se fodbold på live stream

Elsker du også italiensk fodbold? Så guider vi dig til, hvordan du kan live streame samtlige kampe fra Serie A. Læs mere her!

Vi giver dig den komplette guide til, hvordan du ser italiensk fodbold online. Samtlige kampe fra Serie A kan nemlig live streames direkte på din mobil, tablet eller computer.

Klubber i Serie A

Juventus

Juventus er det klart største hold i Italien, og de har vundet klart flest Scudetti. Med 33 mesterskaber er der stor afstand ned til AC Milan og Inter, som har vundet 18 hver. De har samtidigt været i Champions League-finalen i 2015 og 2017, men tabte til henholdsvis Barcelona og Real Madrid.

Med spillere som Gonzalo Higuain, Paulo Dybala og Giorgio Chiellini på holdet har de stadigvæk den stærkeste trup i Italien, men de bliver truet af Napoli i disse år.

Napoli

Napoli har kun vundet to mesterskaber i klubbens historie, og det var under Maradonas tid i klubben. Argentineren var altafgørende for, at Napoli kunne løfte Serie A-trofæet i 1987 og 1990, men klubben har haft økonomiske problemer siden da.

Med Maurizio Sarri ved roret er der dog håb forude for Napoli. Den karismatiske cheftræner har fået Napoli-holdet til at spille noget fantastisk fodbold, og de går behårdt efter at vinde klubbens tredje mesterskab.

AC Milan

AC Milan har haft store problemer siden 2011, hvor de med Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva vandt deres seneste mesterskab. Silvio Berlusconi havde ikke længere midlerne til at køre klubben i konkurrence med langt rigere klubber, og han solgte i 2017 klubben til kinesiske Li Yonghong.

De har investeret massivt i spillertruppen siden da, men de har ikke hentet de nødvendige resultater på banen. Selvom de har hentet store spillere som eksempelvis Leonardo Bonucci, så kommer de til at få meget svært ved at kvalificere sig til Champions League, som klubben har brug for.

Inter

Inter er ligeledes overtaget af kinesere, men de har haft noget mere succes med det. De har en stærk trup med spillere som Mauro Icardi, Ivan Perisic og Samir Handanovic, og de er godt på vej imod Champions League, som de ikke har deltaget i siden 2011/2012-sæsonen.

Internazionale og AC Milan har fortsat San Siro som hjemmebane, men begge klubberne arbejder på at lave et moderne stadion, som klubben tilmed selv ejer.

Cristiano Ronaldo til Serie A

Der havde igennem længere tid været rygter omkring, at Cristiano Ronaldo skulle være utilfreds i Real Madrid, men det var ikke til at sige, om det var spin eller sandt.

Henover sommeren 2018 tog rygterne fart, og det stod klart, at Ronaldos næste destination hed Juventus og Serie A. På trods af sine 33 år, så er han blandt klodens bedste spillere, og det er en kæmpe gevinst for Juventus, men også for Serie A som helhed.

En kapacitet som Ronaldo øger naturligvis interessen for ligaen, og det gælder så om at følge op på det.

Hvis du vil se Cristiano Ronaldo i aktion for Juventus, så kan du streame alle holdets Serie A-kampe direkte hos bet365.

Derby d’Italia

Den største Serie A-kamp overhovedet hedder Derby d’Italia, og den står imellem Juventus og Inter. Foruden at være to af de mest succesfulde hold i italiensk fodbold, så skyldes rivalisernigen en kamp tilbage i 1998.

Inter og Juventus kæmpede om mesterskabet, og de to hold mødte hinanden på Stadio Delle Alpi i Torino.

Inter havde spillere som Javier Zanetti, Youri Djorkaeff, Diego Simeone, Ivan Zamorano og ikke mindst 20-årige Ronaldo på holdet, mens Juventus stillede med Antonio Conte, Didier Deschamps, Zinedine Zidane, Edgar Davids, Filippo Inzaghi og Alessandro Del Piero.

Del Piero bragte Juventus foran i første halvleg, men det var en episode i anden halvleg, der skulle starte rivaliseringen imellem de to hold.

Ronaldo blev tydeligt nedlagt i Juventus’ felt, men dommer Pierro Ceccarini dømte ingenting. I stedet løb Juventus kontra, og fik sig efterfølgende et noget billigere straffespark, og Inter-spillernes protester ville aldrig stoppe.

Selvom Del Piero brændte straffesparket, så betød det ingenting, da kampen endte 1-0, og Juventus vandt scudettoen. Interisti mener stadig den dag i dag, at de blev snydt, og, at mesterskabet tilhører dem.

Danskere i Serie A

Der har været en lang række danske stjerner i Serie A igennem tiden. Preben Elkjær er en legende i Verona, med hvem han vandt mesterskabet i 1985. Han har et kæmpe navn i Italien, og i Verona går han under navnet ”Il Sindaco”, som betyder borgmesteren.

Michael Laudrup skiftede til Juventus i 1983, men spillede de første to sæsoner i Lazio på grund af reglen om maks. tre udlændinge i truppen. Her gjorde han det fint, og det var samme var tilfældet, da han returnerede til Juventus, hvor han vandt mesterskabet sammen med Michel Platini.

I 2018 finder man ikke ret mange danskere i Serie A, men der er et par stykker, og er i den grad værd at følge:

 • Andreas Cornelius (Atalanta)
 • Christian Nørgaard (Fiorentina)
 • Jakob Rasmussen (Empoli)
 • Jens Stryger Larsen (Udinese)
 • Joachim Andersen (Sampdoria)
 • Jens Odgaard (Sassuolo)
 • Riza Durmisi (Lazio)

Rekorder i Serie A

Serie A har i mange år været verdens klart stærkere liga, og ligaen har en rig historie. Her finder du nogle af rekorderne.

Klubber:

 • Flest mesterskaber: Juventus (33)
 • Flest sæsoner i Serie A: Inter (85)
 • Flest sejre i streg: Inter (17)
 • Flest ubesejrede kampe i streg: AC Milan (58)

Spillere:

 • Flest mesterskaber: Virginio Rosetta, Giovanni Ferrari, Giuseppe Furino og Gianluigi Buffon (8)
 • Flest kampe: Paolo Maldini (647)
 • Flest mål: Silvio Piola (274)
 • Flest frisparksmål: Sinisa Mihaljovic og Andrea Pirlo (28)
 • Flest hattrick: Gunnar Nordahl og Giuseppe Meazza (17)
 • Flest mål i en sæson: Gino Rossetti og Gonzalo Higuain (36)

Hvordan live streamer man Serie A online?

Du kan live streame alle Serie A-kampe hos bet365. Det kræver blot, at du har en konto med penge på for at nyde bet365s live streaming. Opret din konto her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk