håndbold

Håndbold er ekstremt populært i Danmark, og der er stor interesse for at se kampene. Desværre, så sender der ikke meget håndbold i TV, men du kan heldigvis live streame en masse håndbold online!

Live Stream håndbold online - Se håndbold på nettet

Efter fodbold, så er håndbold den største sport i Danmark, men der bliver ikke vist ret meget håndbold i TV.

Der er dog råd for dette. Hvis du vil se masser af håndbold online, så er live streaming din chance. Med live streaming kan du se tusindevis af håndboldkampe hvert år, og både live streame med mobil, tablet og PC.

Flere og flere håndboldfans benytter online live streaming til at se håndbold, så det er også vores anbefaling.Live stream håndbold-VM

Danmark vandt for første gang VM i håndbold på herresiden i 2019 efter en fantastisk slutrunde, som blev afholdt i Danmark og Tyskland.

Det har selvfølgelig ikke gjort interessen for håndbold mindre i Danmark. Mens mange VM-håndboldkampe sendes i TV, hvor mange ser kampene, så er der dog flere og flere, der vælger at live streame håndbold-VM på nettet.

Udbydere som bet365 live streamer nemlig samtlige kampe fra håndbold-VM for både herrer og damer online.

Det betyder, at du kan se håndbold-VM på din computer, mobil eller tablet, hvilket gør det meget fordelagtigt.

Derudover slipper du for at skulle købe dyre TV-pakker for at se håndbold.

Der spilles VM hvert andet år hos både herrerne og damerne. Herrernes VM spilles I januar, hvor den seneste slutrunde selvfølgelig var i 2019, og derfor er den næste VM-slutrunde i 2021, hvor den afholdes i Egypten og for første gang er der 32 hold med.

Kvindernes VM spilles i december i de samme år. I 2019 spilles der håndbold-VM i Japan, som ellers ikke er nogen stor håndboldnation.

Live stream håndbold-EM

Som med håndbold-VM, så gælder det samme til EM for både herrer og damer. Du kan live streame samtlige håndbold-EM-kampe hos bet365, og det er klart vores anbefaling.

Der spilles også EM hvert andet år. Herrernes EM afholdes i januar, mens kvindernes afholdes i december.

I 2020 er Sverige, Norge og Østrig værter for herrehåndbold-VM, og da Malmø og Göteborg er blandt værtsbyerne, så er det også nemt for danskere at se håndbold live.

Hvis Danmark kommer til at spille kampe i de to byer, så vil tusindevis af danskere rejse til Sverige, så det vil føles som en hjemmebane for landsholdet.

I december 2020 er Danmark og Norge værter for kvindehåndbold-EM. I Danmark er Jysk Bank Boxen i Herning den eneste hal, der bliver benyttet, men der skal spilles kampe i tre norske byer.

Live stream Champions League-håndbold

Champions League-håndbold kan ligeledes live streames hos bet365.

For danske håndboldfans er det primært landsholdene, der har interesse, men på klubplan er Champions League det største.

Mens vi har vundet masser af titler til EM og VM, så er der ikke samme succes i håndbold-Champions League.

I hvert fald ikke på herresiden, hvor et dansk hold aldrig har løftet Champions League-pokalen. Fredericia KFUM var i Champions League-finalen i 1776, mens AGF prøvede det samme tilbage i 1960, men de tabte imod hhv. Borac Banja Luka og Frisch Auf Göppingen.

Det skyldes mest af alt, at den danske herrehåndboldliga ikke kan følge med den tyske Bundesliga og den spanske Liga ASOBAL.

På kvindesiden har vi haft større succes. Siden årtusindeskiftet er seks ud af 19 Champions League-titler vundet af danske hold, og det er mere end noget andet land.

Slagelse FH var fremragende i starten 00’erne, hvor Anja Andersens mandskab vandt tre gange i 2004, 2005 og 2007.

Viborg HK vandt Champions League I 2006, 2009 og 2010. I de senere år er det dog ungarnske Gyori, der har været dominerende.

Live stream EHF Cup

De stærkeste håndboldklubber spiller Champions League, men dem fra niveauet under spiller EHF Cup, som er den næststørste turnering i klubhåndbold.

EHF Cup-kampene kan ligeledes live streames hos bet365. Her har de danske klubber oftest større succes og igen er det særligt på kvindesiden, at de danske klubber er stærke.

Team Tvis Holstebro vandt EHF Cup for kvinder i 2015, og hele ni gange har et dansk hold løftet pokalen på kvindesiden.

På herresiden har vi aldrig vundet EHF Cup.

Live stream dansk håndbold

Du kan selvfølgelig også live streame dansk håndbold online. Mange af de danske håndboldstjerner spiller til dagligt i den danske herrehåndboldliga og HTH Ligaen, som er kvindernes bedste håndboldrække.

Som nævnt tidligere, så er det svært for de danske klubber at beholde stjernerne, når de slår igennem.

Særligt på herresiden ligger Danmark under for, at den tyske Bundesliga og spanske Liga ASOBAL har væsentligt større økonomiske muskler, som selvfølgelig også kan tiltrække de bedste spillere.

Klubber som PSG og Barcelona bruger masser af penge på deres håndboldhold, hvor det ikke kræver mange resoucer at nå toppen, hvis man sammenligner med fodbold.

Du kan altså live streame masser af håndbold online. I forhold til TV, hvor der ikke sendes ret meget håndbold, så kan du se tusindevis af håndboldkampe fra forskellige ligaer ligesom, du også kan se de danske landskampe til både VM og EM hos bet365.

DRs kanaler viser sommetider også håndbold på deres kanaler, og de kampe kan du live streame helt gratis på DR TV. 

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk