Champions League: Optakt og live stream til Barcelona – Juventus

Læs vores optakt til Champions League-kampen Barcelona – Juventus, find odds på kampen, og se den på live stream!

Barcelona skal revanchere sidste års nederlag

Champions League-gruppespillet står for døren, og vi lægger ud med et brag. FC Barcelona tager imod Juventus hjemme på Camp Nou, og det er således en gentagelse af kvartfinalen fra sidste års turnering.

Juventus vandt samlet 3-0 ved den lejlighed, hvorefter de tabte CL-finalen imod Barcelonas ærkerivaler fra Real Madrid. Barcelona formåede underligt nok ikke at score i de to opgør imod Juventus, men italienernes defensiv er blevet svækket op til denne sæson.

Barca fik perfekt optakt

Barcelona har haft en hektisk sommerperiode med salget af Neymar og uroen omkring præsident Bartomeu. Det har man dog ikke kunne se på banen, hvor Barcelona har været overbevisende. Barca fører således La Liga med ni point efter de første tre runder.

De vandt 2-0 over Real Betis i premieren, og de fulgte op med en endnu en 2-0-sejr over Alaves. I weekenden mødte de så Espanyol i det catalanske derby, og Barca var sprudlende.

Lionel Messi brugte omkring en time på at score et hattrick, og Gerard Pique og Luis Suarez lukkede kampen til 4- og 5-0 i slutningen af kampen. Barca spillede meget flot, og sejren var ikke et mål for lidt, og derudover var der debut til rekordkøbet Ousmane Dembélé, som lagde op til Suarez’ mål til 5-0.

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

Juventus-offensiven ser stærk ud

Juventus har været meget aktive på sommerens transfermarked. De kunne ikke længere holde på Leonardo Bonucci, og det vil koste nogle mål defensivt, da hverken Mehdi Benatia, Daniele Rugani eller nyindkøbte Benedikt Höwedes har samme kvalitet.

Til gengæld har de forstærket offensiven meget, og Douglas Costa, Federico Bernardeschi, Rodrigo Bentancur og Blaise Matuidi er nogle fremragende signings. Det efterlader Massimiliano Allegri med mange flere muligheder i offensiven, hvor han har været delvist tvunget til at bruge Mario Mandzukic som indvendig angriber på venstrekanten.

Juventus har fået en fremragende start på Serie A med tre sejre i tre kampe. Ydermere har de lavet 10 mål, og man kan tydeligt mærke, hvordan offensiven er blevet stærkere. Særligt Paulo Dybala, der lavede to mål i sidste års kamp imod Barca, virker som en meget varm spiller.

Odds på Barcelona – Juventus

Hvis du vil krydre storkampen med et spil, så får du følgende odds hos bet365:

  • Barcelona: 1.73
  • Uafgjort: 4.00
  • Juventus: 5.00

Se Barcelona – Juventus på live stream

Du kan heldigvis se Champions League-kampen mellem Barcelona og Juventus på live stream. Det kræver dog, at du opretter en bruger hos Viaplay, som er Viasats streamingtjenste.

Hvornår spilles Barcelona – Juventus?

Barcelona – Juventus spilles tirsdag den 12. september kl. 20.45 på Camp Nou i Barcelona.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.