Se Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach på live stream

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach, find odds, og se kampen på live stream.

Dortmund har været flyvende i Bundesligaen

Selvom Borussia Dortmund endnu engang har måtte slippe en profil i form af Ousmane Dembélé, som er taget til FC Barcelona, så fortsætter de med at imponere i Bundesligaen. Efter de første fem runder ligger Dortmund på førstepladsen med 13 point, mens Bayern München ligger et enkelt point efter.

På trods af flere defensive fravær, så har Dortmund-holdet endnu ikke lukket et mål ind, og ser man bort fra CL-kampen imod Tottenham og 0-0-resultatet i Freiburg, så kunne BVB ikke have fået en bedre start på årets Bundesliga-sæson.

Den lynhurtige angriber Pierre-Emerick Aubameyang har taget sidste sæsons målfarlighed med ind i den nye, og han har lavet fem mål. Derudover er det spændende at følge nyindkøbte Maximilian Philipp, som allerede har lavet to kasser for sin nye klub.

Gladbach fik vigtig sejr i tirsdags

Omvendt har Borussia Mönchengladbach ikke fået en særligt god start på Bundesligaen. De har dog hentet otte point, hvorfor europæisk fodbold er indenfor rækkevidde, men hvis man kigger på startprogrammet, så har det ikke været imponerende.

De har hentet otte point i de første fem kampe, men på udebane har de fortsat ikke vundet. De har mødt Augsburg og RB Leipzig i de to første udekampe, og begge kampe er endt 2-2.

Thorgan Hazard har været blandt Gladbachs bedste spillere, og belgieren har scoret to mål i de første fem kampe. Han spiller på venstrefløjen, mens Raffael og Lars Stindl spiller på toppen, og de er også begge kommet på tavlen i årets Bundesliga.

Dortmund har overtaget imod Gladbach

Det ligner i høj grad en Dortmund-sejr lørdag aften. Der BVB har vundet de seneste fire indbyrdes kampe imod Gladbach med en samlet målscore på 14-4. Kampene på Signal Iduna Park er endt 4-1 og 4-0, og det vil kræve en ekstraordinær indsats at holde Aubameyang og de andre offensive esser nede.

Gladbach har dog vundet i Dortmund, og det skete tilbage i marts 2014. Raffael og Max Kruse kom på tavlen ved den lejlighed, og de vandt kampen 2-1. Dortmund er dog blevet bedre siden da, mens det samme ikke kan siges om Gladbach.

Se Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach på live stream

Du kan se Bundesliga-kampen mellem Dortmund og Gladbach direkte på live stream. Du skal blot oprette en konto hos bet365, og indsætte midler, og herefter vil du kunne nyde tusindevis af fodboldkampe hver sæson direkte på din mobil, pc eller tablet.

Odds på Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach

Dortmund er naturligvis favoritter til kampen, og de er muligvis et spil værd. Du kan få disse kampodds hos bet365:

  • Borussia Dortmund: 1.40
  • Uafgjort: 4.75
  • Borussia Mönchengladbach: 7.00

Hvornår spilles Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach?

Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach spilles lørdag den 23. september kl. 18.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.