Champions League: Optakt og live stream til Rosenborg – Celtic

Læs vores optakt til Champions League-kvalifikationskampen Celtic – Rosenborg, find de bedste odds, og se kampen direkte på live stream hos bet365!

Rosenborg var gode på Celtic Park

Celtic var store favoritter til at hente sejren i det første opgør på Celtic Park, men skotterne var overraskende svage. De manglede ganske vist deres helt store angrebsprofil Moussa Dembele, som stadig sidder ude med en skade, og derfor ikke kommer på banen i Norge.

Derfor havde Brendan Rodgers valgt at stille med midtbanespilleren Tom Rogic som forreste mand, og de tilspillede sig heller ikke særligt mange chancer. Kampen endte 0-0, og selvom Celtic vil være skuffede over ikke at vinde hjemme i Skotland, så er det et nogenlunde udgangspunkt før kampen i Trondheim.

Interessante danske spillere på banen

Rosenborg – Celtic er særligt spændende med de danske briller på, for vi kan få op til fire danske spillere på banen. Tre af dem spiller i Rosenborg, og der er selvfølgelig mest opmærksomhed omkring Nicklas Bendtner, der med sine seks mål i 16 ligakampe ikke har taget Norge med storm.

Rosenborgs omdrejningspunkt på midtbanen hedder Mike Jensen, og han har en stor stjerne i Rosenborg. I forsvaret har de Jacob Rasmussen, men han forventes dog ikke at komme på banen i aften.

Erik Sviatchenko missede det første opgør hjemme på Celtic Park på grund af en skade, men han er udtaget til returkampen, og han får ros med på vejen af sin træner Brendan Rodgers. De får også Leigh Griffiths og Mikael Lustig med igen, men de må stadig undvære Moussa Dembele i angrebet.

Vi klarte 0-0 mot Celtic i Glasgow. Nå skal vi fylle Lerkendal neste onsdag! #rbkfotball #celtic

A post shared by Rosenborg Ballklub (@rosenborgballklub) on

Rosenborg er i bedre form

Rosenborg har den klare fordel af kalenderen, og Celtic har fortsat ikke spillet en ligakamp. Den skotske Premier League starter på lørdag, hvor Celtic tager imod Hearts. Omvendt er Rosenborg midt i ligasæsonen, og fører Eliteserien efter 17 ligakampe.

Celtic plejer derudover at hente en stor del af deres sejre hjemme på Celtic Park, og de er slet ikke det samme hold på udebane. Det er dog kun i Europa, at rent faktisk gør en forskel på grund af deres dominans i Skotland. I sidste sæson vandt de den skotske Premier League med 30 point ned til Aberdeen på andenpladsen.

Live stream til Rosenborg – Celtic

Du skal selvfølgelig live streame Rosenborg – Celtic, og det kan du gøre her! Det koster ingenting at se kampen, men du skal have penge på din konto. Hos bet365 kan du udover Celtic – Rosenborg live streame Serie A, Bundesligaen, La Liga og meget mere!

Odds på Rosenborg – Celtic

Hvis du føler dig heldig i dag, så kan du sætte nogle penge på kampen. I skrivende stund tilbyder bet365 følgende odds:

1X2:

  • Rosenborg: 2.90
  • Uafgjort: 3.25
  • Celtic: 2.40

Går videre:

  • Rosenborg: 2.50
  • Celtic: 1.50

Hvornår spilles Rosenborg – Celtic?

Rosenborg – Celtic spilles onsdag den 2. august kl. 20.45

Hvor spilles Rosenborg – Celtic?

Rosenborg – Celtic spilles på Lerkendal Stadion, Klæbuveien 125, 7031 Trondheim, Norge.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.