19 minutter scorede Kevin De Bruyne til 1-0 for Pep Guardiolas mandskab.

Herefter kom Dortmund fint med i kampen, som blev mere jævnbyrdig, og det var egentlig fortjent nok, at Marco Reus kunne udligne til 1-1 med seks minutter igen.

Slutfasen var meget intens, da Man City virkelig gerne ville score en kasse mere, og det lykkedes i overtiden, da Phil Foden prikkede den i kassen.

Med 2-1-resultatet har Manchester City det bedste udgangspunkt, men intet er afgjort.

Dortmund kan gå videre med en 1-0-sejr, men det virker ikke realistisk, at de kan holde Manchester City fra at score, så mon ikke de skal score to eller tre gange for at gå videre til semifinalerne.

Se oversigten: Alle Champions League vindere

Manchester City er ikke uovervindelige

Manchester City har i perioder af denne sæson virket tæt på uovervindelige. De har vundet stort set alle kampe i 2021, men med to nederlag på en måned, så har vi fået bekræftet, at det altså er muligt at slå The Citizens.

For fem uger siden tabte Manchester City på hjemmebane med 2-0 imod Manchester United, og hvis man vil have opskriften på at besejre dem, så skal man studere Uniteds kampe imod City.

I weekenden var Manchester City på en relativt overkommelig opgave, da de hjemme på Etihad Stadium tog imod Leeds.

Leeds bragte sig foran efter 42 minutter, men fik en mand smidt ud umiddelbart inden pausen.

Da Ferran Torres udlignede til 1-1 efter 76 minutter blev presset intensiveret, men Leeds endte alligevel med at score sejrsmålet til 2-1 i dommerens overtid.

Selvom Manchester City sparede flere profiler, og derfor tog en smule let på kampen, så kan det muligvis ryste holdet en smule inden de møder Dortmund på udebane.

Dortmund skal have styr på defensiven

Dortmund kan som bekendt gå videre med 1-0, men man sidder ikke med følelsen af, at de kan holde Manchester City fra at score.

Ikke nok med, at Man City har scoret 67 kasser i 32 Premier League-kampe og yderligere 17 i Champions League, så er Dortmund virkelig ikke gode til at forsvare i denne sæson.

Selvom de har kæmpet med mange skader blandt forsvarsspillerne, så er det alligevel dårligt at indkassere 41 mål i 28 Bundesliga-kampe.

De har holdt buret rent en gang i de seneste fem kamp, hvilket til gengæld var i hjemmekampen imod Hertha Berlin.

Siden har spillet 2-2 imod FC Köln, tabt 2-1 imod Frankfurt, tabt 2-1 til Manchester City og senest vandt de så 3-2 over Stuttgart.

Derfor skal Dortmund-holdet forberede sig på at score tre gange, hvis de vil gå videre. Desværre får Dortmund-spillerne ikke hjælp fra den gule mur med 25.000 fans, da kampen selvfølgelig spilles uden tilskuere.

Dortmund – Manchester City: Skader og karantæner

Dortmund-holdet mangler følgende:

  • Axel Witsel
  • Jadon Sancho
  • Dan-Axel Zagadou
  • Marcel Schmelzer
  • Youssoufa Moukoko

Manchester City mangler kun en mand, men han er til gengæld vigtig:

  • Sergio Aguero

Dortmund – Manchester City: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Borussia Dortmund (4-3-3)

Marwin Hitz

Mateo Morey – Manuel Akanji – Mats Hummels – Raphael Guerreiro

Emre Can – Mahmoud Dahoud – Jude Bellingham

Marco Reus – Erling Braut Haaland – Thorgan Hazard

Manchester City (4-3-3)

Ederson

Kyle Walker – John Stones – Ruben Dias – Joao Cancelo

Kevin De Bruyne – Rodri – Ilkay Gündogan

Riyad Mahrez – Gabriel Jesus – Phil Foden

Se Dortmund – Manchester City: Online live stream og TV

Champions League-kvartfinalen mellem Dortmund og Manchester City kan live streames på Viaplay. Vil du hellere se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport.

Dortmund – Manchester City: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Dortmund – Manchester City?

Dortmund – Manchester City spilles onsdag den 14. april kl. 21.00.

Hvor spilles Dortmund – Manchester City?

Dortmund – Manchester City spilles på Signal Iduna Park i Dortmund.

Hvad blev den første kamp?

Manchester City vandt den første kamp med 2-1 hjemme på Etihad Stadium.

Hvordan ser man Dortmund – Manchester City online?

Dortmund – Manchester City kan live streames online på Viaplay.

Er det gratis at live streame Dortmund – Manchester City på Viaplay?

Nej, det er ikke gratis at live streame Dortmund – Manchester City på Viaplay, da du skal have en aktiv konto.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.