Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 19 sep, 2017

Se Hamburger SV – Dortmund via live stream 20.09

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen Hamburger SV og Borussia Dortmund, find odds, og se kampen via live stream. Du kan i øvrigt se alle kampe fra årets Bundesliga direkte på live stream!

Dortmund plejer at smadre HSV

Onsdag aften mødes HSV og Borussia Dortmund i Bundesligaen, og der venter en svær opgave for hjemmeholdet. De har været i sportslig krise igennem de senere sæsoner, hvor de har været på kanten af nedrykning til 2. Bundesliga.

HSV har haft det særdeles svært, når de har mødt Dortmund igennem de senere år. Dortmund har vundet de sidste tre indbyrdes opgør med en samlet målscore på 11-2.

Det seneste møde på Volksparkstadion i Hamborg endte hele 5-2 til Dortmund. Pierre-Emerick Aubameyang havde lavet et hattrick i løbet af 29 minutter, og da var kampen reelt afgjort. Han scorede sit fjerde mål efter pausen, mens Ousmana Dembélé scorede kampens sidste mål.

HSV er gået i stå

HSV fik en overraskende god sæsonstart i årets Bundesliga. De røg skuffende ud af DBU Pokal i første runde, da de tabte til Osnabrück, men de vandt de første to kampe i Bundesligaen over Augsburg og FC Köln.

Siden da, har de dog tabt til RB Leipzig og oprykkerne fra Hannover 96, og det efterlader HSV på Bundesligaens ottendeplads. Efter denne rundes kamp imod Dortmund, skal de en tur til Leverkusen, og det ligner to meget svære kampe for HSV.

HSV og Dortmund mangler mange profiler

HSV-manager Markus Gisdol må undvære flere vigtige spillere til kampen. Det drejer sig blandt andre om Aaron Hunt, som dog forventes tilbage snarest. Derudover må HSV også se bort fra Filip Kostic og Nicolai Müller.

Sidstnævnte er blevet korsbåndsskadet, og der venter ham en længere pause. Man forventer, at tyskeren først vil gøre comeback i løbet af 2018.

Dortmund må også undvære nogle spillere. Marco Reus er som altid skadet, mens også Marc Bartra, Marcel Schmelzer, Raphael Guerreiro og Erik Durm er ude, og det efterlader Dortmund med problemer i forsvaret. Derudover er Andre Schürrle og Mario Götze tvivlsomme til kampen.

Se HSV – Borussia Dortmund på live stream

Du kan se HSV – Borussia Dortmund direkte på live stream fra din mobil, tablet eller computer. Du skal blot oprette en konto hos bet365, hvorefter du har adgang til timevis af direkte fodbold hver dag.

Odds på HSV – Borussia Dortmund

Dortmund er naturligvis favoritter til kampen, men de mange skader kan koste hos BVB. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • HSV: 7.00
  • Uafgjort: 4.75
  • Borussia Dortmund: 1.44

Hvornår spilles HSV – Borussia Dortmund?

HSV – Borussia Dortmund spilles onsdag den 20. september kl. 20.30

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.