Bundesligaen: Optakt til Stuttgart – Dortmund

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen mellem Stuttgart og Dortmund, find odds, og se kampen direkte via live stream hos bet365.

Hvordan kan man se Bundesligaen online via live stream?

Du kan se Bundesliga-kampen mellem Stuttgart og Dortmund direkte på live stream hos bet365. Opret en profil hos verdens bedste bookmaker, indsæt mindst 50 kroner på din konto, og så kan du se alle kampene fra den tyske Bundesliga, spanske La Liga og meget mere.

Dortmund sluttede skidt af

Borussia Dortmund startede sæsonen som lyn og torden, og de fik med det samme skabt et hul ned til mesterskabskandidaterne fra Bayern München. Det var endda på trods af, at de i sommers solgte en af deres største profiler Ousmane Dembélé for en rekordstor sum af 145 millioner euro.

Dortmund-holdet vandt seks af de første syv kampe i Bundesligaen, men har efterfølgende tabt tre af de seneste fire kampe, hvilket ikke er hverdagskost for den tyske storklub.

Den sidste kamp inden landskampspausen var det store opgør imod Bayern München. Der var lagt op til et brag af en kamp på Signal Iduna Park, men spændingen forsvandt hurtigt, da Arjen Robben og Robert Lewandowski scorede til pausestillingen 0-2.

David Alaba slukkede kampen med sin scoring til 0-3, og det hjalp ingenting, at Marc Bartra reducerede for Dortmund få minutter før tid.

Det øgede Bayerns forspring ned til Dortmund til seks point, og det er svært at forestille sig, at Dortmund får skabt spænding i årets Bundesliga.

Aubameyang er droppet

Til kampen imod Stuttgart har Dortmund-træner Peter Bosz valgte at droppe superstjernen Pierre-Emerick Aubameyang af disciplinære årsager, som klubben udtrykker det.

Han har ellers været holdets bedste spiller med 10 mål i 11 kampe, men han får altså ikke chancen for at score endnu flere mål fredag aften.

Det samme var tilfældet tilbage i november måned sidste år, hvor klubben undlod at bruge gaboneseren til en Champions League-kamp imod Sporting CP.

Dengang havde Aubameyang snakket lidt for pænt om et skifte til Real Madrid, som altid har været hans drømmeklub, men det vides ikke, hvad denne straf skyldes.

Ligner en målrig kamp i Stuttgart

Det ligner på forhånd en målrig kamp, når Stuttgart og Dortmund mødes fredag aften. De sidste 10 indbyrdes kampe mellem de to mandskaber har budt på hele 44 mål, og Dortmund vandt 3-0, da de to hold mødtes på Mercedes-Benz Arena i Stuttgart senest.

Dortmund har Bundesligaens farligste offensiv, og de har scoret hele 28 mål i 11 kampe. Historien er lidt anden om Stuttgart, som kun har scoret 10 mål indtil videre, men man må gå ud fra, at kampen kommer til at foregå på Dortmunds præmisser.

Odds på Stuttgart – Dortmund

Dortmund er bookmakernes favoritter til at vinde kampen, men Stuttgart kan sagtens få point ud af kampen. Du kan spille på kampen hos bet365:

  • Stuttgart: 4.20
  • Uafgjort: 3.90
  • Dortmund: 1.80

Hvornår spilles Stuttgart – Dortmund?

Bundesliga-kampen mellem Stuttgart og Dortmund spilles fredag den 17. november kl. 20.30 på Mercedes-Benz Arena.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.