Champions League: Optakt og live stream til Ajax – Nice!

Læs vores optakt til Champions League-kvalifikationskampen Ajax – Nice og find odds.

Ajax fik fint udgangspunkt i Nice

Ajax og Nice spillede det første af de to opgør i sidste uge på Allianz Riviera i Nice, og kampen endte 1-1. Mario Balotelli åbnede målscoringen efter en halv times spil. Jean Michael Seri afdriblede nemt et par mand, og fra baglinjen satte han den lige ind i fødderne på Balotelli, som let kunne prikke bolden i kassen.

Føringen holdt dog ikke ret længe. Kort efter pausen havde Ajax spillet bolden rundt nede i frimærket og efter længere tids kombinationer blev der smækket et indlæg ind i det lille felt. Nice-keeper Yoan Cardinale havde bolden inden for rækkevidde, men han valgte alligevel at bokse den ud i det bagerste område af feltet, hvor Donny van de Beek let kunne prikke den ind til 1-1, som blev kampens resultat.

Ajax er meget stærke på Amsterdam Arena

Med 1-1 i udekampen må Ajax siges at være favoritter til at gå videre til playoff-runden i Champions League-kvalifikationen. Med det resultat kan de i teorien klare sig med 0-0 hjemme i Amsterdam, men de kommer til at angribe kampen som sædvanligt.

Ajax er nemlig ekstremt stærke på Amsterdam Arena, hvor de nærmest vandt alle kampe, de spillede i sidste sæson. I Æresdivisionen spillede de 17 kampe på eget græs, og 14 af disse blev vundet. Deres eneste nederlag kom i starten af sæsonen, mens de vandt de sidste 12 hjemmekampe, de spillede.

I Europa League var de nærmest endnu mere imponerende. De røg ud af Champions League-kvalifikationen til Rostov, men derefter vandt de samtlige syv hjemmekampe i Europa League, og modstanderne talte Celta Vigo, FC København, Schalke 04 og Olympique Lyon.

A post shared by AFC Ajax (@afcajax) on

Kasper Dolberg får hovedrolle – Mario Balotelli skadet

Det danske stortalent kan meget vel ende med at få en hovedrolle i aftenens kamp. Det virker til, at han har lige så meget tillid fra den nye cheftræner Marcel Keizer, som han havde fra Peter Bosz, og han spillede samtlige 90 minutter i kampen i Nice.

Nice-træner Lucien Favre holdt tirsdag aften pressekonference, og han blev spurgt ind til Mario Balotelli, som har været skadet. Desværre for franskmændene må de undvære den italienske angriber, og det bliver et problem for Nice.

Andenvalget på angriberposten Alassane Plea har været skadet siden en kamp siden 12. februar, og han er naturligvis langt fra kampformen, og det kan blive dyrt i så vigtig en kamp.

Live stream til Ajax – Nice

Du kan live streame Ajax – Nice hos bet365 her!

Hvornår spilles Ajax – Nice?

Ajax – Nice spilles onsdag den 2. august kl. 20.45

Hvor spilles Ajax – Nice?

Ajax – Nice spilles på Amsterdam Arena, ArenA Boulevard 1, 1101 Amsterdam, Holland

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.