Champions League-kvalifikation: Liverpool – Hoffeheim

Læs vores optakt til Champions League playoff-kampen Liverpool – Hoffenheim, se odds, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

Underholdende kamp i Tyskland

De to hold spillede i sidste uge det første opgør på Rhein-Neckar-Arena i Sinsheim, og det var en meget seværdig kamp. Begge hold jagtede mål fra kampens start, og der blev tænkt mindre på at forsvare.

Efter 35 minutters spil kom Liverpool på 0-1 direkte på frispark. Trent Alexander-Arnold startede på Liverpools højre back, da Nathaniel Clyne er skadet, og han tog frisparket i fraværet af Coutinho, hvilket skulle vise at være en god ide. Bolden gik i en perfekt bue rundt om muren, og målmand Oliver Baumann var uden chance for at tage den.

Siden overtog Hoffenheim initiativet i kampen, men den tidligere Arsenal og West Ham-spiller Håvard Nordtveit var uheldig med at score et selvmål til 0-2, og da så det meget svært ud for Hoffenheim.

De fik dog reduceret til 1-2 på et flot mål af indskiftede Marc Uth, men opgaven på Anfield ser meget svær ud for Hoffenheim.

Liverpool må undvære flere startere

Selvom Liverpool har et bedre hold end Hoffenheim, så må de stadig undvære nogle vigtige spillere. Coutinho, der har brugt sommeren på at få sit skifte til Barcelona presset igennem, har rygproblemer, og er tilmed blevet syg, så han er ikke med i aften.

Udover Countinho, så må de også se bort fra deres normale højre back Nathaniel Clyne, og det giver igen plads til unge Alexander-Arnold, som imponerede i den første kamp. Adam Lallana og Mamadou Sakho kommer heller ikke i kamp for The Reds.

Hoffenheim-træner Julian Nagelsmann har derimod alle sine spillere til rådighed, og de viste deres kvaliteter i det første opgør.

Tonight… ?

A post shared by Liverpool Football Club (@liverpoolfc) on

Jürgen Klopp har masser af respekt for Hoffenheim

Tyske Jügen Klopp har naturligvis godt styr på Hoffenheim, og han er fuld af respekt for dagens modstander.

– Det er tydeligt for enhver, hvilke kvaliteter, Hoffenheim har, og de spiller altid med en klar plan. Jeg har meget respekt for, hvad Julian Nagelsmann har opnået. De har gjort et godt stykke arbejde, og sat en god trup sammen, siger Jürgen Klopp til Liverpools hjemmeside.

– Vi har en plan, og vi er nødt til at forholde os forsigtigt til, hvordan de spiller og især den måde, som de skaber mellerum på. Jeg er fuld af beundring for, hvordan de griber kampene an. Vi har et stykke arbejde foran os, fortsætter manageren.

Odds på Liverpool – Hoffenheim

Vil du skal se den spændende Champions League playoff-kamp, så kan lige så godt få lidt spænding på kampen. Du kan i skrivende stund få følgende odds hos bet365:

1X2

  • Liverpool: 1.66
  • Uafgjort: 4.20
  • Hoffenheim: 5.25

Se Liverpool – Hoffenheim på live stream

Du kan selvfølgelig både se Liverpool – Hoffenheim i TV og på live stream. Kampen sendes direkte på TV3 Sport 1, og du kan live streame den på Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste.

Hvornår spilles Liverpool – Hoffenheim?

Liverpool – Hoffenheim spilles onsdag den 23. august kl. 20.45 på Anfield i Liverpool.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.