Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 12 sep, 2019

Live Stream Superligaen – Se Superliga Online

se superliga live

Vil du streame fodbold? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Er du fan af den danske Superliga? Så guider vi dig fuldstændigt igennem til, hvordan du kan se alle kampene online med live streaming! Vi kommer ligeledes ind på om det er gratis at live streame Superliga-fodbold, og hvilke live streaming-tjenester, som du skal benytte til at se den danske Superliga online.

Mens det meste fodbold tidligere kun blev sendt i TV, så er der nu så mange muligheder for at live streame fodbold online, at det skal overvejes.

Uanset om det er den danske Superliga eller nogle af de andre fodboldligaer, så er der flere udbydere, som tilbyder live streaming, så du kan live streame kampene med mobil, tablet eller computer.

Live Stream Superligaen – Se Superliga Online

Det er mange år siden, at vi har haft så mange profiler i den danske Superliga, som vi har lige nu. FC Midtjylland køber brasilianere til rekordbeløb, mens FC København har den ene stjerne efter den anden i truppen.

Dansk fodbold virker generelt til at være i en god udvikling i disse år, så lad os bare håbe på, at det fortsætter.

Ved at live streame kampene fra den danske Superliga direkte, har du altid dit favorithold lige ved hånden, da alle kampe kan streames direkte på alle formater og endda i en høj kvalitet.

Som dansk fodboldfan er Superligaen og det danske landshold de fællesnævnere, der kan fremkalde de helt store følelser og give os glædestårer i øjnene, eller få os til at sprutte af raseri.

Det er her vi kaster os i armene på hinanden i forbindelse med en scoring eller bukker nakken i skam, når tingene ikke går som de skal. Det er på tribunen at fællesskabet kan blive så stærkt, at selve spillerne på banen bliver en biting, når man enten sejer op af åen, eller hopper i takt, så det hele gynger.

Selv om der bliver talt meget om blødende tilskuertal i Superligaen, så samles tusindvis af fodbold af fodboldfans uge efter uge for at se fodbold live på stadion.

Vi er allesammen enige i om, at der ikke lige frem er tale om fodbold på niveau med Champions League, men det er til gengæld vores egen liga, og du kan endda se Superliga live.

Landets bedste fodboldrække, som tidligere gik under navnet Alka Superliga, hedder nu 3F Superligaen.

– Spænding til kampen? Få en Superliga odds bonus!

Sådan ser du Superliga-fodbold online med live stream

Der er som sagt flere muligheder, hvis du vil se Superliga-fodbold online med live streaming. Vi vil nu gennemgå de bedste muligheder, så du er helt klædt på til at følge Danmarks bedste fodboldrække.

Da rettighederne til at sende Superligaen er delt op, så betyder det, at du skal have flere live streaming-tjenester, hvis du vil se alle fodboldkampene.

Som udgangspunkt, så er rettighederne til den danske Superliga i skrivende stund ejet af Nordic Entertaining Group (NENT) og Discovery.

NENT står for Viasat i Danmark, så det deres kanaler, du skal finde i dit TV. Det er altså TV3 Sport, TV3 og i visse tilfælde TV3 Max, som sender disse kampe.

Discovery, som sender Superliga-fodbold på Canal 9 og Eurosport 2, har de resterende tre kampe pr. runde af Superligaen.

I denne sæson er der syv kampe pr. runde, men efter omstruktureringen til næste sæson, så vil der igen være 12 hold og dermed seks kampe pr. runde.

Det betyder fodbold at live streame, men forhåbentlig et højere niveau. En af tankerne med at mindske den danske Superliga er, at det gennemsnitlige niveau bliver hævet, hvilket skal gøre os mere konkurrencedygtige internationalt set, så vi potentielt kan få flere danske hold med i Champions League.

Live stream med din bookmaker

Vi har allerede været inde på hvordan du live streamer Superligaen i Danmark, men er du uden for landets grænser, er det muligt at live streame Superligaen hos din bookmaker.

Kunder, der ikke opholder sig i Danmark, kan streame alle kampe fra Superligaen direkte og i fin kvalitet, så er du på ferie, kan du fortsat følge dit favorithold via live stream på din mobil eller tablet.

De fleste af de store bookmakere har live streaming som en del af deres tilbud til kunderne, hvilket betyder, at man fra Danmark blandt andet kan streame La Liga, Serie A, Bundesligaen, Æresdivisionen og meget, meget mere.

Netop La Liga og Serie A er blevet rykket væk fra TV’et og ud på live streaming-tjenester i de senere år, hvilket er endnu et argument for at live streame fodbold hos de bookmakere, som har rettighederne til La Liga.

Hvordan du ser La Liga online kan du finde ud af i vores store guide til live streaming af fodbold og TV.

Det er altså en fantastisk løsning, hvis du kan lide at live streame fodbold.

Det eneste, det kræver, for at kunne live streame fodbold hos bookmakerne, er, at du har penge stående på din spillekonto. Der er ikke noget krav om, at du rent faktisk skal placere et bet på kampen, selvom vi må indrømme, at det kan gøre oplevelsen en hel del sjovere.

Rent praktisk så skal du gøre følgende for at live streame fodbold hos en bookmaker:

  1. Opret konto
  2. Indbetal penge
  3. Live stream så meget fodbold, du vil

Der er selvfølgelig en række regler og vilkår, som du kan finde på deres hjemmesider.

Et kig nærmere på den danske Superliga

2019/2020-sæsonen er den sidste med 14 hold, hvorefter vi som sagt kun har 12 hold i landets bedste fodboldrække.

Det betyder, at der i denne sæson skal findes tre nedrykkere, hvilket absolut ikke gør det mindre interessant at se på.

Vi tager et hurtigt kig på de 14 hold, og giver vores bud på, hvordan de kommer til at klare sig i denne Superliga-sæson.

FC København

FC København er guldfavoritterne. De har den klart bedste økonomi, og dermed også den bedste spillertrup. Erfaringen er enorm hos FCK, og det ville være ret overraskende, hvis ikke de genvinder Superliga-pokalen, da deres trup velsagtens er blandt de bedste danske trupper i Superligaens historie.

Deres største udfordring er så, at de spiller Europa League, hvilket naturligvis koster kræfter. I første omgang har de seks relativt jævnbyrdige kampe i gruppespillet, men hvis de går videre, så kan de møde hold som AS Roma, Manchester United eller Arsenal, hvilket selvfølgelig tager fokus.

FC Midtjylland

FC Midtjylland har etableret sig i toppen af dansk fodbold. De har – godt hjulpet på vej af god ledelse og en masse store spillersalg – en økonomi, som også gør, at de kan betale mange penge for nye spillere.

De har blandt andre hentet Sory Kaba for omkring 25 millioner, hvilket de andre Superliga-klubber nok misunder dem.

De er et niveau under FC København, men til gengæld et niveau eller to over de andre Superliga-hold, så mon ikke de tager andenpladsen igen.

Brøndby IF

Brøndby IF er det bedste bud på en tredjeplads. På trods af fortsat økonomisk kaos og underlig ledelse af Jan Bech Andersen, så har de et stærkt trænerteam, gode spillere og ikke mindst en fanbase, som også hjælper dem godt på vej.

Niels Frederiksen er ny i jobbet, og fik bestemt ikke den nemmeste optakt, men mon ikke de bliver bedre i løbet af sæsonen, og får en tredjeplads, som giver dem håb om Europa League.

OB

Under Jakob Michelsen er OB nu igen i toppen af dansk fodbold, og de ligner et hold, som er kommet for at blive.

De har en spændende ung trup med mange dygtige spillere, og selvom de økonomisk ikke er ret stærke, så ser de bedre ud end de har gjort i lang tid.

OB bør komme i top seks, men mister de nogle profiler i januar, så kan det selvfølgelig ændre på en del.

AaB

AaB har efterhånden fået bygget en rigtigt stærk spillertrup op, og de bør ligeledes bejle til at komme i top seks.

Lucas Andersen er holdets helt store profil, og han banker for alvor på til det danske landshold.

Defensiven er ligeledes blevet styrket, så der blæser generelt gode vinder over Aalborg, som også er en rigtigt stor klub i Superligaens historie.

AGF

Bliver det endelig sæsonen, hvor AGF kommer tilbage til toppen af dansk fodbold? Det vides ikke, men fundament ser efterhånden rigtigt godt ud.

De har en stærkere økonomi end længere set, kontinuitet på trænerposten, og så ikke mindst en spillertrup, der helt klart er god nok til.

Det er virkelig ikke nemt at spå om AGF, men de har i hvert fald gode muligheder for at komme i top seks, hvis Niklas Backman holder sig skadesfri.

FC Nordsjælland

Talentfabrikken over dem alle bliver bare ved. Som det er tilfældet hver eneste sommer, så har FC Nordsjælland solgt godt ud af talenter, men de nyoprykkede spiller viser sig bare at være mindst lige så spændende.

FC Nordsjællands ghanesiske talentarbejde har også kastet nogle spændende spillere af sig, og selvom de fortsat er et stykke fra at etablere sig, så har de et enormt potentiale.

Hvis tingene flasker sig, så bør FC Nordsjælland være i stand til at komme i top seks igen i denne sæson, selvom Kasper Hjulmand er fortid i klubben.

SønderjyskE

En anden bejler til top seks i Superligaen er SønderjyskE. Glen Riddersholm har nu haft tid til at bygge truppen op, og den er endda blevet forstærket med flotte navne som Patrick Banggaard og Mads Albæk.

SønderjyskE er en af mange hold, som har fine muligheder for at komme i top seks, men som også kan blive en del af nedrykningskampen, hvis alt går galt.

Randers FC

Randers FC virker mere og mere som det Randers FC, vi kender fra gamle dage. De er meget stabile, bliver sjældent kørt over, og så lever de på en enorm fysik og power.

Om det er nok til at komme med i top seks er svært at sige, men de bør også være for stærke til at blive en del af nedrykningsdramaet i Superligaen.

Lyngby BK

Vi er nu nået til de største nedrykningskandidater i Superligaen, og som oprykker, så er Lyngby selvfølgelig også en del af overlevelseskampen.

Lyngby BK står for noget spændende fodbold, men de har også nogle klare mangler i forhold til de etablerede Superliga-hold, som f.eks. fysikken og erfaringen.

Det ville bestemt ikke være overraskende at se Lyngby BK rykke ned fra Superligaen igen.

AC Horsens

AC Horsens står stadig for noget af det mest specielle fodbold, du kan se i Superligaen, men de har en speciel evne til at skrabe point sammen.

AC Horsens-træner Bo Henriksen har hentet nogle spillere med fortid i netop AC Horsens tilbage til klubben i håb om, at de kan løfte niveauet igen.

Man må aldrig udelukke AC Horsens, men omvendt ser de heller ikke ret stærke ud, så de kan sagtens rykke ned.

Esbjerg fB

Selvom Esbjerg fB på utrolig vis vandt bronzemedaljer i sidste sæson, så hører de altså til i bunden af Superligaen.

Alt spillede for dem i sidste sæson, men nu er de i gang med den svære anden sæson, hvor der venter nogle anderledes udfordringer.

De spiller noget kedelig fodbold, og scorer ikke mange mål, men mon ikke deres erfaring holder dem oppe til endnu en sæson af Superligaen.

Hobro BK

Hobro har en rutineret Superliga-træner i Peter Sørensen, men der er generelt mange spillere på et relativt lavt niveau.

Hvis de skal overleve i Superligaen, så skal Hobro holde på Pål Kirkevold, Edgar Babayan og Emmanuel Sabbi, da de står for alt kreativt på holdet.

Hobro er blandt de bedste bud på en nedrykker fra Superligaen.

Silkeborg IF

Silkeborg IF har ligeledes meget rutine på trænerbænken i form af Kent Nielsen, og så har de en målræv i form af Ronnie Schwartz, som sagtens kan lave mere end 20 mål på en sæson.

Derudover ser truppen dog ikke ret god ud, og særligt defensiven virker svag.

Det ville være en overraskelse, hvis Silkeborg også er at finde i Superligaen i næste sæson.

At live streame Superliga-fodbold hos Dplay

Discovery ejer som sagt en del af rettighederne, hvorfor det er live streaming-tjenesten Dplay, du skal benytte til nogle af kampene.

Den har tidligere haft navnet Eurosport Player, men de er gået tilbage til Dplay nu.

Det er gratis at live streame hos Dplay, men hvis du vil se Superligaen med live stream, så skal du have en Sport-konto, hvilket koster 179 kr./måned.

Udover du kan live streame Superligaen, så får du også Europa League hos Dplay, hvilket betyder, at du kan se hold som Manchester United, AS Roma, AC Milan møde de bedste danske hold.

At live streame Superliga-fodbold hos Viaplay

Viasat er formentlig den bedste danske live streaming tjeneste, men ligesom med Dplay, så er det heller ikke muligt at streame gratis, hvis det altså gælder Superliga-fodbold.

Viaplay Sport koster hele 309 kr./måned, men til gengæld får du muligheden for at stream live fodbold fra de bedre ligaer i verden.

Foruden Superliga-kampene, så har du også muligheden for at se hold som FC Barcelona, Real Madrid og Bayern München, når de dyster i Champions League.

Derudover kan du også se Premier League med live stream, og eksempelvis se en kamp mellem Manchester City og Liverpool, som er på et fantastisk niveau.

Live Stream Superliga hos bet365

Ikke mange danske fodboldfans er klar over det, men det er faktisk muligt at live streame Superliga-fodbold hos bet365.

Det kræver dog, at du befinder dig på en ikke-dansk IP-adresse.

Det skyldes, at bet365 har købt rettighederne til at vise Superligaen – bare ikke i Danmark.

Du kan altså se Superliga-fodbold på bet365, hvis du har en udenlandsk IP-adresse.

Kan man se Superliga gratis med live streaming?

Der er ikke meget her i livet, der er gratis og det gælder således og live streaming af 3F Superligaens kampe.

For at kunne live streame gratis, så vil det i første omgang kræve, at rettighederne til Superligaen skifter hænder, og det kommer ikke til at ske lige foreløbeligt.

De bedste danske fodboldhold får enorme summer hver sæson på grund af 3F Superligaens præmiepenge, hvilke de selvfølgelig ikke tjener ved at tilbyde gratis live streaming.

Live streaming er formentlig den bedste løsning til dig, der vil se fodbold live, og heldigvis så er det muligt at live streame samtlige fodboldkampe.

Superliga Live Stream: Spørgsmål og svar

Kan man live streame alle kampe fra Superligaen?

Ja, det er muligt at live streame alle Superliga-kampe online.

Kan man live streame Superliga-fodbold på mobilen?

Ja, man kan både live streame Superliga-fodbold på mobil, tablet og PC.

Kan man live streame Superliga-fodbold hos bet365?

Ja, men det kræver en udenlandsk IP-adresse.

Hvor kan man live streame Superliga-fodbold?

Man kan live streame Superliga-fodbold hos Viaplay og Dplay.

Er det gratis at live streame Superliga-fodbold online?

Nej, det er ikke gratis at live streame Superliga-fodbold online.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2418 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.