Carabao Cup: Se Leicester – Liverpool direkte på live stream online

Læs vores optakt til Carabao Cup-kampen mellem Leicester og Liverpool og find fodbold odds bonusser!

Liverpool må undvære Sadio Mané

Liverpool-manager Jürgen Klopp må fortsat undvære en af holdets største profiler. Sadio Mané fik direkte rødt for det grimme sammenstød med Ederson i kampen imod Manchester City, og den senegalesiske angriber afsoner sin sidste karantænedag imod Leicester.

Da Carabao Cup-kampen kommer midt i et travlt kampprogram, så vil begge trænere formentlig sende nogle reservespillere i aktion, men det er svært at sige, hvem der bliver sparet.

Liverpool får brug for alle kræfterne til Premier League og Champions League, hvor de er kommet dårligt fra start, og derfor virker denne kamp ikke særligt interessant.

Omvendt vil Leicester måske satse på pokalturneringerne i år, hvor de ikke skal spille europæisk fodbold. De har efterhånden fået bygget en relativt bred trup, som kan klare flere kampe på en uge.

Liverpool skal stoppe dårlig stime

Liverpool er pludselig kommet i en dårlig stime, som skal stoppes imod Leicester, og de kommer til kampen uden sejr i de sidste tre kampe. Først tabte de 0-5 imod Manchester City, hvor de virkelig blev blæst af banen.

Derefter mødte de Sevilla i Champions League hjemme på Anfield, og det blev til et skuffende 2-2-resultat. Det skulle så revancheres i weekendens Premier League-kamp, hvor de mødte Burnley på hjemmebane.

Som så ofte før, havde Liverpool problemer med at åbne et kompakt forsvar, og kampen endte noget skuffende 1-1. Nyindkøbte Mohamed Salah scorede endnu engang for Liverpool, og han har vist sig som en fremragende transfer.

Hjemmeholdet plejer at vinde

Når Leicester og Liverpool mødes, så plejer hjemmeholdet at vinde kampen. Fire af de seneste fem indbyrdes kampe er endt med hjemmesejre, og Leicester har vundet de to hjemmekampe med 3-1 og 2-0.

I sidste sæson nåede Liverpool hele vejen til semifinalerne i Carabao Cup, men Southampton slog dem ud. De to hold mødes både ude og hjemme i semifinalerne, og Saints vandt begge opgør med 1-0.

Leicester røg allerede ud i 3. runde, hvor de mødte Chelsea hjemme på King Power Stadium. Leicester var ellers foran 2-0, men kampen endte i forlænget spilletid, hvor Chelsea hentede sejren på 4-2.

Se Leicester – Liverpool via live stream

Du kan se Carabao Cup-kampen mellem Leicester og Liverpool direkte på live stream hos bet365. Du skal blot oprette en konto, og indsætte mindst 50 kroner, og så kan du se alle kampene fra Carabao Cup direkte på din mobil, tablet eller computer.

Odds på Leicester – Liverpool

Liverpool er i skrivende stund gjort til favoritter, men det kan ændre sig, når der kommer mere information om holdene. Du får i øjeblikket disse odds hos bet365:

  • Leicester: 3.10
  • Uafgjort: 3.60
  • Liverpool: 2.38

Hvornår spilles Leicester – Liverpool?

Leicester – Liverpool spilles tirsdag den 19. september kl. 20.45 på King Power Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.