Se Fenerbache i tv'et

Du kan se alle kampe med Fenerbahce direkte på live stream online. Læs her hvordan!

Fenerbahce er Tyrkiets andenstørste klub, og mange millioner fans følger holdet hver weekend. Du kan se alle Süper Lig-kampe på live stream ved at oprette dig her! Det koster ingenting, men du skal dog have mindst 50 kroner stående på din konto. Det tager to minutter at oprette sig, og derefter har du masser af det bedste fodbold til rådighed på live stream!

Fenerbahce skal rette op på en dårlig sæson i Süper Lig

Fenerbahce endte på en noget skuffende tredjeplads i sidste års Süper Lig, og det var deres dårligste slutplacering siden 2009, hvor de endte på fjerdepladsen. De endte på 64 point, hvilket var lige så mange som ærkerivalerne fra Galatasaray, men de fik pladsen på grund en bedre målscorer.

De endte således hele 13 point efter mestrene fra Besiktas, og det skal der rettes op på i denne sæson. Derfor har Fenerbahce valgt at hente en række stærke spillere, som kommer til klubben med masser af europæisk erfaring.

Det drejer sig blandt andre om Mathieu Valbuena, som har været en profil i den franske Ligue 1 i mange år, og den 32-årige kantspiller har allerede scoret sit første mål i Süper Lig. Derudover har de hentet Roberto Soldado, hvis karriere var ved at gå i stå i Spanien, Giuliano, Nabil Dirar og Mauricio Isla. De har også hentet målmanden Carlos Kameni, der har meget erfaring fra La Liga.

De har dog også solgt Simon Kjær, som var blandt de største profiler på Fenerbahce-holdet. Han er skiftet til Sevilla for omkring 100 millioner kroner, hvilket ikke ses så ofte for en midtstopper.

Fenerbahces profiler

Det er ikke småt med profiler på Fenerbahces hold. Den største er nok angriberen Robin van Persie, er igennem flere år var blandt verdens bedste angribere. Han er efterhånden blevet 34 år gammel, men hans målnæse fejler ingenting.

De har en stærk central midtbane med Mehmet Topal og brasilianske Souza, som bliver støttet op af Ozan tufan. I forsvaret er det Martin Skrtel og Roman Neustädter, der skal dirigere efter Kjærs afsked.

Nyindkøbene Giuliano, Isla, Valbuena, Dirar og Soldado bliver meget spændende at følge, og de bør alle være meget tæt på en startplads på træner Aykut Kocamans hold.

Fenerbahces stadion

Fenerbahce har altid spillet på Şükrü Saracoğlu i den sydlige del af Istanbul. Det blev indviet året efter stiftelsen i 1907, men er selvfølgelig blevet renoveret over flere omgange, og i dag har de et fantastisk stadion.

Der er plads til 50.509 siddende tilskuere på det topmoderne stadion, som senest blev renoveret i 2006.

Det er opkaldt efter Mehmet Sükrü Saracoglu, som var fen femte premierminister i Tyrkiet. Han var en meget populær politiker, og han var samtidigt glødende Fener-fan, så han blev præsident for klubben i 1934, og han blev i stillingen indtil 1950. Tre år efter sin tilbagetrækning døde han, og han vil altid være en stor legende i Fenerbahce.

Fenerbahces titler

Fenerbahce har vundet den tyrkisk Süper Lig 19 gange, hvilket er én gang færre end Galatasaray, og de er dermed den andenmest vindende klub i Tyrkiet. De har vundet pokalturneringen seks gange, men de har aldrig vundet nogle internationale titler.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk