Bundesliga: Se Borussia Dortmund – RB Leipzig på live stream

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen Borussia Dortmund – RB Leipzig, find odds, og se kampen direkte på live stream hos bet365.

Dortmund har fået flot start på Bundesligaen

Der er topkamp i Bundesligaen lørdag aften. Borussia Dortmund tager hjemme på Signal Iduna Park imod RB Leipzig, og det ligner på forhånd en underholdende fodboldkamp. Dortmund har fået en fin sæsonstart, og de fører Bundesligaen efter de første syv runder.

Dortmund topper tabellen med 19 point, og de har allerede et hul på fem point ned til Bayern München og Hoffenheim, som ligger på anden- og tredjepladsen. RB Leipzig indtager fjerdepladsen med 13 point.

Pierre-Emerick Aubameyang har som sædvanligt været den helt store profil på Dortmund-holdet, og gaboneseren har scoret otte mål i de første syv kampe. Hos RB Leipzig er det Timo Werner, der har været den store spiller, og den 21-årige tyske landsholdsspiller har fundet nettet fem gange i seks kampe.

Yussuf Poulsen ventes at starte for RB Leipzig

Yussuf Poulsen har været en profil for RB Leipzig lige siden skiftet fra Lyngby i 2013. Dengang lå klubben i 3. Bundesliga, og han har fulgt med dem hele vejen til 1. Bundesliga., men han har ikke fået den ønskede sæsonstart.

Han er kun startet på banen tre gange, og han viste desværre heller ikke særligt godt spil for det danske landshold i de to VM-kvalifikationskampe imod Montenegro og Rumænien, men han ventes at starte på banen lørdag aften.

Kicker forventer følgende startopstillinger:

Borussia Dortmund: Roman Bürki – Jeremy Toljan, Sokratis, Marc Bartra, Dan-Axel Zagadou – Shinji Kagawa, Nuri Sahin, Mario Götze – Andriy Yarmolenko, Pierre-Emerick Aubameyang, Maximilian Philipp

RB Leipzig: Peter Gulacsi – Lukas Klostermann, Willi Orban, Dayotchanculle Upamecano, Halstenberg – Naby Keita, Diego Demme – Marcel Sabitzer, Emil Forsberg – Yussuf Poulsen, Jean Kevin Augustin

Se Borussia Dortmund – RB Leipzig via live stream

Du kan se Bundesliga-kampen mellem Borussia Dortmund og RB Leipzig direkte på live stream hos bet365. Du skal blot oprette en bruger, og indsætte mindst 50 kroner på din konto, og så kan du se samtlige kampe fra Bundesligaen, La Liga og Serie A direkte på din mobil, tablet eller computer.

Odds på Borussia Dortmund – RB Leipzig

Borussia Dortmund er favoritter til lørdagens kamp. Du kan få følgende kampodds hos bet365:

  • Borussia Dortmund: 1.53
  • Uafgjort: 4.33
  • RB Leipzig: 6.00

Hvornår spilles Borussia Dortmund – RB Leipzig?

Borussia Dortmund – RB Leipzig spilles lørdag den 14. oktober kl. 18.30

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.