se live fodbold på stream

Du kan se alle kampe med Galatasaray direkte på live stream online. Læs her hvordan!

Galatasaray er Tyrkiets mest vindende klub med 20 mesterskaber, ligesom de også har vundet Europa League i 2000 i Parken over Arsenal. De har millioner af fans verden over, og du kan se alle deres kampe på live stream her!

Galatasaray blev stiftet i 1905, og er derfor en af Tyrkiets ældste klubber. De holder til på Türk Telekom Stadi i det nordlige Istanbul, og det er en topmoderne arena med plads til 52.223 tilskuere.

Du kan se alle kampe med Galatasaray ved at oprette dig hos bet365, som sender dem på live stream. Det koster dig absolut ingenting, men man skal dog have mindst 50 kroner stående på sin konto.

Galatasaray trænger til at vinde Süper Lig

Klubben slog sig for alvor fast i toppen af tyrkisk fodbold i i 1990’erne, hvor de vandt hele seks mesterskaber. Siden fulgte en periode med svingende resultater før de virkelig bed sig fast igen i 2011/2012. Her vandt de tre mesterskaber på fire år samtidigt med, at de lavede flotte resultater i Champions League.

De endte dog på sjettepladsen i 15/16 og på fjerdepladsen i 16/17, så der er virkelig brug for et mesterskab i storklubben. De røg tilmed ud af Europa League i 17/18-sæsonen imod den mindre svenske klub Östersunds, så holdet skal snart til at præstere.

Galatasaray i Champions League

Galatasaray har spillet masser af Champions League, men de har dog aldrig vundet turneringen. Deres bedste resultat i nyere tid var i 2012/2013-sæsonen, hvor de nåede til kvartfinalen. Her skulle de møde Real Madrid, som anført af Cristiano Ronaldo havde et drømmehold.

Det første opgør på Santiago Bernabeu endte med 3-0, og selvom Galatasaray vandt returkampen med 3-2, så blev det endestation for storklubben.

Ingen hold har rigtigt lyst til at møde Galatasaray, og de er i stand til at slå alle hold i verden hjemme på Türk Telekom Stadi.

Galatasarays største spillere

Der har været en lang række fantastisk spillere i Galatasaray, og det er svært at holde sig til nogle få. Bülent Korkmaz er den spiller, der har spillet flest kampe klubben, og han har i alt opnået 613 kampe for klubben mellem 1987 og 2005. I 2009 var han tilbage som manager for Galatasaray, men det gik ikke særligt godt.

En anden legende er Hakan Sükür, der lavede hele 293 mål i sine 548 kampe for klubben. Han er vellidt i hele Tyrkiet takket være sine præstationer for landsholdet, hvor han lavede 51 mål i 112 landskampe.

Galatasarays stadion

Galatasaray holdt i mange år til på Ali Sami Yen, som var berygtet for den intime atmosfære. I takt med, at klubben voksede sig større og større, blev der dog behov for et nyere og større stadion. Allerede i 1997 forsøgte klubben at planlægge et nyt stadion, som skulle ligge på samme grund, som det gamle stadion.

Sidenhen fulgte flere forskellige stadionprojekter, men det var først i slutningen af 2007, at det blev ført ud i livet. I 2011 stod det spritnye Türk Telekom Stadi klar, og de har dermed en af Europas flotteste stadions.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk