Champions League: Optakt og live stream til Dortmund – Real Madrid

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Borussia Dortmund og Real Madrid, find odds, og se kampen på live stream.

Dortmund er flyvende i Bundesligaen

Selvom Borussia Dortmund i Ousmane Dembélé har mistet en af holdets største profiler, så har de fået en fantastisk sæsonstart under den nye manager Peter Bosz. Efter seks spillerunder topper de Bundesligaen med 16 point, og de har allerede nu et forspring på tre point ned til Bayern München.

I weekenden tog de imod Mönchengladbach hjemme på Signal Iduna Park, og det blev til en knusende 6-1-sejr. Maximilian Philip, som blev hentet i Freiburg denne sommer, scorede kampens første to mål, mens Pierre-Emerick Aubameyang overtog showet efter pausen.

Det tog Aubameyang cirka 17 minutter at score et hattrick på den stakkels målmand Tobias Sippel, og han har nu scoret otte mål i årets Bundesliga-sæson.

Dortmund tabte dog den første kamp i Champions League-gruppen på udebane imod Tottenham, og endnu et nederlag vil gøre det svært at gå videre fra den meget svære gruppe.

Real Madrid mangler profiler

Heldigvis for Borussia Dortmund, så mangler Real Madrid nogle vigtige spillere. Marcelo, som har vel har været verdens bedste back igennem de senere år, er skadet, og det samme gælder erstatningen Theo Hernandez, som også er blevet i Madrid.

Real Madrid-træner Zinedine Zidane må også se bort fra Karim Benzema, som er truppens eneste klassiske angriber, og de savner allerede Alvaro Morata, som har fået en fantastisk start i Chelsea.

Dortmund mangler dog også nogle spillere, og Marco Reus sidder som sædvanlig ude med en skade. Det samme gør Raphael Guerreiro, Marcel Schmelzer og Erik Durm, så Peter Bosz må formentlig stille med Jeremy Toljan, som fik sin debut i weekendens Bundesliga-kamp, på venstre back.

Dortmund og Real Madrid var også i gruppe sidste år

Dortmund – Real Madrid er efterhånden ved at blive en klassiker i Champions League. Hele otte gange har de to hold mødt hinanden indenfor de sidste fem år, og det plejer at være fantastisk fodbold.

Det er værd at bemærke, at udeholdet ikke har vundet en af de otte indbyrdes kampe, og begge møder blev 2-2 sidste år. I sidste års kamp på Signal Iduna Park scorede Aubameyang og Andre Schürrle tyskernes mål, mens Ronaldo og Raphael Varane scorede for Real Madrid.

Dortmund vandt på imponerende vis Champions Leagues Gruppe F foran Real Madrid, Legia Warszawa og Sporting CP sidste år, men efter nederlaget på Wembley ser det langt sværere ud i år.

✈️??? #RMUCL We’re off to Dortmund! ¡Viajamos a Dortmund!

A post shared by Real Madrid C.F. ? (@realmadrid) on

Odds på Borussia Dortmund – Real Madrid

Hvis du mangler lidt spænding til den store Champions League-kamp, så kan du finde nogle odds på opgøret. I skrivende stund kan du få følgende kampodds hos bet365:

  • Borussia Dortmund: 3.00
  • Uafgjort: 3.90
  • Real Madrid: 2.30

Se Borussia Dortmund – Real Madrid på live stream

Du kan se CL-kampen mellem Dortmund og Real Madrid direkte på live stream. Du skal oprette en bruger hos Viaplay, og så kan du se fodbold fra verdens bedste ligaer direkte på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Borussia Dortmund – Real Madrid live stream?

Borussia Dortmund – Real Madrid spilles tirsdag den 26. september kl. 20.45 på Signal Iduna Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.