Champions League-kvalifikation: Optakt til Celtic – Rosenborg

Læs vores optakt til Celtic – Rosenborg i Champions League-kvalifikationen, se odds og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

Rosenborg har fordel af kalenderen

Der er ingen tvivl om, at Rosenborg er underdogs til de to møder med Celtic, men de har alligevel en væsentlig fordel af kalenderen. Mens den norske Eliteserien har været i gang siden april måned, så har Celtic endnu ikke taget hul på den skotske Premier League.

Selvom Celtic har fået to CL-kvalkampe i benene imod Lincoln, så må man formode, at Rosenborg er i bedre kampform på nuværende tidspunkt. Nordmændene har i øvrigt spillet en fornuftig sæson, og efter 17 kampe ligger de på 35 point, mens Sarpsborg på andenpladsen har 30.

Der har været en mindre sommerpause i den norske liga således, at Rosenborg ikke spillede kamp i weekenden, men det bør næsten bare være en fordel.

Off to ???⚽️

A post shared by Erik Sviatchenko (@eriksviat) on

Sviatchenko er tvivlsom for Celtic

Celtic-manager Brendan Rodgers må med stor sandsynlighed undvære den danske stopper Erik Sviatchenko til kampen imod Rosenborg. Han er dog ikke videre nervøs for sin trup:

– Erik kunne godt misse kampen, så vi må vurdere det til anden kamp. Det er derfor, vi har en stor trup. Hvis nogen undrer sig over, hvorfor man har store trupper i moderne fodbold, så er dette grunden, siger Brendan Rodgers.

Han nævner dog ikke noget om, hvorvidt den tidligere FC Midtjylland-spiller er skadet.

Odds på Celtic – Rosenborg

Føler du dig heldig, så kan du spille nogle lommepenge på kampen. Bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds:

  • Celtic: 1.40
  • Uafgjort: 4.50
  • Rosenborg: 8.00

  • Over 2,5 mål: 1.80
  • Under 2,5 mål: 2.00

TV og live stream til Celtic – Rosenborg

Der er på nuværende tidspunkt ingen danske TV-kanaler, der viser Celtic – Rosenborg, men vi holder dig opdateret, hvis der skulle ske noget.

Vi arbejder på at finde et live stream til kampen.

Hvor spilles Celtic – Rosenborg?

Celtic – Rosenborg spilles på Celtic Park, Glasgow G40 3RE.

Hvornår spilles Celtic – Rosenborg?

Celtic – Rosenborg spilles onsdag den 26. juli kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.