Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 1 nov, 2017

Besiktas – Monaco: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Champions League-kampen Besiktas – Monaco, find odds, og se kampen på live stream.

Besiktas har fået flot start på Champions League

De tyrkiske mestre fra Besiktas har fået en fantastisk start på sæsonen. I den tyrkiske Super Lig ligger de ganske vist bag lokalrivalerne fra Galatasaray, men de har vundet de første tre kampe i Champions League-gruppen, som også består af RB Leipzig, FC Porto og Monaco.

Besiktas topper dermed gruppen med ni point, mens RB Leizig ligger på andenpladsen med kun fire point, og dermed kan tyrkerne spille sig videre fra gruppespillet med en sejr i onsdagens kamp.

Besiktas spillede i weekenden på udebane imod Alanyaspor, og de vandt kampen 2-1. Cenk Tosun, som har været den helt store profil for Besiktas, åbnede scoringen efter otte minutter, mens Welinton udlignede i midten af første halvleg.

Det lignede længe en uafgjort kamp, men Alvaro Negredo scorede sejrsmålet fem minutter før tid. Dermed kravlede Besiktas op på tredjepladsen i Super Lig, fem point efter Galatasaray.

Monaco får svært ved at gå videre

Monaco har omvendt fået en håbløs start på Champions League-gruppespillet. De franske mestre spillede fantastisk i sidste sæson, men har siden mistet Kylian Mbappé, Benjamin Mendy, Tiemoue Bakayoko og Bernardo Silva, og det kan selvfølgelig ses.

De ligger på fjerdepladsen i CL-gruppen med kun et enkelt point efter tre kampe, men det går dog en smule nemmere i den franske Ligue 1. Her ligger de på andenpladsen med 25 point efter 11 kampe, hvilket er helt acceptabelt.

Monaco har fortsat muligheden for at gå videre, men det kræver i hvert fald en sejr over Besiktas, og det kræver formentlig også sejre i de to sidste kampe.

Cenk Tosun vendte kampen i Monaco

Besiktas og Monaco har selvfølgelig mødt hinanden en gang tidligere, og kampen i Monaco fandt sted den 17. oktober. Monaco startede flot ud, og Radamel Falcao scorede kampens første mål efter en halv times spil, men der skulle kun gå fire minutter før Cenk Tosun udlignede til 1-1.

Cenk Tosun scorede også til 2-1 for Besiktas, hvilket blev kampens slutresultat. Den 26-årige tyrker var en af de helt store profiler for Besiktas i sidste sæson, hvor de vandt det tyrkiske mesterskab, og han er også startet godt i denne sæson.

Tosun scorede 20 gange i 33 ligakampe sidste år, han har lavet fire mål i de første ni kampe i årets Super Lig. Samtidig har han også scoret tre gange i årets første tre CL-kampe, og han bliver formentlig en profil igen i aften.

Besiktas har en meget frygtindgydende hjemmebane, og de skabte i den seneste CL-hjemmekamp imod RB Leipzig så vanvittig en pivekoncert, at Timo Werner måtte lade sig udskifte. Se de vanvittige billeder her:

Odds på Besiktas – Monaco

Besiktas er meget stærke på hjemmebane, og de er gjort til favoritter på oddsmarkedet til aftenens kamp. Du kan få disse odds hos bet365:

  • Besiktas: 2.38
  • Uafgjort: 3.60
  • Monaco: 3.10

Se Besiktas – Monaco via live stream

Du kan se Champions League-kampen mellem Besiktas og Monaco på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så kan du se alle Champions League-kampene fra din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Besiktas – Monaco?

Besiktas – Monaco spilles onsdag den 1. november kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.