Carabao Cup: Optakt til Arsenal – West Ham

Læs vores optakt til Arsenal – West Ham i Carabao Cup’en, find odds på kampen, og se den direkte via live stream på nettet.

Hvordan ser man Arsenal – West Ham på nettet via live stream?

Der venter en spændende kamp mellem Arsenal og West Ham tirsdag aften, og du skal selvfølgelig se den direkte via live stream på nettet. Opret en profil hos bet365, som sender kampene fra Carabao Cup (tidligere kendt som League Cup) via deres live streaming. Opret dig her!

Arsenal kan få det svært imod West Ham

Arsenal er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, når de tager imod West ham på hjemmebane, men det behøver ikke blive en nem kamp. Da holdene er midt i et travlt juleprogram, så må man gå ud fra, at der bliver sparet på nogle af de største profiler.

F.eks. kunne man forestille sig, at Arsenal-manager Arsene Wenger vil spare Alexis Sanchez og Mesut Özil, som begge spillede 90 minutter i weekendens Premier League-kamp imod Newcastle, som blev vundet med 1-0.

Der har været flittig rotation på Arsenal-holdet i denne sæson, og vi har set mange af de unge reservespillere på banen i Europa League-gruppespillet.

Det ligner en startplads til farlige Olivier Giroud, som i denne sæson er blevet skubbet ud på bænken af Alexandre Lacazette.

Arsenal har været stærke på Emirates Stadium

Arsenal fik en meget ringe sæsonstart, men de har forbedret sig på det sidste, og særligt på hjemmebane har det set fint ud. Hjemme på Emirates Stadium i det nordlige London har Arsenal vundet otte af deres ni kampe i Premier League med en målscore på 22-7.

Det har så set anderledes dårligt ud på udebane, hvor de kun har vundet to af ni kampe.

Arsenal og West Ham har mødt hinanden to gange i Premier League i 2017. Opgøret på Emirates Stadium endte med en 3-0-sejr til Arsenal på mål af Mesut Özil, Theo Walcott og Olivier Giroud.

Det seneste møde var for blot en uge siden på Det Olympiske Stadion i London, hvor et kedeligt opgør endte 0-0.

West Ham har fået fin start under David Moyes

West Ham fik en håbløs start på sæsonen under den ellers populære Slaven Bilic, og klubben så sig nødsaget til at fyre den kroatiske manager. Fansene var dog ikke særligt tilfredse med, at man udvalgte David Moyes som afløseren.

Han overtog managersædet før kampen imod Watford, som de tabte med 0-2. West Ham hentede faktisk kun et point i skottens første fire kampe i spidsen, men siden da er det gået bedre.

De tabte ganske vist 1-2 imod Manchester City på udebane, men de formåede at skabe spænding i kampen, og efterfølgende hentede de fire point uden at lukke mål ind imod Chelsea og Arsenal.

I weekendens Premier League-kamp vandt de hele 3-0 på udebane over Stoke, og de er dermed kravlet op på 15. pladsen med 17 point.

Odds på Arsenal – West Ham

Arsenal er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men der bliver nok roteret en del på de to holdkort, og derfor er det svært at udtale sig præcist endnu. Startopstillingerne kommer ud 19.45, og hvis man er hurtig, kan man muligvis fange et flot odds. Du kan i skrivende stund (18/12 – 13.00) få følgende odds hos bet365:

  • Arsenal: 1.53
  • Uafgjort: 4.33
  • West Ham: 7.00

Hvornår spilles Arsenal – West Ham?

Arsenal – West Ham sparkes i gang tirsdag den 19. december kl. 20.45 på Emirates Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.