Champions League: Optakt til Chelsea – Atletico Madrid

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Chelsea og Atletico Madrid, find odds, og se kampen direkte via live stream.

Atletico Madrid har kniven for struben

Det er blevet tid til den sjette og sidste Champions League-gruppekamp. Der venter et drama i Gruppe D, hvor Atletico Madrid, Chelsea og Roma kæmper om de to pladser i forårets 1/8-finaler.

Chelsea fører gruppen med 10 point, mens Chelsea ligger på andenpladsen med 8. Atletico Madrid ligger på tredjepladsen med kun seks point, og de har derfor kniven for struben før den sidste kamp.

Chelsea har sikret sit avancement, men de er ikke sikre på førstepladsen i gruppen. Modsat tidligere sæsoners Champions League, så er det ikke en ubetinget fordel at ende på førstepladsen, og dermed blive parret med en toer fra en anden gruppe, da Real Madrid, Juventus og Bayern München ender på andenpladsen i deres grupper.

Chelsea vandt på Wanda Metropolitano

Atletico Madrid og Chelsea mødtes på det spritnye Wanda Metropolitano i Madrid for et par måneder siden. Atletico havde netop indvidet stadionet, og Chelsea er til dags dato det eneste hold, der har formået at vinde på Metropolitano.

Antoine Griezmann bragte ellers Atletico Madrid foran 1-0 på et straffespark kort før pausen, men det var egentlig ikke fortjent, da Chelsea havde domineret kampen. Alvaro Morata udlignede scoren efter en time, og Michy Batshuayi scorede til 2-1 i dommerens overtid.

Atletico Madrid skulle efterfølgende møde FCKs banemænd fra Qarabag to gange, og på forunderligvis endte begge kampene uafgjort, hvorfor Atletico Madrid er i store problemer i forhold til at gå videre i Champions League-turneringen.

Der skal holde øjes med kampen i Rom

Atletico Madrid har fortsat muligheden for at gå videre til 1/8-finalen. Det kræver dog en sejr over Chelsea på Stamford Bridge, og så er de afhængige af, at Roma ikke formår at besejre Qarabag i gruppens anden kamp.

Vinder Atletico kampen i London, så kommer de op på ni point. Chelsea vil stadig gå videre med deres 10 point, og hvis Roma kun får et point imod Qarabag, så vil Atletico Madrid gå videre fordi de er bedre indbyrdes (2-0 hjemme og 0-0 ude).

Roma er dog gigantiske favoritter til at vinde hjemmekampen over Qarabag, så Atletico Madrid skal nok forberede sig på at spille Europa League efter jul.

Odds på Chelsea – Atletico Madrid

Chelsea er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen imod Atletico Madrid. Chelsea er fint kørende i Premier League, hvor de i øjeblikket ligger på tredjepladsen. Atletico Madrid har haft en relativt dårlig sæson, men de har fortsat ikke tabt en kamp i La Liga, så det er bestemt ikke et sjovt hold at møde. Værdien ligger umiddelbart på udeholdet, og du får følgende odds hos bet365:

  • Chelsea: 2.10
  • Uafgjort: 3.50
  • Atletico Madrid: 3.75

Se Chelsea – Atletico Madrid via live stream

Du kan se CL-kampen mellem Chelsea og Atletico Madrid direkte via live stream. Opret en profil hos Viaplay, og så vil du få adgang til alle Champions League-kampe på live stream således, at du kan se kampene via din mobil eller computer.

Hvornår spilles Chelsea – Atletico Madrid?

Chelsea – Atletico Madrid spilles tirsdag den 5. december kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.