Champions League: Optakt og live stream til Spartak Moskva – Liverpool

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Spartak Moskva og Liverpool, find odds, og se kampen på live stream.

Liverpool bør være Spartak Moskva overlegne

Der bør være klasseforskel på Spartak Moskva og Liverpool, når de møder i Champions League tirsdag aften. Det er ganske vist sjældent sjovt at besøge russiske hold på udebane, men The Reds har en langt stærkere trup.

Liverpool-manager Jürgen Klopp må fortsat se bort fra Adam Lallana og Nathaniel Clyne, som begge sidder ude med skader, mens Joe Gomez afsoner karantæne. Det ser langt værre ud for russerne, som må undvære en håndfuld spillere.

Spartaks klart største profil er hollandske Quincy Promes, og han blev skadet i pokalsejren over Kuban Krasnodar. Promes har været brandvarm i denne sæson, hvor han har scoret seks mål i 10 ligakampe, men ham skal Liverpool højst sandsynligt ikke bekymre sig om.

Spartak har tabt imod de store hold

Spartak Moskva har ikke fået den bedste sæsonstart, og de ligger i øjeblikket på syvendepladsen i den russiske Premier League. Der er kun spillet 11 kampe, og de er allerede 13 point bag Zenit, som ligger på førstepladsen.

Spartaks helt store problem har været kampene imod de andre storhold. Allerede i fjerde runde var de på besøg hos førerholdet Zenit, og her tog de hjem til Moskva med et 1-5-nederlag. Allerede seks dage senere var der lokalopgør imod CSKA, og her blev det til et 1-2-nederlag.

Utroligt nok, så spillede Spartak endnu et lokalopgør allerede ugen efter, og FCKs Europa League-modstander fra Lokomotiv Moskva tog hjem fra Otkrytiye Arena med en 4-3-sejr.

Spartak har gjort det fornuftigt imod bundholdene, men de virker til at være langt fra topniveauet, og Liverpool bør være et klart stærkere hold.

Liverpool fik tiltrængt sejr i Leicester

Liverpool har haft en svær periode med pointtab i tre kampe på stribe, men de fik en meget vigtig sejr på udebane over Leicester i Premier League. Nyindkøbte Mohamed Salah scorede til 1-0 et kvarters spil og Coutinho udbyggede til 2-0 otte minutter senere.

Kampen endte 3-2 til Liverpool, og de tager dermed selvtillid med til Rusland. De har fortsat store defensive problemer, men deres angribere er skarpe. Derudover var det et glædeligt gensyn med Coutinho, som har været ude af holdet efter transfersagaen i sommers.

Liverpool har fået en overkommelig CL-lodtrækning med Sevilla, Spartak Moskva og Maribor. The Reds dummede sig dog i den første gruppekamp, hvor de spillede 2-2 med Sevilla hjemme på Anfield, og de kan derfor komme i problemer i forhold til at gå videre fra førstepladsen.

Ready for Russia ??

A post shared by Liverpool Football Club (@liverpoolfc) on

Odds på Spartak Moskva – Liverpool

Hvis du vil have lidt ekstra spænding til kampen, så kan du finde nogle odds til Spartak Moskva og Liverpool. bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds:

  • Spartak Moskva: 5.25
  • Uafgjort: 4.20
  • Liverpool: 1.67

Se Spartak Moskva – Liverpool på live stream

Du kan se Champions League-kampen mellem Spartak Moskva og Liverpool direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, hvorefter du har adgang til tusindevis af fodboldkampe fra Champions League, Premier League, Superligaen m.fl.

Hvornår spilles Spartak Moskva – Liverpool?

Spartak Moskva – Liverpool spilles tirsdag den 26. september kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.