Bundesligaen: Se Wolfsburg – Werder Bremen på live stream

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen Wolfsburg – Werder Bremen, find odds, og se kampen direkte via live stream online!

Se Wolfsburg – Werder Bremen via live stream

Du kan se Wolfsburg – Werder Bremen direkte via live stream online, og du skal blot oprette en bruger hos bet365. Herefter indsætter du mindst 50 kroner, og så kan du se Bundesligaen, La Liga og Serie A direkte fra din mobil, tablet eller computer.

Plejer at komme mange mål mellem Wolfsburg og Werder Bremen

Tirsdag aften er der fodbold fra den tyske Bundesliga, når Wolfsburg og Werder Bremen mødes. Begge hold har fået en skuffende start på sæsonen, og en eventuel vinder af denne kamp tager et kæmpe spring op i tabellen.

Efter de første fire runder af Bundesligaen har Wolfsburg hentet fire point. Deres eneste sejr hentede de i Frankfurt, hvor de vandt 1-0. Siden fulgte 1-1 imod Hannover 96, mens de tabte 0-1 i Stuttgart i sidste runde.

Werder Bremen har fortsat ikke vundet i årets Bundesliga, men de har også haft et relativt svært program. De startede på udebane imod Hoffenheim, hvor de tabte 0-1, og siden fulgte et 0-2-nederlag til Bayern München. Werder fik deres første point på udebane imod Hertha Berlin, og i weekenden tabte de 1-2 til Schalke 04.

Bundkamp i Bundesligaen

Dermed er det en bundkamp, vi skal se fra Bundesligaen. Kigger man på de to spillertrupper, så er det langt fra bunden af ligaen, men resultaterne lyver ikke. Wolfsburg har haft flere sæsoner i toppen af Bundesligaen, men Wolfsburg har skruet ned for økonomien, og det kan ses. Wolfsburg har i øvrigt valgt at fyre cheftræner Andries Jonker mandag morgen.

Werder Bremen har haft nogle magre år i Bundesligaen, men de fik vendt det i sidste sæson. De lå dybt i bunden ved vinterpausen, men de havde et flot forår, og de var tæt på at kvalificere sig til Europa League, men Werder endte på ottendepladsen.

Thomas Delaney kan få hovedrolle

En af årsagerne til det flotte forår var anskaffelsen af Thomas Delaney i FC København. Midtbanespilleren spillede 13 kampe i sidste sæsons Bundesliga, og han scorede fire mål.

I denne sæson har han scoret en enkelt gang i de første fire runder, men han viste sig brandvarm i de to landskampe for Danmark, hvor han sammenlagt scorede fire mål.

Thomas Delaney har en vanvittig evne til at komme sent i feltet, og han skaber mange chance på sin duelstyrke. På trods af en relativt spinkel størrelse, så er han vanvittig til at bruge sin fysik, og han scorer faktisk størstedelen af sine mål på hovedstød.

Odds på Wolfsburg – Werder Bremen

Wolfsburg er gjort til favoritter til dagens kamp, og det er meget passende. Der skal dog ligge værdi i en udesejr. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Wolfsburg: 2.00
  • Uafgjort: 3.40
  • Werder Bremen: 4.00

Hvornår spilles Wolfsburg – Werder Bremen?

Wolfsburg – Werder Bremen spilles tirsdag den 19. september kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.