Carabao Cup: Optakt til Leicester – Manchester City

Læs vores optakt til Carabao Cup-kampen mellem Leicester og Manchester City, find odds på kampen, og se den direkte på live stream.

Hvordan ser man Leicester – Manchester City på live stream?

Du kan se Carabao Cup-kampen Leicester – Manchester City direkte på live stream hos bet365. Opret en konto hos bet365, indsæt mindst 50 kroner på din konto, og så har du mulighed for at se samtlige kampe fra Carabao Cup direkte på din mobil, tablet eller computer. Opret dig med det samme!

Manchester City flyver videre

Manchester City har gang i en historisk sæson. De var overbevisende i Champions League, hvor de først smed point i gruppen, da de ikke havde noget at spille for, og i Premier League udbygger de rekorderne, hver gang de spiller.

City har vundet de seneste 15 kampe i Premier League, og der er vel ikke nogen tvivl om, at de vinder Premier League i år.

Foruden nederlaget imod Shakhtar Donetsk i Champions League, som reelt set var ligegyldig, så har Manchester City faktisk haft størst problemer imod Wolverhampton i den senest runde af Carabao Cup’en.

De mødte Championship-holdet hjemme på Etihad Stadium, og kampen endte 0-0 i ordinær tid. Faktisk var Wolverhampton meget tæt på at sikre sig avancement i slutningen af kampen, men de var uskarpe, og kampen skulle dermed afgøres på straffespark.

Der hesker dog ingen tvivl om, at det er et ekstremt stærk City-mandskab, og selvom de sparer deres største profiler, så er de stadig favoritter imod Leicester.

Leicester faldt sammen i weekenden

Leicester har haft en meget blandet sæson. De startede meget dårligt ud, og lå i den nederste del af Premier League, men siden fulgte en trænerfyring, som fik rettet op på det hele.

Faktisk havde mestrene fra 2016 vundet fire Premier League-kampe i streg før weekendens møde med Crystal Palace på hjemmebane. De var på forhånd klare favoritter, men det skulle vise sig at blive en meget dårlig kamp for Leicester.

Christian Benteke bragte gæsterne foran 1-0 efter 19 minutter, og Wilfred Zaha doblede målscoreren kort før pausen.

Leicester kom ud, og gav den meget gas efter pausen, men det hele blev ødelagt, da Wilfred Ndidi fik to meget dumme advarsler på blot 11 minutter, og Leicester var dermed en mand i undertal i resten af kampen.

Bakary Sako lukkede kampen med et flot til 3-0, og dermed kommer Leicester-spillerne næppe med meget selvtillid ind til kampen imod Manchester City.

Manchester City bør spare spillere

Med tanke på Manchester Citys skræmmende form, så ligner det en nem kamp imod Leicester, men sådan bliver det nok ikke.

Pep Guardiola og City er i gang med et meget hårdt juleprogram, og der venter to kampe om ugen i de næste mange uger, så det er en god mulighed for at spare nogle af profilerne.

Kevin De Bruyne spiller stort set altid 90 minutter, og det ville give mening, at given verdensstjernen en lille pause.

Manchester City må i hvert fald undvære forsvarsspillerne Vincent Kompany, John Stones og Benjamin Mendy, som alle er skadet. David Silva sad ude i weekendens Premier League-kamp, og det vides ikke om han bliver klar.

Odds på Leicester – Manchester City

Manchester City er store favoritter til at vinde kampen imod Leicester. Det er svært at udtale sig om vinderchancerne, når man ikke er klar over, hvem der spiller, men du får følgende odds hos bet365:

  • Leicester: 7.50
  • Uafgjort. 4.90
  • Manchester City: 1.44

Hvornår spilles Leicester – Manchester City?

Leicester – Manchester City spilles tirsdag den 19. december kl. 20.45 på King Power Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.