Ancelotti: Vi var heldige

Real Madrid er videre til semifinalen i Champions League efter at holdet slog Borussia Dortmund sammenlagt 3-2

Men det holdt på Westfalenstadion, hvor Real Madrid endnu engang måtte tage hjem med et nederlag i bagagen

Dortmund tromlede Real Madrid ned i første halvleg og scorede kampen to eneste mål

Cheftræner Carlo Ancelotti er kender da også, at hans hol skal være glade for at gå videre

– Alle kampe er svære på det her tidspunkt, men vi er heldige at være videre til semifinalen, fortalte Ancelotti til pressen, det skriver goal

com Missede straffe Real Madrid var ellers foran med 3-0 fra den første kamp

Her havde de tromlet tyskerne ned og alt tydede på, at det ville blive en form sag for dem at spille sig videre

Specielt da spanierne blev tildelt et straffespark i første halvleg, men helt symptomatisk for kampen snublede Angel Di Maria i afslutningen og skød direkte på Roman Weidenfeller

Ancelotti var da heller ikke tilfreds med, at Real Madrid havde lukket Dortmund ind i kampen

– Vi er selvfølgelig glade for resultatet, men ikke for det slag vi har fået

Vi led specielt i første halvleg, hvor vi åbnede op for en udligning, lød det fra Ancelotti