Stream Tyrkiets bedste liga

Den tyrkiske Süper Lig er en af Europas allerstærkeste ligaer, og der er mange spændende spillere hos Fenerbahce, Galasaray, Besiktas og de andre storhold. Du kan se alle kampene på live stream her!

Hver weekend kan du se alle kampene fra Süper Lig på live stream lige her! Opret din konto, og se en masse direkte fodbold.

Besiktas vandt Süper Lig i 2016/2017

Den seneste sæson af Süper Lig var en speciel en af slagsen. Hverken Galatasaray eller Fenerbahce endte på de to øverste positioner, men i stedet vandt en tredje Istanbul-klub Besiktas ligaen. Det skyldes ikke mindst en fremagende sæson af angriberen Cenk Tosun, som lavede 20 mål i 33 ligakampe.

En anden profil er den 33-årige EM-vinder Ricardo Quaresma, som stod for 13 assist fra sin position på kanten. Den tidligere Barcelona-spiller kom til Besiktas i 2015, og har siden da været et stort aktiv for Besiktas.

Vagner Love blev topscorer i årets Süper Lig med 23 mål, og han var kraftigt medvirkende til, at Antalyaspor endte på femtepladsen. Han spiller til dagligt ved siden af Samuel Eto’o i en meget spændende angrebsduo.

Istanbul Basaksehir var årets overraskelse

Mens alle snakker om Galatasaray, Fenerbahce og Besiktas, så var det en fjerde Istanbul-klub, der overraskede mest. De rykkede op til Süper Lig i 2014, og har siden været en fast del af toppen med to fjerdepladser på to år. De hentede dog imponerende 73 point i 16/17-sæsonen, hvilket var nok til en flot andenplads.

De har dog måtte sige farvel til stortalentet Cengiz Under, som er skiftet til Roma for omkring 100 millioner kroner. Han nåede kun at spille en enkel sæson i Basaksehir, men fik også debut for det tyrkiske landshold, og han har allerede scoret to gange.

Skuffende sæson hos Galatasaray og Fenerbahce betyder transfers

Det er langt fra tilfredsstillende for Galatasaray og Fenerbahce at ende på hhv. tredje- og fjerdepladsen, så man kan forvente en trodsreaktion hos storklubberne. De endte begge to hele 13 point efter Besiktas, men deres hold er væsentligt stærkere.

Galatasaray har solgt Bruma, der spillede en fantastisk sæson, til RB Leipzig, hvor han bliver spændende at følge. De har erstattet kantspilleren med Younes Belhanda og Sofiane Feghouli, mens de har hentet Mariano til højre backen og Fernando til den defensive midtbane. Derudover har de hentet den brasilianske forsvarsspiller Maicon og Papa N’Diaye til midtbanen.

Fenerbahce har solgt den stærke danske stopper Simon Kjær til Sevilla, men de har også en masse dygtige spillere. Roberto Soldado, Mauricio Isla, Nabil Dirar, Giuliano, Carlos Kameni og Mathieu Valbuena alle kommet ind på holdet, og de har sammen med Besiktas Süper Ligs bedste trup på papiret. Mange af profilerne som f.eks. Robin van Persie er dog oppe i alderen.

Største profiler i Süper Lig

Der er ekstremt mange store spillere i Süper Lig, så det kan være svært at udpege nogle få, men vi har samlet nogle af de spillere, man skal holde øje med.

Samir Nasri (Antalyaspor)

Robin van Persie (Fenerbahce)

Pepe (Besiktas)

Samuel Eto’o (Antalyaspor)

Mathieu Valbuena (Fenerbahce)

Burak Yilmaz (Trabzonspor)

Jeremain Lens (Besiktas)

Taslisca (Besiktas)

Giuliano (Fenerbahce)

Jeremy Menez (Antalyaspor)

Gökhan Inler (Basaksehir)

Eljero Elia (Basaksehir)

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk