Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 3 nov, 2017

Se Borussia Dortmund – Bayern München på live stream

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen mellem Borussia Dortmund og Bayern München, find odds, og se kampen direkte på live stream hos bet365.

Sådan streamer du Borussia Dortmund – Bayern München

De danske TV-stationer viser desværre ikke Bundesligaen i denne sæson, men til gengæld kan du streame samtlige kampe hos bet365. Opret en bruger hos bet365, og indsæt mindst 50 kroner. Herefter du vil have adgang til live streaming i adskillige ligaer som La Liga, Bundesligaen og meget andet.

Dortmund kan indhente Bayern med en sejr

Dortmund fik en fantastisk indledning på sæsonen, og de fik endda opbygget et hul ned til guldrivalerne fra Bayern. Det har dog ændret sig på det seneste, hvor Dortmund er gået en smule i stå, men de kan alligevel indhente den sydtyske storklub med en sejr hjemme på Signal Iduna Park.

Før lørdagens topkamp ligger Dortmund på andenpladsen med 20 point, mens gæsterne fra Bayern München på førstepladsen med 23 point. Dermed kan Dortmund indhente rivalerne, hvis de formår at vinde kampen, men det bliver ikke en nem opgave.

Dortmund i dårlig form

Borussia Dortmund har nemlig ikke været imponerende i de sidste par kampe. I tirsdags spillede de Champions League-kamp imod APOEL Nicosia, og på trods af stort spilovertag, så endte kampen 1-1.

Dermed har Dortmund stort set ødelagt deres muligheder i Champions League-turneringen, og de skal nok forberede sig på at spille Europa League efter jul.

I Bundesligaen har Dortmund kun hentet et point i de sidste tre kampe, og i sidste weekend tabte de 4-2 i Hannover. Det er ikke videre skræmmende, og manager Peter Bosz har da også været nødsaget til at forsvare formkurven i pressen.

En sejr over Bayern Müncen vil betyde ekstremt meget, men de forsvarende tyske mestre er i glimrende form for tiden.

Bayerns trænerskifte har virket

Bayern indledte sæsonen dårligt, og det var tydeligt, at der skulle ændres på tingene. Bayerns bestyrelse valgte at fyre Carlo Ancelotti umiddelbart efter det ydmygende 0-4-nederlag imod Paris Saint-Germain.

De ansatte i stedet erfarne Jupp Heynckes, som var meget succesfuld, sidst han var i Bayern. Siden da har Bayern generobret førstepladsen, som de også har siddet tungt på i de sidste mange sæsoner.

I sidste weekend slog de RB Leipzig 2-0 hjemme på Allianz Arena, og i midtugen vandt 2-1 på Celtic Park i Champions League.

Der har været tvivl omkring Robert Lewandowski, som været småskadet, men han meldes klar til kampen. Bayern må dog undvære Manuel Neuer, Franck Ribery og Juan Bernat.

Dortmund må undvære Marco Reus, Lukasz Piszcek, Sebastian Rode, Eric Durm og Dan-Axel Zagadou.

Odds på Borussia Dortmund – Bayern München

Bookmakerne anser Bayern München som favoritter til aftenens kamp. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

Du kan se alle Bundesliga-kampe på live stream hos bet365. Tjek vores Bundesliga-gennemgang her.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.