nordicbet anmeldelse
Bookmaker

Nordicbet

Nordicbet fortsætter med at forbedre deres produkt, og de har i øjeblikket markedets bedste velkomstbonus. Læs vores anmeldelse her!

Nordicbet er specialister på dansk fodbold, hvor man ofte finder odds helt ned til Serie-kampene! De har en af markedets bedste bonuser, og de har lige opdateret deres mobile app, så der er mange grunde til at oprette en bruger hos Nordicbet!

Bonus

Nordicbet har netop opgraderet deres bonus således, at den hører til blandt de allerbedste tilbud, man kan få som dansker. Du får i skrivende stund matchet din første indbetaling på op til 2.000 kroner med 100 %.

For at gennemspille din bonus, skal du spille din bonus seks gange til minimum odds 2.00, og det har du 60 dage til at gøre. Læs mere om Nordicbet odds bonus!

Regler og vilkår gælder | 18+ | Bonus er kun for nye kunder.

Udbud af spil

Nordicbet skiller sig ud ved at specialisere sig i skandinavisk fodbold. De tilbyder ofte odds på de lavere, danske rækker, og det gør dem særligt attraktive i forhold til mange af de andre bookmakere.

På de større fodboldkampe, kan du blandt andet finde spil på anytime målscorer, en spiller til at få gult kort og andre spændende specialspil, hvor det virkeligt er muligt at fange bookmakeren på det forkerte ben.

Ind- og udbetalinger

Du kan indbetale på en række forskellige måder, og de er alle gebyrfrie, hvilket er endnu et godt argument til at oprette sig hos Nordicbet. Du kan blandt andet bruge VISA Dankort, Skrill, bankoverførsel og Neteller.

Support

Nordicbet tilbyder support på alle skandinaviske sprog, og derfor også dansk. Du kan skrive på mail, hvor de er aktive 08-04 og chat, hvor de har åbent 08-22. Derudover kan du få support via telefon, men dette tilbydes ikke på dansk.

Mobil app

Det er ikke længe siden, at Nordicbet lancerede deres nye app til mobilen. De har både lavet en til iOS (Apple-brugere) og en version til Android-brugere. Det er både muligt at spille på sportsbetting og casino, ligesom du også kan live streame en masse sport via telefonen.

Live stream

Det er ikke kun på telefonen, at du kan live streame sport. Nordicbet tilbyder live streams fra en lang række ligaer på tværs af mange sportsgrene, og det kræver slet ikke nogen betaling. Det kræver dog, at du har penge på din konto, men derfra er der ubegrænset sport.

Besøg side!Spil nu

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk