Bundesligaen: Optakt og live stream til Hamburger SV – RB Leipzig

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen Hamburger SV – Hamburger SV, find odds, og se kampen på live stream lige her!

HSV har fået flot start på Bundesligaen

Det berømte ur på Volksparkstadion i Hamborg tikker stadig, men klubben har været hårdt prøvet i de seneste sæsoner. Flere gange har de været meget tæt på nedrykning til 2. Bundesliga, men det ser anderledes ud i år. HSV har vundet årets første to kampe over Augsburg med 1-0 og FC Köln med 3-1.

Dermed deler de førstepladsen sammen med Bayern München, Borussia Dortmund og oprykkerne fra Hannover 96. RB Leipzig ligger på syvendepladsen efter et nederlag til Schalke 04 og en sejr over Freiburg.

HSV har været aktive på sommerens transfermarked, hvor de har hentet André Hahn, Kiriakos Papadopoulos, Julian Pollersbeck, Rick van Drongelen og Wallace.

RB Leipzig har brugt sommeren på at afvise rekordstore bud på Naby Keita, men de har også hentet Kevin Kampl og Bruma til kanterne.

Yussuf Poulsen har trænet individuelt

Yussuf Poulsen var i sidste sæson en af de bedste spillere på Leipzigs hold, og han er meget vigtig for spillestilen. En vigtig del af deres taktik er deres meget aggressive presspil, og her er Yussuf Poulsen en vigtig brik.

Han var med fra start i premieren imod Schalke, men er sidenhen blevet skadet, hvorfor han også måtte melde afbud til landsholdssamlingen. Han her dog på vej tilbage, og tirsdag trænede han individuelt.

Der bør derfor være fine muligheder for at få Poulsen på banen i Hamborg, hvor RP Leipzig i øvrigt vandt hele 4-0 i sidste sæson.

Timo Wener i topform for Tyskland

Yussuf Poulsens angrebsmakker Timo Werner kan blive en af de helt store profiler i årets Bundesliga. Mens Poulsen er vigtig for presspillet, så er Werner essentiel for målscoringen. Den 21-årige angriber scorede i sidste sæson hele 21 ligamål i 31 kampe.

Han var sammen med det tyske landshold i aktion i landskampspausen, hvor de mødte Tjekkiet og Norge. Timo Werner var med fra start ved begge lejligheder, og han tilbagebetalte tilliden ved at score tre mål.

Han scorede åbningsmålet imod Tjekkiet efter blot fire minutter, og stod for to kasser i 6-0-sejren over Norge, så det er en brandvarm landsholdsangriber, RB Leipzig får tilbage til kampen.

Se HSV – RB Leipzig på live stream

Du kan se Hamburger SV – RP Leipzig på live stream ved at oprette dig hos bet365. Du skal blot oprette en konto, og indsætte nogle penge, så har du alle kampe fra Bundesligaen, La Liga og mange flere på din tablet, mobil eller computer.

Odds på HSV – RB Leipzig

Hvis du vil gøre kampen mere spændende, så kan du smide lidt penge efter den. Du kan i skrivende stund få følgende odds hos bet365:

  • Hamburger SV: 4.20
  • Uafgjort: 3.75
  • RB Leipzig: 1.80

Hvornår spilles HSV – RB Leipzig?

Hamburger SV – RB Leipzig spilles fredag den 8. september kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.