Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 17 jan, 2018

Barcelona-derby i Copa del Rey!

Læs vores optakt til Copa del Rey-kampen mellem Barcelona og Espanyol, find odds, og se kampen via live stream.

Sådan live streamer du Espanyol – Barcelona

Du kan live streame Copa del Rey-kampen mellem Espanyol og Barcelona direkte hos bet365. Det kræver, at du har en konto med penge på eller, at du har foretaget et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Du kan oprette dig her!

Barcelona er længder foran Espanyol

Espanyol har alle dage stået i skyggen af storebror FC Barcelona, og det er blevet endnu tydeligere i denne sæson, hvor Barca har domineret spansk fodbold.

Barcelona er det eneste ubesejrede hold i europæisk topfodbold, og de har hentet imponerende 51 point i 19 kampe. Espanyol ligger på 14. pladsen med 24 point og en kedelig målscore på 16-22.

I weekenden var Barcelona var på besøg hos Real Sociedad, hvem de har ikke formået at slå på Anoeta siden 2007. De kom endda bagud 2-0 kort inde i kampen, og da så det umuligt ud for Ernesto Valverdes mandskab at tage point med hjem fra Baskerlandet.

Paulinho reducerede kort før pausen, mens Luis Suarez udlignede til 2-2 fem minutter inde i anden halvleg. Suarez scorede sit andet mål til 3-2, og Lionel Messi lukkede festen med et fantastisk frisparksmål til 4-2, som blev kampens resultat.

Stjerner sidder ude hos Barca

Barcelona-manager Ernesto Valverde må undvære nogle profiler til onsdagens pokalkamp. Legendariske Andres Iniesta har fået en lille skade, og man vil ikke risikere hans helbred.

Samuel Umtiti, Javier Mascherano, Paco Alcacer og Ousmane Dembélé sidder ligeledes ude med skader, og de kommer ikke på banen foreløbeligt. Sidstnævnte har indtil videre fået ødelagt sin karriere i Barcelona af skader, og man må håbe, at han snart kan holde sig fri.

De nytilkomne spillere Coutinho og Yerry Mina kommer heller ikke på banen i Barcelona. Coutinho lider stadig af den rygskade, han tog med sig fra Liverpool, mens papirerne omkring den colombianske stopper endnu ikke er kommet på plads.

Espanyol har ikke vundet lokalopgøret siden 2009

Der har ikke været spænding i lokalopgørene i Barcelona i de senere år. Vi skal faktisk tilbage til 2009 for at finde den seneste Espanyol-sejr over Barcelona, og de to hold har mødt hinanden over 20 gange siden da.

Tidligere på sæsonen mødte de hinanden på Camp Nou i La Liga, og her vandt Barca en overbevisende sejr på 5-0. I sidste sæson endte de to opgør med 4-1 og 3-0 til Barcelona, så der er selvfølgelig ingen tvivl om, hvem der er favorit i aften.

Til gengæld spilles pokalkampene over to opgør, og derfor behøver Barcelona ikke folde sig ud i åbningskampen. De kan forsøge at hente et fornuftigt udgangspunkt uden at bruge alt for mange kræfter, og så vil de være meget tilfredse.

Odds på Espanyol – Barcelona

Du kan også overveje at smide et spil på Copa del Rey-kampen. Lionel Messi og Luis Suarez er i glimrende form, og hvis de begge starter på banen, så ligner det bestemt en Barcelona-sejr. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 17/01 – 11.00

  • Espanyol: 10.00
  • Uafgjort: 5.25
  • Barcelona: 1.28

Hvornår spilles Espanyol – Barcelona?

Espanyol – Barcelona spilles onsdag den 17. januar kl. 21.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.