Topkamp i Bundesligaen

Læs vores optakt til Bundesliga-kampen mellem Bayer Leverkusen og Bayern Munchen, find odds, og live stream kampen direkte på nettet.

Hvordan live streamer man Bayer Leverkusen – Bayern Munchen?

Du kan live streame Bundesliga-kampen mellem Bayer Leverkusen og Bayern Munchen online hos bet365. Det kræver blot, at du har en profil samt, at du har penge på din konto eller har foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Du kan i øvrigt se alle sæsonens Bundesliga-kampe via live streaming hos bet365.

Bayern kan få problemer i Leverkusen

Bayern Munchen er endnu en gang dominerende i Tyskland. De fik en svag start på årets Bundesliga, men en fyring af Carlo Ancelotti, som stjernerne i truppen ikke var begejsret for, har virkelig hjulpet på det.

Nu ledes Bayern Munchen endnu engang af Jupp Heynckes, og med hele 11 point ned til Schalke 04 på andenpladsen, så har de sat kursen imod endnu et tysk mesterskab.

Selvom Bayern har det klart stærkeste hold, og dermed er favoritter, så kan de godt få det svært imod Bayer Leverkusen. Udover at være et solidt hold i god form, så har Bayern ikke formået at vinde en kamp på BayArena i deres seneste fem forsøg.

De forrige to kampe på Bayer Leverkusens hjemmebane er endt med 0-0, men der er ikke meget, der tyder på, at det bliver endnu en nulløsning fredag aften.

Bayer Leverkusen er ubesejret i 14 kampe

Hjemmeholdet fik også en dårlig sæsonstart, men de har i den grad fundet formen. Bayer Leverkusen har ikke tabt en kap siden den 20. september, hvor de mødte Hertha Berlin på udebane.

Bayer Leverkusen og Bayern Munchen er faktisk de eneste to hold i Bundesligaen, der ikke har tabt en kamp på hjemmebane i denne sæson, og man må forvente god støtte fra de lokale tilskuere.

Bayer ligger i øjeblikket på Bundesligaens fjerdeplads med 28 point, og de har dermed hele 13 point op til Bayern Munchen.

Bayern Munchen mangler stjerner

Bayern Munchen har selvfølgelig en af verdens bedste trupper, men Jupp Heynckes har lidt problemer med skader i øjeblikket.

Målmand Manuel Neuer har stort set ikke spillet i denne sæson, og han er ikke på tilbage endnu. Thiago Alcantara sidder ude med en lårskade, og der nogle uger før den spanske midtbanespiller er klar igen.

Derudover er midtstopper Mats Hummels fortsat skadet, og de må også undvære deres største stjerne, Robert Lewandowski. Den polske superstjerne har døjet med knæproblemer, og han ventes ikke at blive klar til fredagens kamp.

Bayer Leverkusen har ikke de store skadesproblemer i øjeblikket, og de kan stille i stærkeste opstilling.

Odds på Bayer Leverkusen – Bayern Munchen

Hvis du alligevel har tænkt dig at live streame kampen mellem Bayer Leverkusen og Bayern Munchen, så kan du overveje at smide en lille mønt på kampen. Bayern Munchen er selvfølgelig favoritter, men man skal måske overveje et spil på hjemmeholdet. Du får følgende odds hos bet365 (pr. 11/01 – 10.45):

  • Bayer Leverkusen: 4.20
  • Uafgjort: 3.75
  • Bayern Munchen: 1.83

Hvornår spilles Bayer Leverkusen – Bayern Munchen?

Bayer Leverkusen – Bayern Munchen spilles fredag den 12. januar kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.