Bayerns Weltklasse væltede Juventus

Verdens bedste offensiv mod verdens bedste defensiv i verdens bedste klubturnering

Der er store ord, men forventningerne til kvartfinalen mellem Bayern München og Juventus var også højere end de alpetoppe, som skiller de to mandskaber

At det første opgør så skulle spilles på et af verdens bedste stadions, gør ikke tingene mindre seværdige

Bayern München måtte til kampen undvære spanske Javi Martinez, der er karantæneramt, samt Holger Badstuber, der er langtidsskadet

Derfor havde havde Luis Gustavo ikke overraskende taget plads på midtbanen ved siden af dirigenten Schweinsteiger

Juventus var uden Giovinco, der blev skadet mod Inter

Derudover var Vucinic ikke blevet rask nok til at kunne spille fra start

Det betød, at gæsternes angreb til dagens opgør bestod af Fabio Quagliarella og Alessandro Matri

Knap nok havde Mark Clattenburg fløjtet kampen i gang, før Alianz Arena eksploderede i eurori

Efter 23 sekunder hamrede Alaba bolden af sted fra kanten af feltet, på vejen ramte den Vidals støvle, hvorfor Buffon blev fanget på det forkerte ben

Det var i øvrigt første gang, at den rutinerede målmand blev passeret, siden Mikkel Beckmann gjorde det i gruppespillet

Målet udløste i første omgang en trosreaktion hos Den Gamle Dame, som blev godt og grundigt kællingesur og startede et stormløb mod tyskernes mål

Da uret havde passeret de 11 minutter, fik den italienske dirigent, Andrea Pirlo, for første gang vist, hvad han kan, med en bold, da hans frispark var tæt på at skabe problemer for Manuel Neuer i Bayern-målet

Tre minutter senere måtte Toni Kroos gå ud med en skade i låret

Han blev afløst af den hollandske kantspiller Arjen Robben, som i sandhed var flyvende og gjorde præcis, hvad der passede ham

Hans entre fik for alvor gang i den tyske angrebsmaskine

Efter 17 minutter var Robben tæt på at gøre det til 2-0, da han fik afsluttet tæt under mål

Kort efter var det Ribery, hvis afslutning gik tæt forbi stolpen

Jo, der var huller i den italienske mur, hvor verdens bedste forsvar i lange perioder mest af alt lignede stillestående træningskegler

Med et kvarter tilbage af første halvleg burde Robben have fordoblet tyskernes scoringer, da hans helt fri modtog en kaldhårdt indlæg fra Thomas Müller, men bolden gik forbi mål

Herefter gik det staks ned i den anden ende, hvor det var tæt på en chance til Matri, men igen var Neuer var klar med lapperne

Billedet fortsatte resten af halvlegen, med et Bayern-mandskab som arbejdede lige så stenhårdt, som de Audi-motorer, der ligger i deres sponsorbiler og Juventus, som forgæves forsøgte at finde fodfæste

Specielt Chiellini havde det svært, men generelt lignede Juve mere en dement gammel kælling end et hold, som er i gang med at genetablere sig, som en af Europas bedste fodboldklubber

Anden halvleg startede, som den første var sluttet

Juve kunne overhovedet ikke få tingene til at køre

Pirlo smed boldene væk

Vidal lænede sig kraftigt op ad et gult kort, Chiellini af et rødt

Som kampen nærmede sig en times spil ændrede forestillingen sig fra komedie til tragedie og blev præget af nærkampe og hårdt spil, og hvor det mest elegante ved italienerne var Antonio Contes påklædning

Derfor var det heller ikke ufortjent, at Die Bayern efter 62 minutter kom foran med 2-0

Buffon gav en returbold til Mandzukic, som spillede den på tværs af feltet til Thomas Müller, som scorede sit femte mål i denne Champions League sæson

Målet fik Conte til at skifte hele sit angreb

Ud med Matri og Quagliarella og ind med Giovinco og Vucivic, hvilket skabte noget mere bevægelse i det gæsternes angreb, men uden at det på nogen måde blev farligt

På pressemødet forud for kampen fortalte Jupp Heynckes, at han havde været i seng med Den Gamle Dame i flere dage

Hvad har havde gjort ved hende, må stå hen i det uvisse, men han havde i hvert fald regnet hende ud