Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 6 apr, 2021

Se Ishockey Online – Sådan live streamer du Ishockey!

se ishockey

Vil du se ishockey online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Ishockey er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, men der sendes ikke ret meget i TV, og derfor er det interessant at live streame ishockey online.

Man kan nemlig både live streame ishockey med sin mobil, computer eller tablet, og det gør det væsentligt nemmere end at skulle købe TV-pakker bare for at se de få ishockey-kampe, som sendes der.

Ishockey Live Stream – Se ishockey på nettet!

Der er flere steder på nettet, der tilbyder online live streaming af ishockey, og vi vil forsøge at gøre dig klogere på det.

Samtidigt med, at Danmark har fået et væsentligt bedre ishockeylandshold, så er interessen også stigende.

Vi har aldrig haft så mange spillere i NHL, og kan efterhånden godt skabe nogle resultater til A-VM i maj, som vi er blevet en fast del af.

I denne guide til live streaming af ishockey vil vi gøre dig klogere på de forskellige ishockey-ligaer som f.eks. Ishockey-VM, NHL, Metal Ligaen, SHL, Ishockey Champions League m.fl.

Kan du lide at spille på ishockey? Så finder du de bedste odds bonusser her!

Hvordan live streamer man ishockey online?

Det er super simpelt at live streame ishockey online, hvilket er en af mange fordele i forhold til at se ishockey i TV.

Hos langt de fleste streamingtjenester kræver det, at man opretter en bruger.

Streamer du ishockey på din mobil eller tablet, så vil det formentlig også kræve, at man downloader deres app, hvilket dog ikke tager mere end 10 sekunder, mens du bare skal logge ind på tjenestens hjemmeside, hvis du benytter en computer.

Det kan selvfølgelig variere alt efter, hvilken live streaming-tjeneste, du benytter til at se ishockey.

Det star I hvert fald klart, at den bedste og nemmeste måde at se ishockey på er via live streaming.

Ishockey VM Live Stream

Ishockey-VM spilles hvert år i maj måned, hvilket for de flestes vedkommende er den største ishockey-begivenhed, og du kan selvfølgelig live streame alle kampene online.

Tidligere havde Danmark ofte problemer med at komme med til A-VM, men vi har været igennem en stor udvikling i de senere år, og er nu fast deltager, når de store ishockey-nationer spiller VM.

Vores bedste resultat nogensinde til en VM-slutrunde er en 8. plads, hvilket vi har opnået i både 2010 og 2016.

I 2018 var Danmark værter for VM i ishockey, men vi endte desværre ikke bedre end på en 10. plads.

Det helt store problem ved Ishockey-VM er, at den afholdes i maj, hvor NHLs Stanley Cup fortsat ikke er afsluttet.

Da størstedelen af de bedste ishockey-spillere i verden til dagligt er på kontrakt i NHL, så kan spillerne som regel først få lov at rejse til VM, når deres klub er færdigt i NHLs playoffs.

Det kan have stor betydning for de enkelte landsholds chancer til VM, og særligt for et land som Danmark, som ikke har ret mange stjerner.

I 2019 afholdes VM i ishockey i Slovakiet fra den 10. maj til den 26. maj. Danmark spiller deres første kamp den 11. maj imod Frankrig, og vi kommer snarest ud med en stor optakt, hvor du kan læse alt om Ishockey-VM 2019

Samtlige Ishockey-VM-kampe kan live streames hos bet365, og det er i vores optik den klart bedste måde at live streame ishockey på.

NHL Live Stream

Verdens klart største ishockey-liga er selvfølgelig National Hockey League, NHL, og her kan du selvfølgelig også live streame samtlige kampe online.

NHL består af 24 hold fra USA og syv fra Canada, men bliver udvidet med et ekstra amerikansk hold i 2021.

NHL-sæsonen sparkes i gang omkring start oktober og afsluttes med Stanley Cup-finalen i juni.

Alle 31 NHL-hold spiller hele 82 kampe i grundspillet, hvorefter de tre bedste hold fra de fire divisioner går videre, og får selskab af to mandskaber, der har kvalificeret sig ved at få et wild card.

Eastern og Western Conference har hver deres sti i NHL-playoffs, hvor der er fire runder.

Stanley Cup-finalen består dermed af det bedste hold fra hver del af landet. Ligesom det er tilfældet i de fleste andre ishockey-turneringer, så spilles der bedste af syv kampe i hver runde.

Det mest vindende hold i NHL-historien er Montreal Canadiens, som har løftet Stanley Cup-trofæet hele 25 gange.

Noget af det specielle ved amerikansk sport, herunder NHL, er, at klubberne bliver drevet som franchises, hvilket man også ser i amerikansk fodbold.

F.eks. har Winnipeg Jets i flere år heddet Atlanta Thrashers, men på grund af økonomiske vanskeligheder har klubben siden 2011 heddet Winnipeg Jets igen.

Danskere i NHL

Den eneste dansker, der har prøvet at løfte Stanley Cup-pokalen er Lars Eller, og det skete så sent som i 2018 med sin klub Washington Capitals.

Han havde endda en hovedrolle med sit kampvindende mål i kamp fem, og han beskriver naturligvis sejren som det største nogensinde.

Der er i skrivende stund hele syv danske spillere i NHL.

Den mest rutinerede dansker i NHL er Frans Nielsen, som fik sin debut for New York Islanders i 2006/2007-sæsonen.

New York Islanders og Washington Capitals er nogle af sjoveste steder at se ishockey, så hvis du befinder dig i New York eller Washinhton bør du bestemt overveje at tage ind og se en NHL-kamp.

Herefter kommer Mikkel Bødker, som har spillet i Phoenix Coyotes, Arizona Coyotes, Colorado Avalanche, San Jose Sharks, men som nu spiller i Ottawa Senators.

Lars Eller er som sagt den spiller med mest succes i NHL, og han er i øjeblikket en stor profil for Washington Capitals.

De resterende danske spillere i NHL er Nikolaj Ehlers, Oliver Bjorkstrand, Frederik Andersen og Patrick Russell.

Champions Hockey League Live Stream

Champions Hockey League er en relativt ny turnering i forhold til mange af de andre ishockey-turneringer.

Her mødes de bedste europæiske ishockey-hold på samme måde, som vi kender fra Champions League i fodbold.

Den første sæson startede i 2014, og selvom niveauet ikke er lige så højt som i NHL, så spilles der ganske fin ishockey alligevel.

De svenske hold har haft overtaget i Champions Hockey League med fire sejre i de foreløbelig fem spillede sæsoner.

Frölunda har vundet tre titler, mens Luleå og finske JYP har vundet en enkelt hver.

Disse Champions Hockey League-kampe kan live streames hos bet365, og på den måde kan du se samtlige kampe på din mobil, tablet eller computer.

Live Stream Metal Ligaen (Superisligaen)

Den danske Metal Ligaen er måske den mest interessante ishockey-liga for mange af de danske ishockey-fans.

Økonomien og interessen er ganske vist et stykke fra de andre store, men omvendt er der en nærhed, som man ikke finder mange andre steder.

Niveauet er steget stødt henover de seneste år, men vi kommer selvfølgelig aldrig til nå SHL og de andre store ligaer.

SønderjyskE, Rungsted Seier Capital og Esbjerg Energy har etableret sig som topholdene i disse år, men det kommer oftest i perioder.

Derudover har Rødovre Mighty Bulls, Aalborg Pirates, Frederikshavn White Hawks, Herning Blue Fox, Herlev Eagles, Odense Bulldogs også været en fast del af den bedste danske ishockey-liga.

Økonomien er som oftest hårdt ramt i klubberne, hvorfor konkurser desværre også sker med jævne mellerum.

Det var Hvidovres tur til at dreje nøglen senest, mens Gentofte Stars tidligere blev fjernet fra Metal Ligaen på grund af en vaklende økonomi.

Danmarks Ishockey Union blev grundlagt i 1949, og har omkring 4.500 medlemmer.

Der er desværre ikke den store TV-dækning af Metal Ligaen, som tidligere gik under navnet Superisligaen.

TV2 har rettighederne til at vise nogle af kampene, som de sender på sportskanalen TV2 Sport. Disse kampe kan live streames med TV2 Play.

Live Stream ishockey gratis

Når vi nu er i gang med at gennemgå, hvordan man live streamer ishockey online, så er det selvfølgelig også værd at kigge på, om det kan gøres gratis.

Det er langt fra alle streamingtjener, der sender ishockey, som samtidig er gratis, men det er dog muligt.

En af de streamingtjeneste, der er gratis for folk i Danmark er DR TV. De live streamer ganske vist ikke meget på ishockey på DR TV, men det sker med jævne mellemrum.

Når der eksempelvis er ishockey-VM, så kan det sagtens ske, at DR køber nogle rettigheder, og i så fald kan du live streame ishockey gratis.

Live Stream SHL

En af de største og bedste ishockey-ligaer i Europa er den svenske liga, SHL, som står for Swedish Hockey League eller Svenska Hockeyligan.

Djurgårdens IF er det mest succesfulde hold i historien med deres 16 titler, men de har ikke vundet mesterskabet siden 2001.

I det nye årtusinde har der ikke som sådan været et dominerende hold, der har været væsentligt bedre end resten, men Frölunda, Färjestad og Skellefteå AIK har umiddelbart været topholdene i de senere par år.

Der er selvfølgelig også masser af danske spillere i SHL, hvilket kun gør ligaen mere interessant for danskere.

Særligt Malmö Redhawks har – naturligvis – altid været attraktivt for danske spillere.

Kampene fra SHL kan live streames hos bet365. Det er derfor muligt at se samtlige SHL-kampe online med både mobil, tablet og computer.

Live Stream KHL

En anden af de helt store ishockey-ligaer uden for Nordamerika er KHL, som står for The Kontinental Hockey League.

Det er dog nærmest en ren russisk liga kombineret med få hold fra andre lande. Der er 25 hold med i ligaen, hvoraf de 19 er fra Rusland.

Derudover har Hviderusland, Kina, Finland, Kazakhstan, Letland og Slovakiet alle et enkelt hold med.

KHL er den liga med det højeste antal tilskuere udenfor Nordamerika med over 6.000 tilskuere pr. kamp i gennemsnit.

Rusland er en af de største ishockeylande i verden, og da mange spillere foretrækker at blive i hjemlandet, så er det en ganske kompetitiv liga.

Hvis du vil live streame kampene fra KHL, så er der ganske fine muligheder. Bookmakeren bet365 live streamer nemlig samtlige kampe fra KHL online.

Live Stream DEL

DEL, Deutsche Eishockey Liga, er det bedste tyske ishockeyliga. Tyskere har altid været glade for at se sport, og det gælder også ishockey.

Det er en fantastisk oplevelse at se ishockey i Tyskland, hvilket man også kan mærke selvom man ser kampene foran skærmen.

De to stærkeste hold i DEL er Eisbären Berlin og EHC München. Eisbären Berlin er en af de mest traditionsrige klubber i tysk ishockey, og de har vundet flere mesterskaber end nogen anden klub.

I de senere år er de dog blevet overtaget af EHC Red Bull München, som blev stiftet i 1998. Siden 2010 har de været i DEL, og de har et budget, som er væsentligt større end de fleste hold i ligaen.

Samtlige kampe i DEL kan live streames direkte hos bet365.

Vi håber, du er blevet klogere på, hvor og hvordan du kan live streame ishockey online. Det er nemlig muligt at se væsentligt flere kampe online end det er i dit TV, og så er samtidigt ikke lige så dyrt.

Se ishockey via live stream hos bet365

Du kan som sagt live streame en masse ishockey online hos bet365, herunder også VM ishockey. Du skal oprette en konto første gang, du benytter bet365, men herefter er det meget nemt.

Ved at trykke på live billeder, så får du en slags TV guide, hvor du kan se dagens kampe.

Der kan være nogle kampe, som ikke vil være muligt at se med en dansk IP-adresse, og du kan på hjemmesiden se, hvilke regler og vilkår, der gælder.

Ishockey live streaming: Spørgsmål og svar

Kan man live streame ishockey online?

Ja, det er muligt at live streame masser af ishockey fra både NHL, SHl og Danmark med online live streaming.

Er det gratis at live streame ishockey online?

Ja, nogle gange er det gratis at live streame ishockey online, men det afhænger af udbyderen.

Hvor kan man live streame ishockey online?

Man kan blandt andet live streame masser af ishockey hos bet365.

Kan man live streame ishockey på mobil og tablet?

Ja, man kan live streame masser af ishockey med mobil og tablet.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2418 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.