Se Bayern München – RB Leipzig via live stream

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen Bayern München – RB Leipzig, se odds, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream.

Se Bayern München – RB Leipzig via live stream

Du kan se samtlige kampe fra den tyske Bundesliga direkte på live stream hos bet365, og det gælder selvfølgelig også kampen mellem Bayern München og RB Leipzig. Opret en bruger hos bet365, indsæt mindst 50 kroner på din konto, og herefter kan du se fodbold fra nogle af de bedste ligaer i verden direkte på din computer eller mobil.

Vinderen kan overtage Bundesligaen førsteplads

Vinderen af lørdagens kamp mellem Bayern München og RB Leipzig har muligheden for at ende på Bundesligaens førsteplads. Bayern München har samme antal point som Borussia Dortmund på førstepladsen, men de er bagud på målscore.

RB Leipzig er et point bag de to store klubber, og de får dermed brug for en sejr, hvis de skal overhale dem. Bayern taber meget sjældent hjemme på Allianz Arena, og det unge hold kommer til at få det svært.

Derudover kræver det også, at Borussia Dortmund taber point i deres udekamp imod Hannover 96, som spilles tidligere på dagen.

Gentagelse af DFB Pokal-kamp

Bayern og RB Leipzig mødte også hinanden onsdag aften i den tyske pokalturnering, DFB Pokal, og det var en meget underholdende kamp.

Allerede fra kampens start blev der spillet i et meget højt tempo, og der var mange hårde nærkampe. Naby Keita fik sin anden advarsel i det 53. minut, men Bayern Münchens Corentin Tolisso skulle allerede have været udvist på daværende tidspunkt.

Emil Forsberg bragte RB Leipzig foran 1-0 på et straffespark, som blev begået imod Yussuf Poulsen. Kendelsen var yderst tvivlsom, men Leipzig fik scoret. Der skulle dog ikke gå mere end fem minutter før Thiago udlignede på et meget flot oplæg fra Jerome Boateng.

Stillingen holdt i de resterende minutter, og kampen skulle afgøres på straffespark. De første ni spark røg i kassen, men stortalentet Timo Werner brændte, og Bayern München vandt dermed pokalkampen.

Bayern mangler profiler

Selvom Bayern München har en meget bred trup, så er de stadig mærket af nogle skader hos vigtige spillere. De mangler fortsat målmand Manuel Neuer, og de må også undvære Thomas Müller og Franck Ribery.

Derudover er der tvivl omkring James Rodriguez og Juan Bernat, som ikke har haft den bedste sæson i München.

RB Leipzig må nok se bort fra rekordindkøbet Bruma, som har døjet lidt med en muskelskade.

Odds på Bayern München – RB Leipzig

Bayern München er selvfølgelig bookmakernes favorit til at vinde kampen, og du kan få disse odds hos bet365:

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.