Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 13 mar, 2013

Arsenal sejrede flot, men forgæves

Arsenal var på forhånd på en fuldstændig umulig opgave, da de skulle hente 1-3 fra det første opgør på Emirates

Ikke alene et nederlag på hjemmebane, men også mod Europas bedst spillende hold

Men starten vat dog alligevel opmuntrende for The Gunners, som pludselig viste glimt af klasse

Santi Cazorla lagde bolden til Aaron Ramsey, som spillede den til Tomas Rosicky, som skubbede den ud til Theo Walcott i højre side

David Alaba snublede, og det udnyttede Walcott til at sende den fladt ind foran, hvor Olivier Giroud bankede den op i nettaget fra en meter efter tre minutter

Så regnede man med et stormløb fra Arsenal, men opspillet var nærmest grotesk ringe, hvor alt over to sammenhængende afleveringer var et jubelbrøl værdigt

Det var nu heller ikke, fordi Bayern var sprudlende, selvom de satte sig på spillet efter 10 minutter

Luis Gustavo flugtede bolden over efter et hjørnespark, og det samme gjorde Javi Martinez efter et godt opspil

Også tilbagevendte Arjen Robben prøvede udefra, men han skød udenom stolpen

Thomas Müller var en evig arbejdsbi, men han fik ikke andet ud af det, end at han smadrede bolden i sidenettet

Det var virkelig alt for en utrolig skuffende første halvleg, hvor Arsenal burde have brugt flere kræfter, mens Bayern tydeligvis ikke brugte nogen

Det ville Bayern åbenbart have siddende på sig, så de lagde straks fra starten af anden halvleg pres på

Robben og Toni Kroos havde skud på mål, som sneg sig udenom stolpen hos Lukasz Fabianski, der var foretrukket på mål i stedet for Wojciech Szczesny

Også Thomas Müller ville være med, og han fyrede af fra distancen 10 minutter efter pausen, men Fabianski dykkede ned og greb bolden sikkert

Gustavo var også klar med et godt skud, men udenom, og det begyndte efter 65 minutter at ligne første halvleg

Meget kunne man dog sige om Arsenals forsvar, som har været under voldsom kritik, men både Per Mertesacker og Laurent Koscielny var fremragende i midten

Da de endelig blev overspillede, kørte Robben mod mål i højre side, men Fabianski reddede glimrende 23 minutter før tid

Så satsede Arsenal hele butikken og sendte Alex Oxlade-Chamberlain og Gervinho på banen, og sidstnævnte havde en kæmpechance efter et fremragende opspil, men afslutningen gik lige udenom stolpen

Müller var stadig den bedste tysker, og han driblede sig flot igennem, men Fabianski var igen på pletten, og så slog Arsenal ellers til

Et hjørnespark blev slået lige ind i skallen på Koscielny, som headede den flot ind til 2-0

Desværre kunne Arsenal ikke gøre alvor af det sidste pres, hvor Bayern klogelig holdt på bolden, og med 3-3 samlet kører Bayern videre på udebanemål