Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 2 nov, 2017

AEK Athen – AC Milan: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Europa League-kampen mellem AEK Athen og AC Milan, find odds, og se kampen på live stream.

AC Milan er i problemer

AC Milan købte i sommers et helt nyt hold, og det tager selvfølgelig noget tid at sammenspille. Det har dog været skuffende på det seneste, og AC Milan ligger kun på ottendepladsen i Serie A med 16 point efter 11 kampe.

Det går lidt bedre i den relativt nemme Europa League-pulje, som de fører med syv point efter tre kampe. Det er dog ikke videre imponerende at gå videre i en pulje, som består af AEK Athen, Rijeka og Austria Wien.

De kinesiske ejere, som købte af klubben af Silvio Berlusconi, har investeret massivt i holdet, og det ser kritisk ud, hvis ikke de kvalificerer sig til Champions League. Da de andre tophold allerede er stukket af i Serie A, kan Europa League vise sig at være den nemmeste vej til næste sæsons Champions League.

AC Milan har aldrig vundet i Grækenland

Selvom AC Milan mand for mand er væsentligt bedre end AEK Athen, så bliver det alligevel ikke en nem kamp for milaneserne.

Den italienske storklub har aldrig prøvet at vinde over et græsk hold i Grækenland. Deres seneste kamp var faktisk også imod AEK Athen, som de mødte to gange i Champions League-gruppespillet i 2006/2007-sæsonen.

Kampen på San Siro blev vundet med 3-0, men de tabte kampen i Athen med 0-1. De har siden 1959 spillet fire kampe imod græske hold på udebane, og de har endnu ikke vundet.

AC Milan har dog historiske gode minder fra Athen. I 1994 mødte de Barcelona i Champions League-finalen, og kampen blev også spillet på det store olympiske stadion. AC Milan-holdet, som var ledet af legendariske Arrigo Sacchi, vandt hele 4-0 ved den lejlighed.

Vincenzo Montella har udtaget stærkeste trup

Selvom AC Milan er godt på vej til at gå videre fra Europa League-gruppen, så har manager Vincenzo Montella valgt at udtage den stærkeste mulige trup til kampen.

De må undvære de skadede Giacomo Bonaventura, Lucas Biglia, Davice Calabria og Andrea Conti. Du kan se hele truppen herunder:

Målmænd: Gianluigi Donnarumma, Antonio Donnarumma og Marco Storari

Forsvar: Ignazio Abate, Leonardo Bonucci, Mateo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Alessio Romagnoli og Christian Zapata.

Midtbane: Fabio Borini, Hakan Calhanoglu, Franck Kessié, Manuel Locatelli, Jose Mauri, Ricardo Montolivo og Niccolo Zanellato

Angreb: Patrick Cutrone, Nikola Kalinic, Andre Silva og Suso.

Odds på AEK Athen – AC Milan

AC Milan er gjort til små favoritter i aftenens kamp. Du kan få følgende odds hos bet365:

Se AEK Athen – AC Milan på live stream

Du kan se Europa League-kampen mellem AEK Athen og AC Milan direkte via live stream. Opret en profil hos Dplay, og så kan du se Europa League, Superligaen og meget mere på nettet.

Hvornår spilles AEK Athen – AC Milan?

AEK Athen – AC Milan spilles torsdag den 2. november kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.