Bundesligaen: Optakt til Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund, find odds, og se kampen på live stream.

Hvordan live streamer man Bundesligaen i Danmark?

Der bliver desværre ikke vist Bundesliga-fodbold på de danske TV-kanaler i denne sæson. Til gengæld er der fine muligheder for at se Bundesligaen på live stream. Opret en bruger hos bet365, indsæt mindst 50 kroner, og herefter kan du se Bundesligaen, La Liga, Serie A og meget andet sport direkte hos bet365. Du kan oprette dig her!

Dortmund skal i gang igen

Dortmund udskiftede på trænerposten i sommers, og den tidligere Ajax-manager Peter Bosz er den nye mand i sædet. Han fik en flot start på karrieren i Dortmund, og de skabte endda et hul ned til Bayern München og de andre tophold, men her på det sidste har det været meget sløjt.

Dortmund er på vej ud af Champions League, og de har smidt masser af point i Bundesligaen. De ligger nu på femtepladsen med 21 point efter 13 kampe, og de har dermed hele otte point op til Bayern München, som ligger på førstepladsen.

I sidste runde spillede Dortmund imod Schalke i det store Ruhr-derby på Signal Iduna Park. Dortmund kom flyvende ud af omklædningsrummet, og de var foran 4-0 efter kun 25 minutter.

Herefter lavede Schalke en dobbeltudskiftning, og det ændrede kampen meget. Schalke reducerede til 4-1 efter 61 minutter, og herefter gik det stærkt. Kampen endte 4-4 efter et af Bundesliga-historiens største comebacks, og derfor har Dortmund noget at bevise.

Leverkusen er ubesejret i 10 kampe

Leverkusens sæson har udviklet sig modsat i forhold til Dortmunds. Leverkusen hentede kun et point i de første tre kampe, og de blev slået ud af Bochum i DFB Pokal efter et 1-2-nederlag hjemme på BayArena.

De har dog været anderledes stærke i de seneste 10 kampe, hvor de ikke har tabt. Modsat tidligere sæsonerne, så spiller Leverkusen ikke europæiske kampe i denne sæson, og det giver dem noget overskud i forhold til nogle af de andre tophold.

Leverkusen ligger i øjeblikket på sjettepladsen med 20 point, kun et point efter Dortmund, og de kan dermed overhale dagens modstander med en sejr.

Dortmund mangler mange

Gæsterne fra Dortmund har store problemer med fravær op til kampen imod Leverkusen. Marco Reus er som sædvanligt skadet, og det samme er Erik Durm, Mario Götze, Jacob Bruun-Larsen, Lukas Piszczek og Sebastian Rode.

Derudover mangler de deres bedste og mest målfarlige spiller, Pierre-Emerick Aubameyang, der har karantæne til kampen.

Leverksusen mangler midtbanemand Dominik Kohr, som har karantæne. Vladlen Yurchenko ser ikke ud til at blive klar, mens Jonathan Tah er tvivlsom.

Odds på Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund

Bookmakerne forventer en en ret lige kamp mellem Leverkusen og Dortmund. Du kan få følgende odds på bet365:

  • Bayer Leverkusen: 2.40
  • Uafgjort: 3.60
  • Borussia Dortmund: 2.80

Hvornår spilles Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund?

Bundesliga-kampen mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund spilles lørdag den 2. december kl. 15.30 på BayArena i Leverkusen.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.