Bundesliga: Se Bayern München – Wolfsburg på live stream

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen Bayern München – Wolfsburg, find odds, og se kampen på live stream.

Vil du oddse på Bundesligaen? Få en betting bonus til den her!

Bayern er plaget af skader

Fredagskampen i Bundesligaen spilles på Allianz Arena i München, hvor Wolfsburg kommer på besøg hos Bayern. Bayern er på forhånd enormt store favoritter, og selvom de ikke har fået en perfekt start på årets Bundesliga, så er de fortsat det klart bedste bud på en vinder af guldet.

Bayern München har været en anelse uheldige med skader i den første del af sæsonen. De har måtte undvære flere profiler som Jerome Boateng i opstarten, og nu er den gal med målmand Manuel Neuer, som har brækket foden, og derfor ikke kommer i kamp før 2018.

De må også undvære begge deres venstre backs David Alaba og Juan Bernat, hvorfor Rafinha vikarierer i den modsatte side. Arjen Robben har ligget med influenza op til kampen, og det er tvivlsomt om hollænderen bliver klar.

Wolfsburg må undvære Super Mario Gomez

Wolfsburg har haft nogle meget dårlige år. Volkswagen, som ejer klubben, har skruet lidt ned for budgettet, og det kan man tydeligt se på spillertruppen. Deres største profil i øjeblikket er Mario Gomez, som lavede 16 mål i sidste sæsons Bundesliga.

Han har endnu ikke fået scoret i denne sæson, og han bliver formentlig ikke klar til kampen imod Bayern. Den 32-årige tysker har fået en ankelskade, som holder ham ude et par uger. Wolfsburg må i øvrigt også undvære forsvarsspillerne Jeffrey Bruma og John Brooks.

Wolfsburg kommer til Allianz Arena, som i øvrigt er blandt Europas største stadions, uden sejr i de seneste fire kampe, og de ligger i bunden af tabellen med kun fem point i fem kampe. Med tanke på de senere års resultater imod Bayern München, så skal de nok kigge langt efter point.

Bayern plejer at smadre Wolfsburg i München

Bayern München har været totalt dominerende, når de har mødt Wolfsburg. De har vundet de seneste seks indbyrdes opgør med en samlet målscore på 22-2!

Det seneste møde var i slutningen af sidste sæson, hvor de mødtes i Wolfsburg. Bayern München var foran 3-0 ved pausen på et mål af David Alaba og to kasser fra Robert Lewandowski, og det blev ikke nemmere efter pausen.

Arjen Robben, Thomas Müller og Joshua Kimmich lukkede målfesten, og kampen endte 6-0 til Bayern. Wolfsburg har et svagere hold i år, så de kommer til at få kæmpe problemer på Allianz Arena.

Se Bayern München – Wolfsburg på live stream

Du kan se Bayern München – Wolfsburg direkte på live stream hos bet365.

Hvornår spilles Bayern München – Wolfsburg?

Bayern München – Wolfsburg spilles fredag den 22. september kl. 20.30 på Allianz Arena.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.