se superliga live

Superligaen byder på et væld af spændende kampe. Mesterbold.dk hjælper dig til at kunne live streame alle kampe fra 3F Superliga i høj kvalitet. 

Der er ingen tvivl om, at det er 3F Superligaen, der er den liga, vi danskere går mest op i. Hver uge samles tusindvis af danske fodboldfans på landets stadions for at heppe deres Superligahold til sejr.

Men flere og flere vælger også at se Superligaen via live stream enten på telefonen, computer eller tablet. Det at have en TV-pakke er lagt fra lige så naturligt i dag, som for bare få år siden, hvorfor det også helt naturligt, at man stiller sig selv spørgsmålet: Hvordan kan jeg streame Superligaen live online? Eller er det muligt at live streame Superligaen direkte?

På mesterbold.dk vil vi gerne hjælpe dig med at live streame alle dit favoritholds kampe og give dig den komplette guide sig at streame alle opgør fra 3F Superligaen., og det gælder selvfølgelig også det store KBH-derby mellem FCK og Brøndby.

Sådan live streamer du 3F Superligaen!

Hvad skal du bruge for, at blive klar til live streame kampene fra Superligaen? Jo, vi giver dig et par muligheder.

Rettighederne til at vise 3F Superligaen er delt imellem de to TV-giganter MGT TV A/S og Discovery Networks Danmark.

Da man i 2014 forhandlede den nuværende TV-aftale på plads, forpligtede de to firmer sig til at betale 2,1 milliard for at vise Superligaen frem til år 2021. Det betyder, at de hvert år sender i omegnen af 350 millioner kroner i retning af dansk fodbold.

I den oprindelige aftale fra 2014 hed det, at MTG havde retten til at vælge 1., 3., 4. og 6. kamp i hver spillerunde, mens SBS kunne vælge 2. og 5. kamp i hver spillerunde.

På grund af den nye struktur er dette nu ændret en smugle, men det ændrer ikke ved, at du skal have fat i en streaming konto hos både dplay.dk og viaplay.dk, hvis du vil kunne live streame din yndlingsklub uge efter uge.

Det koster en konto hos viaplay.dk

Det billigste månedsabonnement hos viaplay.dk er deres Viaplay Sport, som koster 269 kroner om måneden. Ud over Superligaen, får du også adgang til kampe fra Premier League, La Liga, Champions League, serier og meget, meget mere.

Mangler du kun en enkelt kamp, kan du købe dig adgang til hele universet i 24 timer for 159 kroner.

Det koster en konto hos dplay.dk  

Hos dplay.dk skal du have fat i et dplay.dk Sports abonnement, hvis du vil kunne live streame 3F Superligaen. Ud over danske kampe får du også fodbold fra Premier League, Bundesligaen, Serie A ligesom du også kan benytte dig af resten af kataloget hos Discovery, som blandt andet indbefatter Animal Planet, TLC og meget mere. Et dplay Sport koster 159 kroner om måneden.

Kampe og spilleskema i 3F Superligaen

Igennem en hel sæson vrimler det med interessante opgør i 3F Superligaen. De mest profilerede er naturligvis, når FC København og Brøndby tørner sammen i de berømte derbys, der også kendes under navnet New Firm.

Et New Firm vil altid være førsteprioritet og vil blive spillet søndag klokken 18:00, hvis politiet giver lov.

Men da kampene i Superligaen kan blive spillet lige fra fredag kl. 18:00 til mandag kl. 19:00, er det med at holde tungen lige i munden, hvis man skal have styr på, hvem der spiller hvor og hvornår.

Tv-selskaberne har mulighed for at ændre kampdatoen ind til cirka seks uger inden kamp start. Men allerede du ligger hele kampprogrammet klar i forhold til, hvem der møder hvem hvor. Du kan få overblik over de 26 runder i gruppespillet ved at klikke her!

Det er disse 14 hold, der skal kæmpe om DM guldet i næste sæson:

 • FC København
 • Brøndby IF
 • Lyngby BK
 • FC Midtjylland
 • FC Nordsjælland
 • SønderjyskE
 • Randers FC
 • OB
 • AC Horsens
 • Silkeborg
 • AaB
 • AGF
 • Hobro BK
 • FC Helsingør

Sæsonen 2017-2018 bliver et gensyn med Hobro BK, der for bare et par år siden blev hele Danmarks kæledægger med deres utrolige historie om de glade amatører, der spillede lige op med de professionelle stjerner i Superligaen.

Efter at have været på national morgen TV og i FIFA TV blev den anden sæson som forventet svært, og Hobro måtte lide den tort at rykke ned, som det eneste af de 10 hold i 2016.

Efter kun en enkelt sæson i 1. Division er de tilbage og skal igen til at bide skeer med de store.

Med dem fra 1. Division følger FC Helsingør, der er den nye Hobro. De har heller ingen spillere på fuldtidskontrakt, og besøger man Helsingør Stadion, vil man i visse tilfælde kunne se deres klubformand stå og lange pølser over disken.

Cheftræner Christian Lønstrup har bebudet, at de ikke kommer til at pakke sig, selvom han godt er klar over, det vil koste i nogle kampe, men lige meget hvad så kan Helsingør vise sig at være et frisk pust.

Live stream med din bookmaker

Vi har allerede været inde på hvordan du live streamer Superligaen i Danmark, men er du uden for landets grænser, er det muligt at live streame Superligaen hos din bookmaker.

De fleste af de store bookmakere har live streaming som en del af deres tilbud til kunderne, hvilket betyder, at man fra Danmark blandt andet kan streame La Liga, Serie A, Bundesligaen, Æresdivisionen og meget, meget mere.

Kunder, der ikke opholder sig i Danmark, kan streame alle kampe fra Superligaen direkte og i fin kvalitet, så er du på ferie, kan du fortsat følge dit favorithold via live stream på din mobil eller tablet.

Det eneste, det kræver, for at kunne live streame hos bookmakerne, er, at du har penge stående på din spillekonto. Der er ikke noget krav om, at du rent faktisk skal placere et bet på kampen, selvom vi må indrømme, at det kan gøre oplevelsen en hel del sjovere.  

Se Superligaen live

Selv om der bliver talt meget om blødende tilskuertal i Superligaen, så samles tusindvis af fodbold af fodboldfans uge efter uge for at se fodbold live på stadion.

Som dansk fodboldfan er Superligaen og det danske landshold de fællesnævnere, der kan fremkalde de helt store følelser og give os glædestårer i øjnene, eller få os til at sprutte af raseri. Det er her vi kaster os i armene på hinanden i forbindelse med en scoring eller bukker nakken i skam, når tingene ikke går som de skal. Det er på tribunen at fællesskabet kan blive så stærkt, at selve spillerne på banen bliver en biting, når man enten sejer op af åen, eller hopper i takt, så det hele gynger.

Normalt er det ikke svært at få billetter til kampene, hverken når dit hold spiller på udebane eller i egen hule.

Hvad enten du skal med på udebanetur eller vil se fodbold på hjemmebane, så skal du købe din fodboldbillet igennem din klub. Som udgangspunkt er der ikke nogen neutrale tribuner i Danmark, så holder du eksempelvis med Lyngby Boldklub og har lyst til at have en blå Lyngby-trøje på til kamp, skal du stå sammen med resten af Lyngbys fans. Hvorfor billetten skal købes igennem Lyngby Boldklubs hjemmeside.

Men nogen gange kan det både være tidskrævende og dyrt at følge med rundt i landet for at se fodbold på stadion, og her kan live streaming af kampene i 3F Superligaen være et glimrende alternativ.

Ved at live streame Superligakampene direkte har du altid dit favorithold lige ved hånden, da alle kampe kan streames direkte på alle formater og endda i en høj kvalitet.

Lige meget om du vælger at følge Superligaen via live stream, på stadion, eller i dit TV, så vil vi fra redaktionen på mesterbold.dk gerne ønske dig rigtig fornøjelse med 3F Superligaen 2017-2018.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk