Champions League: Optakt og live stream til Celtic – PSG

Læs vores optakt til Champions League-kampen Celtic – PSG, find odds, og se kampen på live stream!

PSG kan vinde Champions League i år

Det er efterhånden en skræmmende trup, PSG har fået bygget op. De har i de sidste mange sæsoner været en af outsiderne til at vinde Champions League, men er snart en af favoritterne. PSG røg sidste år ud af Champions League efter den famøse 6-1-kamp på Camp Nou, og truppen er blevet yderligere forstærket nu.

De har valgt at hente Neymar og Kylian Mbappé til offensiven, som i forvejen består af Edinson Cavani, Angel Di Maria, Julian Draxler og flere. Dermed har træner Unai Emery rigeligt med offensive muligheder, når han skal sætte holdet i denne sæson.

Den omtalte cheftræner har vist sine kvaliteter i Europa League, som han har vundet to gange i streg med Sevilla. PSG er også kommet fremragende fra start i Ligue 1, hvor de har vundet alle de første fem kampe med en samlet målscore på 19-3.

Celtic har tidligere drillet storhold i CL

Der hersker ingen tvivl om, at Celtic er store underdogs i tirsdagens kamp. Skotterne har dog været i den samme situation mange gange, og de kan godt drille de store hold hjemme på Celtic Park.

Næsten 70.000 skotter vil gøre deres bedste for at skabe en god ramme om kampen, og det kan være meget intimiderende at spille der som udehold. I sidste sæson spillede de eksempelvis 3-3 med Manchester City på hjemembane, og for et par år siden vandt de en utrolig kamp over FC Barcelona.

Celtic har dog ikke et ret stærkt hold længere, og det skyldes ikke mindst, at skotsk fodbold har lidt et stort dyk. De har ikke længere ærkerivalerne fra Rangers at kæmpe imod, og den manglende konkurrence gør også ligaen uinteressant. Således vandt Celtic mesterskabet med 30 point ned til Aberdeen på andenpladsen i sidste sæson.

Erik Sviatchenko starter formentlig ikke

Erik Sviatchenko bed sig relativt hurtigt fast i startopstillingen i Celtic, men grundet skader er han røget ud igen. Han har ikke startet inde siden udekampen imod Rosenborg for over en måned siden, og siden da har han lidt af skader.

Derfor skal vi desværre ikke regne med at se Erik Sviatchenko på banen fra kampens start. Han var tæt på at skifte i januar-vinduet, men FCK kunne ikke samle den pose penge, som Celtic ville have for den danske stopper.

PSG må undvære Angel Di Maria og Javier Pastore, som begge sidder ude med skader, mens Hatem Ben-Arfa ikke er indskrevet i PSGs CL-trup. Se hele den stjernespækkede franske trup her:

Odds på Celtic – PSG

PSG er selvfølgelig blevet gjort til kæmpe store favoritter på oddsmarkedet, så måske skulle man overveje et spil på en overraskelse. Du kan disse odds hos bet365:

  • Celtic: 12.00
  • Uafgjort: 7.00
  • PSG: 1.25

Se Celtic – PSG på live stream

Du kan se Champions League-kampen Celtic – PSG direkte på live stream. Det kræver dog, at du opretter en bruger hos Viaplay, som er Viasats streamingjeneste. Her kan du se timevis af fodbold hver weekend fra Superligaen, Premier League og Champions League.

Hvornår spilles Celtic – PSG?

Celtic – PSG spilles tirsdag den 12. september kl. 20.45 på Celtic Park i Glasgow.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.