Barcelona – Olympiakos: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen Barcelona – Olympiakos, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Barcelona er fortsat ubesejret

Efter otte kampe i La Liga og to kampe i Champions League-gruppespillet er Barcelona fortsat ubesejret. De fører CL-gruppen med seks point, mens de har fire point ned til Valencia i La Liga-tabellen.

Selvom det ikke er overraskende, at et Barcelona-hold med Lionel Messi i topform vinder deres kampe over mindre modstandere, så har det alligevel været meget overbevisende.

Barcelona havde en meget hektisk sommer med en ny træner, og med flere transfersager, der fyldte alt for meget. De står umiddelbart svagere end i sidste sæson, da Neymar er i Paris, men måske er balancen på holdet bedre, da der er flere spillere til at forsvare og genpresse.

Olympiakos har fået dårlig sæsonstart

Omvendt har de græske mestre fra Olympiakos haft en resultat-mæssig dårlig start. Efter syv spillerunder har Olympiakos hentet 11 point, hvilket rækker til en femteplads i den græske liga.

De har tabt begge kampe i Champions League-gruppespillet, og får derfor mere end svært ved at gå videre. Først tabte de 2-3 hjemme i Piræus til Sporting CP, og senest tabte de 2-0 imod Juventus.

Olympiakos solgte i sommerpausen tre af deres helt store spillere, og det er tvivlsomt, hvordan de har fået erstattet dem. Det drejer sig om midtstopper Panagiotis Retsos, midtbanespiller Luka Milivojevic og skarpretteren Brown Ideye, som altså ikke længere spiller i Olympiakos.

Barcelona – Olympiakos: Trupnyt og skader

Barcelona må fortsat undvære rekordkøbet Ousmane Dembélé, som har været skadet i længere tid, og nu er Jordi Alba også på skadeslisten. Ernesto Valverde har heller ikke udtaget Arda Turan og Rafinha, som også er skadet, mens Thomas Vermaelen og Aleix Vidal er droppet.

Olympiakos har umiddelbart alle mand klar til kampen, men der er tvivl om Emmanuel Emenike, Jagos Vukovic og Athanasios Androutsos.

Odds på Barcelona – Olympiakos

Barcelona er selvfølgelig gigantiske favoritter til at vinde kampen hjemme på Camp Nou, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • Barcelona: 1.07
  • Uafgjort: 15.00
  • Olympiakos: 34.00

Se Barcelona – Olympiakos via live stream

Du kan se Champions League-kampen mellem Barcelona og Olympiakos direkte på live stream. Opret dig hos Viaplay, og så kan du masser af fodbold fra Europas bedste ligaer.

Hvornår spilles Barcelona – Olympiakos?

Barcelona – Olympiakos spilles onsdag den 18. oktober kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.