Dortmund er storfavoritter i Düsseldorf

dusseldorf dortmund live streaming

Læs vores optakt til Fortuna Düsseldorf – Borussia Dortmund, hvor du finder live streaming, odds, forventede startopstillinger og meget mere!

Dortmund kan rotere i Düsseldorf

En af tirsdagens få kampe spilles i Düsseldorf, hvor topholdet Borussia Dortmund kommer på besøg. Det er i den grad top imod bund, når Bundesligaens nummer 16 tager imod førerholdet fra Dortmund, som er i gang med en flot sæson.

Ligesom det i mange år har været tilfældet i Premier League, så er de andre topligaer nu også begyndt at spille mange kampe henover julen, og Dortmund skal allerede spille igen på fredag i en topkamp imod Gladbach, så det kan tænkes, at træner Lucien Favre vil rotere lidt.

Dortmund har en relativt bred trup, og selvom han skifter et par profiler, så falder niveauet ikke umiddelbart ret meget.

Det forventes desværre, at det i denne omgang går udover danskerne Jacob Bruun Larsen og Thomas Delaney. Kicker, som er et meget respekteret tysk fodboldmagasin, regner i hvert fald ikke med, at de to danskere starter inde.

Du kan i øvrigt finde de forventede startopstillinger længere ned i artiklen.

Dortmund med suveræn Bundesliga-sæson

Borussia Dortmund markerede sig for alvor i fodboldeuropa med mesterskaberne i 2011 og 2012 under Jürgen Klopp.

Siden fulgte en periode med meget svingende resultater, hvilket i høj grad skyldtes, at klubben gentagende gange solgte deres store profiler.

Nu virker det dig som om, at Borussia Dortmund er på vej tilbage til den absolutte top af tysk og europæisk fodbold.

De har været suveræne i denne sæsons Bundesliga, som de fører med hele 39 point efter 15 kampe. BVB har hele ni point ned til Gladbach og Bayern på anden- og tredjepladsen, og må regnes som favoritter til at tage titlen i år.

Bayern München havde ellers taget monopol på titlen efter hele seks mesterskaber på stribe, men nu virker det til, at de igen får seriøs modstand.

Meget kan dog nå at ske endnu før det hele afgøres i maj.

Düsseldorf kæmper for at undgå nedrykning

Oprykkerne fra Düsseldorf kæmper omvendt for at undgå nedrykning fra Bundesligaen. Den ellers så store klub er tilbage i den bedste række for første gang siden 12/13-sæsonen, hvor de rykkede ned på 17. pladsen.

De vandt 2. Bundesliga i sidste sæson, og har tilmed oprustet truppen med en masse spillere i sommerpausen, men de får det svært.

De har en blanding af rutinerede spillere med Bundesliga-erfaring og så nogle unge spillere. Defensivt skal man blandt andet lægge mærke til de to tidligere Bayern-spillere Michael Rensing og Diego Contento.

Düsseldorf – Dortmund: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger mellem Düsseldorf og Dortmund:

Düsseldorf

Michael Rensing

Matthias Zimmermann – Kaan Ayhan – Marcin Kaminski – Niko Giesselmann

Adam Bodzek – Kevin Stöger

Takashi Usami – Benito Raman

Kenan Karaman – Rouwen Hennings

Dortmund

Roman Bürki

Lukasz Piszczek – Manuel Akanji – Abdou Diallo – Marcel Schmelzer

Alex Witsel – Mahmoud Dahoud

Jadon Sancho – Marco Reus – Raphael Guerreiro

Paco Alcacer

Düsseldorf – Dortmund: Odds

Du kan få disse odds på Düsseldorf – Dortmund hos bet365 (fra 18/12 – 10.00):

  • Düsseldorf: 7.00
  • Uafgjort: 4.50
  • Dortmund: 1.45

– Find alle vores odds tips her!

Düsseldorf – Dortmund: Live Streaming & TV

Du kan bade se Düsseldorf – Dortmund med live streaming på nettet og i TV. Vil du se Bundesliga-kampen i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport.

Vil du live streame Düsseldorf – Dortmund, så kan du se den hos bet365, som i øvrigt live streamer samtlige kampe fra Bundesligaen.

Opret dig hos bet365 her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.