Champions League: Optakt og live stream til Bayern München – Anderlecht

Læs vores optakt til Champions League-kampen Bayern München – Anderlecht, find odds, og se kampen på live stream!

Bayern München er skræmmende på Allianz Arena

Det er ikke nogen hemmelighed, at Anderlecht får det mere end svært, når de møder Bayern München på Allianz Arena. Bayern er skræmmende stærke, og de er tilmed et ekstremt stærkt hjemmehold i Champions League.

Ser man bort fra semifinalenederlaget imod Real Madrid, så havde Bayern München vundet de seneste 16 europæiske hjemmekampe i streg, og det er med en målscore på 58-9. Deres sejrsrække tæller blandt andet kampe imod Atletico Madrid, Arsenal, Juventus, Barcelona, Roma og Manchester City.

I sidste sæson gik Bayern dog videre fra gruppen via andenpladsen. De hentede 12 point i de seks gruppekampe, mens Atletico Madrid vandt puljen med 15 point. Det ændrede dog ikke på, at Bayern München fejede al modstand til siden før Real Madrid kom forbi.

Anderlecht bør ikke have en chance

De belgiske mestre fra Anderlecht bør ikke kunne stille noget op tirsdag aften. De har sagt farvel til flere profiler henover sommeren, og de kommer især til at savne Youri Tielemans, som Anderlecht har solgt til Monaco for 25 millioner euro.

Deres eneste reelle forstærkning har været indkøbet af Lukasz Teodorczyk, som i sidste sæson var i klubben på låns, men nu er tilknyttet på en permanent aftale. Han scorede et meget vigtigt sejrsmål i det 90. minut i weekendens 3-2-sejr over Lokeren.

Efter de første seks runder af den belgiske liga, ligger Anderlecht noget skuffende på 10. pladsen med kun otte point. Med tanke på gruppen, som udover Bayern München også består af PSG og Celtic, så skal Anderlecht nok sigte efter tredjepladsen, som giver adgang til Europa League efter jul.

Bayern München mangler profiler

Selvom Bayern München har en god og ekstremt bred trup, så må de alligevel undvære nogle profiler til kampen. Midtbaneslideren Arturo Vidal sidder ude med karantæne, mens Juan Bernat og David Alaba er skadet.

De har fået Jerome Boateng tilbage efter skade, og han er udtaget til Carlo Ancelottis trup, men det er tvivlsomt om han er klar til at starte inde. Franck Ribery er ikke på 100 %, og en beslutning omkring ham tages senere på dagen.

Bayern og Anderlecht har to gange tidligere krydset klinger i Champions League-turneringen. Dengang blev det til 1-1 i Bruxelles og en hjemmesejr på 1-0 i München. Seneste møde mellem de to hold var i Europa League i 2008, og her vandt Anderlecht utroligt nok 1-2 på Allianz Arena – de havde dog tabt 0-5 på hjemmebane.

Odds på Bayern München – Anderlecht

Bayern München er meget store favoritter, og det er tvivlsomt om 1.10 på hjemmeholdet er et spil værd. Det er stadig første runde af CL, og Bayern har vist usikkerhed i Bundesligaen indtil videre. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Bayern München: 1.10
  • Uafgjort: 12.00
  • Anderlecht: 29.00

Se Bayern München – Anderlecht på live stream

Du kan selvfølgelig se Champions League-kampen Bayern München – Anderlecht direkte på live stream. Du skal blot oprette dig hos Viaplay, og så har du adgang til alle Champions League-kampene.

Hvornår spilles Bayern München – Anderlecht?

Bayern München – Anderlecht spilles tirsdag den 12. september kl. 20.45 på Allianz Arena i München.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.